az önce küçük eltim aradı da yazayım dedim..çok kıskanç biridir,sadece beni değil çevresindeki herkesi kıskanır..kendi zevki yoktur kimden ne gördüyse aynısını alır,yapamaya çalışır...çoook meraklıdır..sürekli beni arar bu arada çok şükür hepsiyle yani tüm sülaleyle ayrı şehirdeyiz..ben seni arıyorumda sen beni aramıyosun diye başlar her telefon konuşması..doğru ben onu ayda yılda ararım.demekki aramak konuşmak istemiyorum demi,ne arıyon be kadın...tatile gitmiştik ,o da kendi annesigilin yanına gitmiş aynı dönemde bizim tatile gideceğimzden haberleri yoktu.hesap sormaya aramış.vay tatile gittinde insan bi aramazmı diyo..bende niye sendemi gelecektin dedim..yok merakettim nereye gittiniz,kaç tl ödediniz..hey Allahım ya....çok muhattap olmadan kısa öz konuşup kapatırım hep..bunların hepsi böyle valla sinir oluyorum .HAYATIMA BEN İSTEMEDEN MECBUREN GİREN VE ÇIKMASI MÜMKÜN OLMAYAN birii işte...resmiyeti çok severim...onun için en güzeli sizde mesafeli olun..küs kalmayın ,seviyesizleştiğinde cevap vermeden ortamı terkedin,bayramda seyranda bir merhaba yeterde artar bile...
bende de bi elti var...düşman başına bile demiyorum...iki yıldır evliyim.toplasan 10 kere görüşmüşüzdür.ama bu kadarcık zamanda ne kadar çok kalbimi kırdı ne laflar söylemedi saymaya başlasam roman olur.beni asıl üzen şey ne biliyormusunuz...bana eşimin ailesinin söyledği "onun yapısı öyle , duymazdan gelerek kafaya takmadan alttan alarak geçinicekmişim.onu kibarlığımla alt edicekmişim".Yani bu söylenenlere bakılırsa baştan beri hata bendeymiş...daha yeni öğrendim kayınbabamın fikri yukardaki gibi...çok üzüldüm.sırf kayınbabam kaynanam kocam hatrına içime atıp saygı gösteriyordum.üzülmesinler kardeşler ayrılmasın diye.meğer ne ahmakmışım.onun yüzünden kaç kere ağladım...o dilerse sevimli olacak dilerse havlayacakmış ısıracakmış ben de yutacakmışım.pehhhhh.ben de bir gelinim sanıyordum.şirret olacakmışsın masum her işe koşan değil...
evet canım istedikleri zaman kaynana kayınbaba o eltini huyu idare etcez işte diyolar,bende yaşadım aynını,hatta düğün zamanı bile dediler biz ona gelinlik alamıştık kiralamıştık,şimdi o duyarsa sana alacağımızı küser dediler,sanada kiralayalım dediler,babam hemen olmaz dedi,ben kızımın gelinliğinide oğlumun damatlığınıda alırım dedi...öyle olunca çok bozuldular..eşimde bozuldu..öyle şey olmaz nasıl isterseniz öyle olacak dedi...gelinlik aldık kayınvaldem diyoki elitin duymasın ona kiraladık dedik diyo..bende düğünden sonra temizletip dolabıma astım,eltim geldiğindede gözüne soktum gelinliğimide kaldıracaktım ama uygun bir kutu bulamadım dedim..intikam aldım bir nevi,çünkü onlar yani kayınv aldemler benim ailemin yanında beni küçük düşürdüler kiralasak falan diye...artık kozlarını nasıl paylaştılar bilmem..söz öncesi eşim geldi annemle çarşıya çıktık sizin adetiniz nasılsa ne alınacaka alalım diye,bizde bir yapma çiçekle,gümüş gondola çikolata yaptırdık onun için kayınvaldemlere küsüp ağlamış bana böyle şeyler yapmamıştınız diye..Hey Allahım..ilginç olan ise o benden 10 yıl önce evlenmiş,ayrı memleketliyiz...o zamandan beri gıcığım zaten kendine..adam yerine koymuyorum muhattabım değilsin daha niye anlamıyosun beee..bu arada ben evlenelide 8 yıl oldu hala bu konuları konuşur kendi ..hasta ruhlu
benzer bi durum bende de var...büyük eltim pat diye herseyi söyler hic düsünmez karsimdaki kirilirmi diye....esimde böyle durumlarda onun huyu öyle diyip gecistrirdi bizi gecen bir fuar gibi bir yere gittik...(kayinbabam hasta) eltim kayinbabama birdaha nerde göreceksin böyle bir yeri dedi...kayinbabamin bu laf zoruna gitti ve aglamaya basladi....ayni zamanda dayi yegen olurlar kendileri...esimde sinirlendi...öyle laf edilirmi diye icimden onun huyu öyle dedim....
Eltin suçlu olabilir ama sende küçük bir olayda yani çoooookk fazla büyütmüşsün olayı,çok kale almışsın,kalkıp eve kadar gidip bağırıp çağırmışsın.Bence onca yaptığın iyiliği bu kadar kakmana gerek yok,
Ben senin yerinde olsam tepkimi böyle değil,farklı yollardan gösterirdim.Bende onun açığını yakalar söylerdim,bozardım herkesin içinde=)
Canım şuan ne düşmanım nede dostum olarak görüyorum bir hiç bnm için.Kim iyiyi bulmuş ki biz bulalım
benim bi eltim var inanılmaz fesat çok kıskanç....önceleri iyiydik ben daha yeni doğum yapmıştım o 1 aylık hamileydi ve doğum kilolarımı üzerimden atamamıştım..neyse aradan baya zaman geçti ve zayıflamaya karar verdim ve kısa sürede 73 kilodan 50 kiloya indim boyumda 1 68 bu arada...zayıfladıktan sonra dolabımıda yeniledim tabi...aman yarabbim eltim ve görümcem sırf bu yüzden düşman oldular bana özellikle eltim hasetinden çatladı..arkamdan konuşmaları kulağıma geldi her gördüğünde yiyecek gibi inceliyordu millet ne kadar zayıflamışsın hiç doğum yapmamış giibi duruyorsun dediklerinde yüzü değişiyordu...bende ona inat hergün farklı bi kıyafetle kayınvalidemlere gidip önünden geçip geçip salınıyodum kuduruyodu...aynı binada oturuyoruz bu arada...artık dayanamadı ve bigün tartıştık herkesin yanında benim onu kıskandığımı söyledi...ama aslında herkes neyin ne olduğunun farkındaydı.eşimin ailesinin akrabası olduğu için onlarda pek bişey yapamıyolardı....çocuklarımızın arasında 8 ay var..ikimizinde erkek..4 yıldır suratına bakmıyorum yok sayıyorum..ama arada sırada oğlumu sıkıştırıp omuzunu sıkıyormuş...fesatından çocuğa sardı tabi hakkından geldim o ayrı...o kadar kıskançki üstümde ne görse aynısını alıyo ve utanmadan karşımda giyiyor ne yapsam ay
nısını yapıyor evimde ne varsa aynısını almaya çalışıyor.en sonda nisanda doğum yaptım ve bir kızım oldu...duydumki oda hamileymiş yani altta kalmamak için yine beni taklit etti...ve ikinci çocukların arasıda da 8 ay olacak...kayınvalidemler köye gittkleri için beni göremiyor ...3 ay geçmesine rağmen hiç doğum yapmamış gibiyim ve eski kiloma döndüm karnım dümdüz...görecek ve yine kuduracak bakalım bu sefer ne gbi fettanlıklar yapacak.onun şerrinden rabbime sığınırım...kıskanıyo hoşumada gitmiyo değil hani ama çocuklarıma fiziksel olarak zarar vermeye dönüştüğü için tedirginim açıkcası.ruh hastası kısacası önemsemiyorum artık sizde önemsemeyin sallayın gitsin daha çok kuduruyorlar inanın....
Eltin suçlu olabilir ama sende küçük bir olayda yani çoooookk fazla büyütmüşsün olayı,çok kale almışsın,kalkıp eve kadar gidip bağırıp çağırmışsın.Bence onca yaptığın iyiliği bu kadar kakmana gerek yok,
Ben senin yerinde olsam tepkimi böyle değil,farklı yollardan gösterirdim.Bende onun açığını yakalar söylerdim,bozardım herkesin içinde=)
Ben de bunu yazacaktım. Madem sana laf soktu, sen de kibarca sokuverseydin lafını. Mesaj atmalar, evine gitmeler fazla olmuş. Büyütmüşsün.
Aman Yarabbim senin eltin nasıl bişey canım ya.Taklit olayını hiç sevmem gerçekten ki seninki gebelik olayına bile girmiş.Bende yatak odam pembe olucak ilerde dedim bu kahve istiorum dedi sonra gitti pembe yaptı mesela :)Geçen gün busefer nişanlıma sarmışlar kaynımla.Bide abi olacak.Kullanmaya çalışıyolar nişanlımı ama izin vermiyor artık.Güya çok seviodu ya nişanlımı 2 kardeş arasına fitne sokuo.Rabbim büyüktür görendir duyandır.Herkesin hakkını verir.Bizde sizin gibi olcaz be canım.Ne aşını yerim ne aşımı yediririm artık.Evden kovdu ama yarın öbürgün o nasıl çatlicak ben biliyorum evimi göremeyeceği için.Tanıdım artık keşke daha önceden tanısaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?