Elti Elti Başımın Derdi...

Benim kaynımda iyiydi.İşleri güçleri yapınca canımlardı.Önceleri böyle değilmiş eltimle tanışınca huyu suyu baya değişmiş.Herneyse canım elbet olacak böyle insanlar ama takmıcaksın.Bu olaydan sonra daha neler neler öğrendim bi bilsen.Herşeyde bir hayır vardır çıktı işte :)

Birde böyle sinsi insanlar böyele durumlarda gözyaşlarının arkasına sığınmıyorlarmı...illet oluyorum....

konu sahibi öncelikle sizi tebrik ediyorum size karşı yapılan nankörlüğe karşı sessiz kalmamışsınız.iyi bir ders vermişsiniz.
tam tersinide yapabilirdin, sessiz kalıp kocana ağlanıp dururdun ama ben ona iyilik yaptım, o böyle yaptı. diye
(öyle olur ya hep kocaların başının eti yenir):)
yıllarca dert olurdu yani içinizde:)
öz güvenin harika ve ayrıca benim eltim senin yaptığının çeyreğini yapsaydı bana kardeşimden ayırmazdım
ama Allah böyle insanlardan korusun bizi nankör fesat insanlardan
senin için rahat olsun emin ol yaptığından son derece pişman ve utanıyordur...

Teşekkürederim canım:13: Nişanlımı hiç yıpratmaya değmezdi inan ki.O an en doğrusu buydu ve iyi kide böyle oldu.Kafam rahat içim rahat.Bu tip insanlar iyilikten anlamadığı gibi utanma duygusundanda yoksunlar malesef :)

her zmn bunu bılır bunu soylerım ınsanlara ıyılık yaramıyor arkadasım bız ne kadar samımı ve ıyı olmaya calısırsak calısalım ınsanlar suıstımal edebılıyorlar bunu goruncede ınsan kabuguna cekılıyor halıyle benden tık ote gıtmez eltı konusu uzak dur derım

Rica Ederim Canım :) bende 8 aylık nişanlıyım.Ama Toplam 4 yıllık beraberliğimiz var. ilk zamanlar hep ağlanırdım sızlanırdım boşuna adama dert yanardım
bana şunu dedi bunu dedi böyle yaptı oda yeri geldi destek oldu yeri geldi köstek:)
ama adam napsın sonuçta erkek ne diyebilirki gidip dövemez ya sonuçta abisinin eşi :)
baktım böyle olmuyo tabiki sana yapılan nankörlük gibisiyle karşılaşmadım o yapmadı (şimdilik ilerde bilemiyorum)
ama ufak tefek dengesizlikleri oldu oluyoda ama artık bende inceden lafımı sokuyorum nişanlımada dert yanmıyorum kafam rahat şimdi herkesin nabzına göre şerbet vermeli:) geçte olsa anladım takmamak:)
bence biz eşlerimizle iyi olalım gerisi Teferruat . :))

aynen katılıyorum, buldumcuk olmuş gibi kendini paralamaya gerek yok herkes evinide temizler gelinliğinide bulur ama konu sahibi her yükü almaya hevesli olduğundan tepesine binmiş tabi

aynen katılıyorum, buldumcuk olmuş gibi kendini paralamaya gerek yok herkes evinide temizler gelinliğinide bulur ama konu sahibi her yükü almaya hevesli olduğundan tepesine binmiş tabi

Arkadaşım hevesle ne alakası var yardım dedi ettik gel dedi gittik elimizden geldiğince yaptık ettik sonucunu gördük paralamaya adam arıyosunuz resmen

Son düzenleme:

Aynen canım benim yaşadıklarımdan yazdıklarımdan ders al.Ve sakın altta kalma bi hatasınımı gördün tak tak söyle sok lafını

canım belli ki nişanlın ve ailesi kimin ne olduğunu biliyor o yüzden hiç canını sıkma...valla ben olsam sanırım o sinirle o herkesin içinde dediyse ben de derdim ama bu yanlış olurdu tabi sen iyi ki yapmamışsın...daha sonra kırıldığını belli etmişsin terbiyesizlik yapmış seni evinden kovarak da kendi kalitesini ve insanlığını belli etmiş zaten...yani diyeceğim o ki boşveeerr salla gitsinn onu kafana bile takma sen zaten ona yapman gerekenden fazlasını yapmışsın iyilik anlamında eee durum buyken böyle bi insana daha fazla bişey yapmaya gerek yok..
ahh bu eltiler benim nişanlım da 4 erkek kardeşin en büyüğü bakalım benim eltiler nasıl olacak Allahım sen bize kötü elti nasip etme :96:

Canım mesafe en güzeli.Bırak soğukkanlı desinler ama kafan rahat olsun çok içli dışlı olmak ileride üzülmek demek.Rabbim sana cici cici içi neyse dışı o eltiler versin.Rengi belli insandan korkma.

aman canım kafaya takdıgın seye bak boşver kimseye hal ettiğinde fazla deger vermiceksin ne demişler inci etme incitirler ..... o yüzden kimseye mutlu etmek için kendinden ödün verme bırak uzak dur o kızdanda her seyi yapar böyleleri bizdede bir benzeri vardı dügün zamanı aman kapı çarpmalar, annemlere surat asmalar bilezik onda fazla bende az demeler bu arada amca gelinleriyiz biz öz eltimde değil hiç kaile bile almıyorum muhatabım bile olamaz sırf bana sirin görünmek için utanmasa bi yerlerimi öpecek o derece o yüzden herkes hakettiği sekilde karşılık görrür muhatap olma​

benimde eltim olurmusun :)

Bizimkiler kardeş olucaksa neden olmasın İşin şakası arkadaş gibi bir eltim olmasını çok istemiştim eltiden daha çok dost gibi ama işte olmadı neyse zaten iyi ki olmadı

Canım şunu o kadar iyi anladım ki ne kadar uzak o kadar iyi kafan rahatBen nişanlımla şuan çok ama çok mutluyum şükürler olsun İlişkimizin bile içine etmeye başlamış onu anladık beni şuraya götürün buraya gidelim perdeci parkeci muslukçu ama şuan sadece biz varız nişanlım ben ve hayallerimiz

ne çok yakın nede cok uzak olun mesafeli olun eltinize ve kaynanıza insanları asla tanıyamazsınız ve küslükte fazla inat etmeyin.bu tip insanlardan hersey beklenır

Bizimkiler kardeş olucaksa neden olmasın İşin şakası arkadaş gibi bir eltim olmasını çok istemiştim eltiden daha çok dost gibi ama işte olmadı neyse zaten iyi ki olmadı

eltineden kaynanadan görümceden ne arkadaş olunur nede akraba herzaman çıkar meselesi olur siz düşünmezsiniz ama karşıdaki herzaman bunu düşünür ve ona göre davranır,,,

Eltiden kardeş olmaz beklentiye girmek hata, ama bir eşarp konusu bu kadar büyümemeliydi sizdede hata var.Yaptığınız iyilikleri başa kakmak en sinir olduğum şey yapmasaydın kardeşim kim zorladı seni.İçinden gelerek yapmışsın neden dile getiriyosun.Başka dertmi bulamadınız 1 m bez için fırtına koparmaya ne gerek var.İkinizinde yaptığı çok yanlış.

Başa kakmak değil arkadaşım şurda yazıyoruz ki neymişiz nelere uğramışız insanlar anlasın buarada birikmişlik denen bişey vardır bilirsin.Susarsın gıgını çıkarmazsın ezmeye başlarlar herkesin yapı meselesi.Elti diye bakarsan karşıdaki insana hiçbişey tabi olmaz eltisiyle kardeş gibi olanlar yok mu sanıyosun var tabi ki Allah bozmasın Rabbim devamını hep böyle getirsin.Herşey çabayla olur çabasız ne olmuş ama karşılıklı sevgi saygıyla.Ayrıca yaptığım iyiliği ister kakarım ister kakmam sonuçta karşımdaki benim canımı ne zaman yakacağını hesapladıysa bende nerden yakacağımı bilirim.Kim zorladı demişsin ya evet çoğunu içimden gelerek yaptım nerden bilebilirdim karşımdakinin beni enayi gibi gördüğünü.Orda kırmızıyla belirttiğim cümlenin cevabını verseydin daha yararlı olurdu benim için

mesaj tekrarı...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…