- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
Tecrüben için teşekkür ederim. Seninde kırgınlıkların var anlaşılan. Yaptığın güzel şeylerin karşılığında Rabbim önünü daha çok açar inşallah
Ben kendi aile tanışmamdan başka aile tanışması görmedim. Kızla fazla muhabbetimde olmadı. Ailesi ablası falan direk elti psikolojisi ile en ufak hareketimi yorumlayıp beni kötü çıkarırlar mı acaba ?Tanışmada pasta değil, hiçbir şey götürme, götürmemelisin diyorum.
Haa, daha ileride elti adayını söz kesildikten sonra kayınbiraderinle beraber evinize yemeğe alırsın, ardından o sizi , yani seni ve eşini ailesinin evinde yemeğe davet ettiğinde o zaman güzel bir pasta ile gidersin. Ama şimdi hem anlamlı değil hem de gereksiz olur.
Rabbim sana nasıl bir sabır ihsan eyledi öyleeee14 eltim var benm :) Olmasa garip olurdu sanırım :)
Ben kendi aile tanışmamdan başka aile tanışması görmedim. Kızla fazla muhabbetimde olmadı. Ailesi ablası falan direk elti psikolojisi ile en ufak hareketimi yorumlayıp beni kötü çıkarırlar mı acaba ?
Bana biraz kiskanclik gibi geldi amaaMerhaba hanımlar gelecek hafta eşimin abisinin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gideceğiz.
Benimle tanışmaya geldiklerinde yarım kilo tatlı ile gelen kayınvalidemler şimdi eltim için kaliteli bir yerden tatlı almak, güzel bir çiçek yaptırmak ve daha ne götürsek acaba diye düşünmekle meşguller.
Asla kıskançlık değil yaptığım. Bana bütün evlilik sürecinde her hevesimi kursağımda bıraktılar. Örneğin isteme günüm gösterişli olmayan 100 liralık üstelik kendim ödememe rağmen buna ne gerek vardı diyen insanlar bunlar.
Siz olsaydınız darılır mıydınız? Lütfen rica ederim kıskançlık demeyin. Eltimde yeni gelin adayı. Dilerim her şey gönlünce olsun. Ben zaten bana yakışan gibi davranıp her şeyden ayrı güzel bir pasta yaptırıp götüreceğim. Hatta götüreceğim şey için sizden fikir almak içinde yazdım aslında.
Ne münasebet..
Eğer öyle birşey yaparlarsa, Siz de karakterlerini görmüş olursunuz.
Kaldı ki tanışmada çiçeği de, tatlıyı da damat götürür.
Diğer aile bireylerinden biri ama üstelik te elti olarak sizin de birşeyler götürmeniz üzgünüm ama baştan sanki yeni geline şirin davranmaya çalışıyormuşsunuz gibi bir hava oluşturur.
Maalesef hassas düşünceyi, zarafeti herkes takdir etme kabiliyetinden uzaktır.
Siz jestlerinizin herzaman için "yerinde " yapın derim.
Hakedene hatta fazla, fazla yapın.
Ama önce Karşınızdakileri bir tanıyın hele ki tekrar üzülmeyesiniz ..
Kıskançlık değil. Öyle olsa durupta bende bu kıza ne götürsem diye düşünmek yerine başta kocam olmak üzere ailenin başının etini yerdim bana yaptıklarını ona nasıl yaparlar derdim. Aksine sadece o kıza gösterdiği inceliği bana karşıda gösterselerdi. Ama olmadı nasip değilmiş. Ben yaşayamadım bazı şeyleri ama dilerim eltim ile aram iyi olur kendi içimde kalan şeyleri onun için ben yaparım. Benim kırgınlığım sadece eşimin ailesineBana biraz kiskanclik gibi geldi amaa
Sonuna dibine kadar haklsıın canım ! Ayrı gayrı olayı oluyor ne yazıkkı sonrda dyorlarki şartlarrr :) komikler kısaca eltingil cok elitse yada maddi duurmları sizden daha iyise yalakalık adınada yapablrler sizinkiler aslımda bzde ole olmustuda :)Merhaba hanımlar gelecek hafta eşimin abisinin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gideceğiz.
Benimle tanışmaya geldiklerinde yarım kilo tatlı ile gelen kayınvalidemler şimdi eltim için kaliteli bir yerden tatlı almak, güzel bir çiçek yaptırmak ve daha ne götürsek acaba diye düşünmekle meşguller.
Asla kıskançlık değil yaptığım. Bana bütün evlilik sürecinde her hevesimi kursağımda bıraktılar. Örneğin isteme günüm gösterişli olmayan 100 liralık üstelik kendim ödememe rağmen buna ne gerek vardı diyen insanlar bunlar.
Siz olsaydınız darılır mıydınız? Lütfen rica ederim kıskançlık demeyin. Eltimde yeni gelin adayı. Dilerim her şey gönlünce olsun. Ben zaten bana yakışan gibi davranıp her şeyden ayrı güzel bir pasta yaptırıp götüreceğim. Hatta götüreceğim şey için sizden fikir almak içinde yazdım aslında.
Teşekkür ederim şartlar değil durumları hep iyiydi. Tek fark eşim ve abisi arasındaki fark. Abisi ne derse tekte yapılıyor her isteği oluyor eşim ise kimseyi kırmak istemeyen bir tip. Asla istediği şeyi diretemiyor kimsede bunu ciddiye almıyor. Karşı tarafta bizden üstün birileri değil. Her şey denk. Ya en çok benim en hevesli zamanlarımdı. Yemin ederim her şeyde göz yaşı döktüm şimdi her şeyi o kız icin ince düşünüpte bana karşı bambaşka olmalarına üzülüyorum. Nasıl tepki vericem bilmiyorumSonuna dibine kadar haklsıın canım ! Ayrı gayrı olayı oluyor ne yazıkkı sonrda dyorlarki şartlarrr :) komikler kısaca eltingil cok elitse yada maddi duurmları sizden daha iyise yalakalık adınada yapablrler sizinkiler aslımda bzde ole olmustuda :)
Hayatta düşünecek, akla takacak çok daha önemli mevzular var. Şuna yakilip darılmam için gerçekten mükemmel bir hayatın içinde dertsizlikten çok sıkılıyor olmam lazım.Merhaba hanımlar gelecek hafta eşimin abisinin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gideceğiz.
Bende bu durumda sen ve senin gibilere kizmiyorum canim.aileler boyle. Ikiyuzluler bende bu olaya felaket sinirleniyormMerhaba hanımlar gelecek hafta eşimin abisinin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gideceğiz.
Anladım eşin evet benm este ses cıkarmamıstı abi olmasına ragmen hos kaynım herseyi kendi alınca onlar ondan da ses etmedi brz bizimki ailesne aldırmıstı ole olunca ucuza kactılar hep bende cok uzulmustum bole seyler onemli ya bana gore cgu kişi brda yok cicek olmasa nolur blmem ne sen sevgine bak der kesin ama ole olmuyor o işler eltinde hakediyor en iyisini ama eşit olmalı hakszlık yapılmamalı sen tavrını kv de ne ksrsı koy bsey dycek olursada susma soyle kbkmayın ama masallahınız var de en azndan icinde kalmasnTeşekkür ederim şartlar değil durumları hep iyiydi. Tek fark eşim ve abisi arasındaki fark. Abisi ne derse tekte yapılıyor her isteği oluyor eşim ise kimseyi kırmak istemeyen bir tip. Asla istediği şeyi diretemiyor kimsede bunu ciddiye almıyor. Karşı tarafta bizden üstün birileri değil. Her şey denk. Ya en çok benim en hevesli zamanlarımdı. Yemin ederim her şeyde göz yaşı döktüm şimdi her şeyi o kız icin ince düşünüpte bana karşı bambaşka olmalarına üzülüyorum. Nasıl tepki vericem bilmiyorum
Sen senden birsey istenmeden asla hiçbir sey yapma...Kıza karşı iyi niyetimi göstermek amaçlı düşündüm bir şey götürmeyi. Hatalı mıyım bilmiyorum ki ne yapsam. Ve asla karşı tarafa dile getirmedim böyle yaptınız diye. Gerçekten sustum bu zamana kadar. Yetmez gibi kayınvalidem telefonda kendi söyledi sana yarım kilo tatlı getirmiştik çiçek almamıştık demi diye.
Belki içten içe pişmandır ve bunu bu şekilde dile getirmiştir kayınvaldeniz.Doğrudur. Zaten ben eltim olacak kız için her şeyin en güzelini diliyorum. İçten söylüyorum bunu. Herkes iyisini güzelini ister. Ama kayınvalidemlere çok kırgındım dahada kırıldım. Asla yüzlerine vurmadım vurmamda. Düğün gününe kadar her şeyde hevesim kursağımda kaldı. Ve ben o dönemlerde her şeye o kadar hevesliydim ki. Para pul değil niyetim yemin ederim. İstesem Gül bahçesi serer önüme eşim çok şükür. Sadece bugün cam kırığı yüreğimi kesti sanki öyle oldum bir an. Her şeyin üstünü çizip atmıştım olmamış gibi gene benimsemiştim onları. Ama hem telaşa düşüp hemde sanada sadece yarım kilo tatlı almıştık demesi öldürdü beni kayınvalidemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?