Elti ile aile tanışması

Pasta falan götürmeyin canım ne münasebet yani benim eltim getirse ben tuhaf karşılarım.Ayrıca bu sizin eşinizde bitiyor şöyle ki benim eltimi istemeye giderlerken aldıkları tektaş 1 karat falan birde hiçbirşey takmamışlar kıza çünkü kıza sormamışlar ama nişanlım beni istemeye gelmeden önce ben beraber seçelim yüzüğü dedim istediğim yüzüğü seçtim benim yüzüğüm 2.4 karat sonra bizde adet olan şeyler söyledim nişanlıma bana tamam dedi ve getirdiler yani eşinizin abisi özenmiş belli ki kız arkadaşı için ama sizin eşiniz o kadar özenmemiş

Herkesten ayrı pasta götürmek biraz abes kaçabilir. Diğer konuda ise haklısın sana yapılmayan şey ona yapılıyor fazlası için kasılıyorsa bende bozulurdum.
Ama en iyisi sallamamak. :) Amaan boşver ne yapıyorlarsa da yapıyorlar :) Bir arkadaş yazmış giyin süslen tadını çıkart diye aynen öyle yap. :) Hiç kendi durumlarını hatırlayıp mutsuz olma.

Bir erkek evlenmek istediği kızı istemeye güzel bir çikolata güzel bir çiçekle gitmediyse kusura bakmayında bu erkeğin basiretsizliği.Annesinin babasının demesiyle mi almamıs olmus şimdi.Bence siz hatayı eşinizde arayın

Kayinvalideme kirginim, esim istesem gul bahcesi sererdi demissin de gul bahcesi serecek adam annesi almasa bile bi cicek cikolata alabilir kendisi degil mi?
Akil edememis filan demesin kimse azcik ozenmis olsa yapilirdi. Siz esinize toz kondurmayip kvye suc atiyorsunuz.

Kayniniz özenli davraniyor demekki ailesi de dikkat ediyor.
Benim esim herseyi istedigim gibi yapmaya calisti. Sadece altin işini ailesine biraktik. (Onu da esime aldirmazdim artik) belli bir miktar belirtmedik ve cok az taktilar ama ben istenmeyen gelindim zaten. :)

Ben olsam süslenir gider oturur yer içer gülerdim.
Ne kafamı ne cebimi yorardım.
Geçmiş gitmiş meseleler artık evlenmişsiniz kafanıza takmaya lüzum yok.

Keşke kayınvalidene o sırada, evet bazen insan münasebetsiz davranabiliyor, deseydin içinde kalmazdı en azından. Bir de eşini aklama hiç, ailesi almıyorsa kendi gidip güzel bir yerden istediği kadar tatlı alabilirdi...

Ölümün, hastalığın, ayrılığın olduğu bir dünyada aklınızı bunlarla meşgul etmeyin, mutlu olmaya bakın. Almanın, yapmanın sonu yoktur , dünyada her şeyin bir tık üstü var o yüzden takılmayın böyle şeylere

Bence eltiye ekstra bşy götürmek zorunda değilsiniz.
Normal davranın iyi davranın Güleryüz gösterin hepsi bu.
Aileye de kırılmakta Haklısınız.

Kiz guldurdun beni sen iyi ol kotuluk yapma yeni eltiye pasta masta almasanda olur benim elti birak pasta almayi soz cicegimi kirmis arabada gelirken benim cicegimi guzel almamistiniz diye tanismaya gelirken bize eltimede neden cicek alinmamis oda yeni gelinmis onun elindede cicek olmasi gerekiemis diye kavga edip gelmemisti yalniz basina evde oturmustu daha ne sacmaliklar ne sacmaliklar tamam aileye kirilabilir ama benim sucum neydi eltine iyi niyetini gostermek icin pasta almana gerek yok anlamak isteyen insan zaten anlar bence hic dile getirme sonra kiskaniyo derler he bide yeni elti olacak kizin kulagina giderse bu durum kotu niyetli bi kizsa daha cok damariniza basar umursamayin bence

Ha evet öyle bi öküzlüğünüz vardı diyemedin mi

Anladım teşekkür ederim ailesine karşı hiç bir tepkimi göstermeyeyim mi yani. Çünkü bu başlangıç kim bilir süreç ilerlerdikçe daha içimde kalanların fazlasını nasıl yapacaklar.
Üstelik eltinizin yaptığı çok ayıp ne demek sizin çiçeğinizi kırıyor sizin suçunuz ne. Gerçekten kusura bakmayın ama çok ayıpladım.

Zoruma giden bu. Bende eşime söyledim anlattım böyle olur diye. Hatta isteme çiçeğimi kendim yaptırdım. Çikolataya herkes çok fiyat söyledi tepsimi aldım bir yerden çikolataları bir marketten doldurttum. Ama bize gelirken ne gerek vardı demiş ailesi. Eşimi hep susturdular. Ama şimdi abisi söz konusu olunca kendileri ne yapacaklarını şaşırmışlar henüz aile tanışmasında. İstemsiz zoruma gidiyor

Eşimde abiside aileye yaptırıyor her şeyi. Hatta eşim çalışıp maaşını veriyordu tamamen eve abisi aksine yetmiyor deyip dahada istiyor sürekli ailesinden. O akşam giderken çiçeği görünce ve diğer yapacağı hazırlıkları en son dolmada sarayım diyordu güzel ve net bir şekilde tepkimi belli edeceğim. İsterim ki o akşam keşke bir küçük bukette bana yapsalar kayınpederim hediye etse kendi hatasını kendi telafi etmek istese. Ben her şeyi unuturdum. Ama imkansız. Hayırlısı ya nasip böyleymiş

iyi de eşin düşünüp yapsaymış da senin hevesini kırmasaymış. eşin demek ki önemsememiş ama kaynın önemsiyor.
Haklısın valla. Onun olayını ayrı tutuyorum zaten. Kalbim ona ayrı kırık. Ama tamam kaynım özenip yapsın olması gereken bu zaten. Kayınvalideme ne oluyor peki ne bu telaş tatlı çiçek el sarması dolma ve daha ne yapsam telaşı. Bu kızı bir hafta önce istemiyorum diye ortalıkta ezen sen değil miydin. Ne demek bana telefonda sana yarım kilo tatlı getirmiştik demi demek.
Ya aslında benimde hevesli zamanlarımdı o zamanlar çok üzülmüştüm düğün sürecine kadar yaptıklarına. Ama napalım. Kayınvalideme ne desem diye düşünüyorum yada Demeli miyim bilmiyorum

Sakin belli etme kuzum hem esinle aran bozulur hemde kiskanc konumuna dusersin oyle olmamana ragmen hatta sana bir tavsiye kayinvalidenler senin yaninda birsey konustuklarinda yorum yapma cunku kendi soleeikleri degil senin yorumun hep cikar onune benden sonraki eltime yapmadik almadik sey koymadilar benim eltim cok kiskancti kendi bileziklerinden cok alinmayacak ondan eksik alinacaj diye diretti kayinvalidemleŕde dugun zamani sorun cikmasin diye ondan az sayida yaptilar o uzuluyo diye esim kendisi yapti geri kalanlari hep umursamadim ama benden sonraki eltime yine fazla yaptilar arada kiskanilan ben oldum iste umursanadim esim iyi oldugu icin sende umursama birak biseyde alma kizin nasil biri oldugunu bilmiyosun ya art niyetliyse emin ol bu iyiliginden bile bisi cikarir seni uzer birak sen hep esinle ilgili oldugunu aile meselelerine hic takilmadigini goster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…