Elti kisisi

Buyurun gelin demiş ama..

Şahsen ben organizasyon yapıyorsam direk eltimi arardım. Kayınbiraderim yaparsa abisini araması daha doğru olur diye düşünüyorum.
Ama eltiniz arada bu şekilde yapıyorsa normal kabul edin.
Bende oyle yapiyorum. Herzaman evin hanimini ararim. Ilk kez boyle yapiyor. Hani aramizdada son zamanlarda bir gerginlik olmadi. En son cuma mesaji atti ona nezaketen bende yolladim. Ama boyle ilk kez yapmasi bana kardesi diye seni cagiriyorum yani esini hatrina ister gel ister gelme gibi birsey bu

benim eşim çok gitmek isterse giderim ki davet etmiş zaten eşi vasıtasıyla.. yada baştan tam mesafemi koyardım eşim bile gidemezdi. ne sankı koca adam doğduysa doğdu der evimizde otururduk başka türlüsü olamazdı yani. sende hiç üzme eşini git çatır çatır ye iç şak şak la iyi doğdun de gel aman ne olmuş sanki ölmezsin.. hayat nekadar kısa ve bunlar nekadar boş işler ilerde anlarsın da geç olur... dert ettiğine değmeyecek birdurum bence :işsiz:
Tmm gidip oyle yapmayi dusunuyorum.

Dun esime eltim mesaj atip abisinin dogum gunu oldugunu soyleyip , buyurun gelin demis. Banada hic mesaj atip gelmemi soylemedi. Ben herzMan birsey olunca kus oldugum zamNlarda bile, ona mesaj atip davet ediyordum. Suanda aramizdaki iletisim cok guzel olmasada boyle davranmasi hosuma gitmedi. Yani bu bana gore beni adam yurduna koymamasi oluyor. Sizce gitmelimiyim kayinimin dogum gunune esimin hatri icin yoksa devet edilmedigim yere gitmemelimiyim?
Gitmelisin, davet ederken de kaynına mesaj at.

Hayir anlamadigim aramiz limoni bana cuma mesaji atmis nezaketen bende ona yolladim. Boyle seylerde bana gore kadin kadinla erkek erkekle muhatap olur. Yani evin hanimi benim. Esim bile cvp vermemiski bana yazmadigi icin

E evin beyi de eşiniz? Bu aranızdaki ilişkiyle ilgili. Daha önce hiç eşinizle iletişime geçmeden sizinle geçiyorsa, tuhaf bulunabilir. Yine de gidin ama ona mesafeli davranın bence. Diğer insanlarla sohbet edin.

Benim eltimde ,davet edecegi zaman esine soyler, o da benim esime soyler.Ben de hep kendisini arardim .Fark ettigimde aynisini yapmaya basladim.Bitti gitti ,dert bile etmeyin.Davet edilmissiniz gidin .

Bir aile cagriliyorsa bende sadece birini arar sorarim tek tek arayip musait misiniz demem. Abartmişsiniz biraz, eşiniz demek siz demek zaten

Bu konuda ben geri kafalıyım galiba.
Hanımlar hanımlarla gelim gidim olaylarını konuşmalı, beyler de kendi arasında.
Ha gider miyim giderim. Eşimi aramış sonuçta, onu yok sayamam. Ama pek hoşuma gitmez.

Dun esime eltim mesaj atip abisinin dogum gunu oldugunu soyleyip , buyurun gelin demis. Banada hic mesaj atip gelmemi soylemedi. Ben herzMan birsey olunca kus oldugum zamNlarda bile, ona mesaj atip davet ediyordum. Suanda aramizdaki iletisim cok guzel olmasada boyle davranmasi hosuma gitmedi. Yani bu bana gore beni adam yurduna koymamasi oluyor. Sizce gitmelimiyim kayinimin dogum gunune esimin hatri icin yoksa devet edilmedigim yere gitmemelimiyim?
Ah bu eltiler:-)tabiki gitme yani ben yerinde olsaydım asla gitmezdim eşin i cagirdiysa eşin gitsin benim esim olsaydı o da gitmezdi beni cagirmadiklarinda tabi bu benim düşüncem yine de sen bilirsin

Kafaniz nasil dayaniyor boyle ayrintili sorunlarla ya. Yaslanirsiniz bence takmayin bu tarz seyleri. Kendinze sorun eger gidesiniz varsa gidin ,yoksa gitmeyin

Evet kendisi surekli sorun yaratmak pesinde oldugu icin gidip gelmiyorum. Sadece boyle ozel gunlerde konusuyoruz. Siz olsaniz ne dusunurdunuz eltiniz size degilde esinize mesaj atip cagirsa
Benim eltim bana msj atmasa eşime atsa sorun yapmam cunku aramizda problem yok.Ama gicik alsaydm aramiz kotu olsaydi hayırdır kızim ne kazik soktum sana da bana mesaj atmiosun derdim mesaj atardım :KK11:Aslada gitmezdm.Ama aramiz kotu deil olmadida hiç.Ben acik sozluyum kaynanama bile.oyuzden cekiniolar yapamazlar bi artislik:halay:

Tamm yok sayicam ama sizce birsey soylemelimiyim. Hani boyle davranilirsa bida esimde bende gelmiycem gibi. Yoksa bu boyle beni sen kimsinki demeye getirmeye devam eder

Vala o sen kimsin ki modunda devam ederse ben de oyle devam ederim. Kim bana ne verirse bende ona ayniyla karsilik verme taraftariyim. Ne az ne cok. Az verirsem kendi kendimi yerim, cok verirsem kendimi yipratirim. Herkese ederi kadar:KK76:

Beni aileden kim nereye çağırırsa gidiyorum hem de kimin aracılığıyla olursa olsun ben de bi sorun var bence,eşim demek ben demek ya, eşim benim ailem ha ben ha o:halay:

Back
X