elti(m) beni whatsaptan silmiş ya da engellemiş

anne-oluyorum

Bebeğini bekliyor..
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
384
229
18
Merhaba KK,

Bir eltim var, benden yaklaşık 10 yaş büyük ve ben henüz 24 yaşındayım. O kadar insan gördüm, tanıdım ama onun gibisine ilk defa rast geliyorum. Neyse, kendisini çok beğenen, kıskanç ve bencil. inanın hakaret olarak algılamayın çünkü o gerçekten böyle birisi ve bunu kaynanam da eşim de herkes biliyor. Fakat herkes bilmiyormuş gibi yapıp görmezden geliyor. Anlatacak o kadar çok şeyim var ki inanın düşünmek beni bitiriyor. Geçenlerde fark ettim ki whatsappta profil resmi ve durumu bende görünmüyor. Bende şüphelendim ve görümcemin telinden onun nosuna baktım ama onda görünüyor. Sanırım beni ya sildi ya da engelledi. Eşlerimizin işleri ortak. Aynı Zaman'da Bende orda çalısıyorum. Esasında aile şirketi. Hayır ben ona hiç yanlıs birşey yapmıyorum saygıda kusur etmiyorum ama o sürekli ben ne giymişim, ne marka eşarp takmışım hep bunun derdinde. Yüzüme bakmadan konuşmalar, tınlamıyor gibi hareketler, ama ben bakmayınca baştan aşağı beni süzmeler. İnanın bu hareketleri beni çok yordu ve üzüyor. Eşim takma kafana görmezden gel diyor ama alttan alan taraf hep mi ben olucam. Kocası desen karısının ağzına bakıyor hep. Kaynanama bile aylarca küs kaldığı günler olmuş hem eltimin hem abimin. Biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin lütfen. Sizce benim Nasıl bir yol izlemem lazım?

Ayol ne yolu izleyecen mis gibi engellemiş işte sıfır irtibat.
Sana ne kaynanan ne düşünüyorsa sana ne kocası ağzına burnuna bakıyorsa.
Öyle küçük dağları ben yarattım modunda takılan biriyse uzak durmak en güzeli.
Sende kendine dert mi arıyorsun nedir.

Bence sizin görmezden gelmeniz lazım. Belli ki siz de pek hazzetmiyorsunuz kendisinden. E, yakın arkadaş olmadığınıza göre whatsapptan konuşmuyorsunuzdur da normalde. Engellese ne, engellemese ne...

Narsist ve kompleksli insanlara karşı maalesef konuşmamaktan başka bir yol izleyemezsiniz gibi gözüküyor ..

Ben konuşkan biriyim ve inanın kin bile tutamayan bir insanım. Yanlıs anlamayın burda amacım kendimi övmek değil fakat sürekli bir araya gelmesek de memlekete gittiğimİzde 10-15 gün aynı evde kalıyoruz 3 tane de çocugu var onlara hizmet etmekten tatilden bile birşey anlamıyorum.

Kazanç durumunu önemli.Genelde kavgalar aile şirketlerinde ortak keseden harcadıklarında tartışmaşar da bu yüzden çıkıyor.Eğer kazanılan para tüm kardeşlere eşit bölünüyorsa ve eltiniz size buna rağmen fesatlık yapıyorsa haklısınız ancak harcamalar ortak hesaptan yapılıp siz de ordan çalısıp şirketten harcama yapıyorsanız bu durumda bir de eltinizi dinlemek lazım.

Bence sizin görmezden gelmeniz lazım. Belli ki siz de pek hazzetmiyorsunuz kendisinden. E, yakın arkadaş olmadığınıza göre whatsapptan konuşmuyorsunuzdur da normalde. Engellese ne, engellemese ne...

Evet artık yaptığı bu hareketlerinden dolayı artık ondan hazetmiyorum. Görmezden gelmeye çalısıyorum inanın

Hiiiç dert etme kendine. En huzurlu böyle olursunuz. Beni de görümcem WhatsApp durumlarında engellemiş. Bi de utanmadan ara ara durumunda ne paylaştığını telefonundan gösteriyo. :KK45:O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle ol. Bi bakmışsın dert tasa kalmamış.

Ayol ne yolu izleyecen mis gibi engellemiş işte sıfır irtibat.
Sana ne kaynanan ne düşünüyorsa sana ne kocası ağzına burnuna bakıyorsa.
Öyle küçük dağları ben yarattım modunda takılan biriyse uzak durmak en güzeli.
Sende kendine dert mi arıyorsun nedir.

+1

Kazanç durumunu önemli.Genelde kavgalar aile şirketlerinde ortak keseden harcadıklarında tartışmaşar da bu yüzden çıkıyor.Eğer kazanılan para tüm kardeşlere eşit bölünüyorsa ve eltiniz size buna rağmen fesatlık yapıyorsa haklısınız ancak harcamalar ortak hesaptan yapılıp siz de ordan çalısıp şirketten harcama yapıyorsanız bu durumda bir de eltinizi dinlemek lazım.

Kazanılan para herkes eşit bölünüyor. Kendi param ve eşimin parası haricinde harcama yapmıyorum. Aynı Zaman'da şirketin muhasebecisiyim.

Ben konuşkan biriyim ve inanın kin bile tutamayan bir insanım. Yanlıs anlamayın burda amacım kendimi övmek değil fakat sürekli bir araya gelmesek de memlekete gittiğimİzde 10-15 gün aynı evde kalıyoruz 3 tane de çocugu var onlara hizmet etmekten tatilden bile birşey anlamıyorum.

Eltiniz diye saygı çerçevesinde belli bir yer kadar , hizmet etmek hürmettir normaldir .

Fakat iyiliğinizi suistimal ettirmeyin .

Hiiiç dert etme kendine. En huzurlu böyle olursunuz. Beni de görümcem WhatsApp durumlarında engellemiş. Bi de utanmadan ara ara durumunda ne paylaştığını telefonundan gösteriyo. :KK45:O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle ol. Bi bakmışsın dert tasa kalmamış.

Değil mi haklısınız Aslı'nda

Kıskanç insanla uğraşmak çok zor Allaha havale et ama eltinle kötü de olma sana tek tavsiyem bu.Tabiki yaptığı gıcık hareketleri de tınlamaman çok önemli.O yokmuş gibi davran çok dert etme kendine

Ben de eltimi engelledim her yerden. Ama kendisi virüs gibi. Benim, cahil görgüsüz pis insanlara tahammülüm yok. Benden uzak dur lanet pislik bile dedim ama yok ben sana yaptım uzak durmak istemiyorum diye ağlıyor Allahım sabır! bu sefer kayınvalideme whatsapp açıp bana bakıyor tabi kayınvalidemi de engelledim. :) Tahammülüm yok ona.
Ne güzel engellemiş boşverin :)

Sende onu engelle elti ne ki hepsi işi bitene kadar değer verme çoğu nankör ve haset

E görmezden gelin, ne önemi var ki? Zaten görüşme meraklısı değilsiniz??
Aramayın sormayın ve görüşmeyin

Back
X