- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi anne-oluyorum
hiç tınlamayın boşverin ne yaparsa yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim ya elti olayı nankörler herkesin işi bitene kadar paraları da çok değerli olur
WhatsApp durumunda engelli olup olmadığımızı anlamanın bir yolu var mı acaba?Hiiiç dert etme kendine. En huzurlu böyle olursunuz. Beni de görümcem WhatsApp durumlarında engellemiş. Bi de utanmadan ara ara durumunda ne paylaştığını telefonundan gösteriyo.O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle ol. Bi bakmışsın dert tasa kalmamış.
Ben de eltimi engelledim her yerden. Ama kendisi virüs gibi. Benim, cahil görgüsüz pis insanlara tahammülüm yok. Benden uzak dur lanet pislik bile dedim ama yok ben sana yaptım uzak durmak istemiyorum diye ağlıyor Allahım sabır! bu sefer kayınvalideme whatsapp açıp bana bakıyor tabi kayınvalidemi de engelledim. :) Tahammülüm yok ona.
Ne güzel engellemiş boşverin :)
WhatsApp durumunda engelli olup olmadığımızı anlamanın bir yolu var mı acaba?
O yazışma konusunda iyi bir yöntem olabilir. Ama bir de durum güncellemeleri oluyor ya. 24 saatlik resimler paylaşılıyor. Onları görmesini engellediğim kişiler bunu farkeder mi ki?
O yazışma konusunda iyi bir yöntem olabilir. Ama bir de durum güncellemeleri oluyor ya. 24 saatlik resimler paylaşılıyor. Onları görmesini engellediğim kişiler bunu farkeder mi ki?
Merhaba KK,
Bir eltim var, benden yaklaşık 10 yaş büyük ve ben henüz 24 yaşındayım. O kadar insan gördüm, tanıdım ama onun gibisine ilk defa rast geliyorum. Neyse, kendisini çok beğenen, kıskanç ve bencil. inanın hakaret olarak algılamayın çünkü o gerçekten böyle birisi ve bunu kaynanam da eşim de herkes biliyor. Fakat herkes bilmiyormuş gibi yapıp görmezden geliyor. Anlatacak o kadar çok şeyim var ki inanın düşünmek beni bitiriyor. Geçenlerde fark ettim ki whatsappta profil resmi ve durumu bende görünmüyor. Bende şüphelendim ve görümcemin telinden onun nosuna baktım ama onda görünüyor. Sanırım beni ya sildi ya da engelledi. Eşlerimizin işleri ortak. Aynı Zaman'da Bende orda çalısıyorum. Esasında aile şirketi. Hayır ben ona hiç yanlıs birşey yapmıyorum saygıda kusur etmiyorum ama o sürekli ben ne giymişim, ne marka eşarp takmışım hep bunun derdinde. Yüzüme bakmadan konuşmalar, tınlamıyor gibi hareketler, ama ben bakmayınca baştan aşağı beni süzmeler. İnanın bu hareketleri beni çok yordu ve üzüyor. Eşim takma kafana görmezden gel diyor ama alttan alan taraf hep mi ben olucam. Kocası desen karısının ağzına bakıyor hep. Kaynanama bile aylarca küs kaldığı günler olmuş hem eltimin hem abimin. Biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin lütfen. Sizce benim Nasıl bir yol izlemem lazım?
Kıskançlık sezdim ben. Görmemezden gelmesi filan normal değil ondan küçük de olsan bu yaptığı saygısızlık. Durduk yerde de silmesi ilginç. Bence hiç oralı olma birşey olmamış gibi güler yüzle git iş yerine konuşursa konuşsun konuşmazsa günaydın yada iyi akşamlar gibi zorunlu olmadıkça konuşma. Konuştuğun zaman da güler yüZle konuş ki onu umursamadığını anlasın..
Kocasi agzina bakıyor diyebildiginize gore sizde pek bi incelemektesiniz.
Takilmayin bu kadar engellerse engeller.
Bir yol izlemenize ne gerek var
Benim eltimde beni engellemiş. Eşime bile söyleme gereği duymadım numarasını sildim . Belki şimdiye engeli kaldırmıştr ama Benim haberim yoksende sil numarasını hiç görmemek daha iyi .. eşimde dahil biri isterse numarasını lazm olursa fln telden numaralar gtti diyorum.
size zarar veren insanları sessizce uzaklaştırın hayatınızdan.
Bence arkasından böyle atıp tutan birini engellediği için çok iyi yapmış. Ha bu arada kocası da onun ağzına bakacak tabi. Onlar bi aile, hatırlatalımMerhaba KK,
Bir eltim var, benden yaklaşık 10 yaş büyük ve ben henüz 24 yaşındayım. O kadar insan gördüm, tanıdım ama onun gibisine ilk defa rast geliyorum. Neyse, kendisini çok beğenen, kıskanç ve bencil. inanın hakaret olarak algılamayın çünkü o gerçekten böyle birisi ve bunu kaynanam da eşim de herkes biliyor. Fakat herkes bilmiyormuş gibi yapıp görmezden geliyor. Anlatacak o kadar çok şeyim var ki inanın düşünmek beni bitiriyor. Geçenlerde fark ettim ki whatsappta profil resmi ve durumu bende görünmüyor. Bende şüphelendim ve görümcemin telinden onun nosuna baktım ama onda görünüyor. Sanırım beni ya sildi ya da engelledi. Eşlerimizin işleri ortak. Aynı Zaman'da Bende orda çalısıyorum. Esasında aile şirketi. Hayır ben ona hiç yanlıs birşey yapmıyorum saygıda kusur etmiyorum ama o sürekli ben ne giymişim, ne marka eşarp takmışım hep bunun derdinde. Yüzüme bakmadan konuşmalar, tınlamıyor gibi hareketler, ama ben bakmayınca baştan aşağı beni süzmeler. İnanın bu hareketleri beni çok yordu ve üzüyor. Eşim takma kafana görmezden gel diyor ama alttan alan taraf hep mi ben olucam. Kocası desen karısının ağzına bakıyor hep. Kaynanama bile aylarca küs kaldığı günler olmuş hem eltimin hem abimin. Biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin lütfen. Sizce benim Nasıl bir yol izlemem lazım?
Bence eltisinin arkadından böyle atıp tutan birini engellediği için çok iyi yapmış. Ha bu arada kocası da onun ağzına bakacak tabi. Onlar bi aile, hatırlatalım![]()
Whatsup durumu çok mu paylaşıyorsunuz?
Görmek istemiyordur...
Benim eltiler de durum paylaşımlarında hedefi belli şeyler paylaşıyor. Hedef kitlesi ben değilim yani..
Aşırı paylaşım vardı. Bana saçma gelince rehberimden sildim iki tanesini..
İyi de hiç örnek vermeden şöyle bencil böyle kötü diye yazmışsınız. Bir de eşi için dediğiniz şey... bundan daha normal ne olabilir ki?:) onu tanısaydınız şayet böyle söylemezdiniz.