Elti mi anlamıyorum

😁 bu elti mevzuları çok su kaldırır. Belli ki size kiskaniyorsunuz demiş,ama eşinizin tavrı hoşuma gitti, arayıp sormasi ama bu olaylar i iki erkek kardeşin arasını bile açar, insanlara en büyük ceza onları umursamamaktir. Deneyin bence...

Salın gitsin eltinizi niye agliyorsunuz da kardeslerin de arasina boyle mevzulari sokuyorsunuz anlamadim. Kendini gayet guzel ifade eden akilli bi kadina benziyorsunuz eltinizle kendiniz konusarak cozerdiniz ya da cozemezdiniz. Boyle seylerin eslere aksedilmesini sevmiyorum ben.

Bu tür konularda hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Başka insanları hayatınızın merkezine almayın. Konuşmuyor mu? Konuşmasın kendinizden eminseniz eğer sormayın. Tenezzül etmeyin. Benim eltimde böyle bir bakmışsın konuşur, bir bakmışsın suratını çevirir. Sadece bana karşı değil genel yapısı bu. Bende artık istesede yüzüne bakmıyorum. Neden böyle yapıyorsun diye asla sormadım ve sormam.

Bir eltimle aram çok iyiydi 3 yıldır sürekli arar konuşur mesajlasirdik hatta doğumuma gelmek istediğini söylemiş ti sonra ben dogum yaptım gelemedi. Neyse bu yaz geldiklerinde o kadar soğuktu ki sebebini anlayamadigim bir şekilde ben umursamadım takmadım yani evimize sadece 1 defa geldi evine döndükten bir süre sonra onun arasının kötü olduğu bir arkadaşımla durum paylaşmıştım ve ondan sonra bir daha durumlarıma bakmamaya başladı bende bakmadım artık bir süre sonra eşim in de durumlarina bakmamaya başladı ve ben hala umursamıyorum siz de takmayın ne var ki alt üstü bir elti yahu daha mühim dertlerimiz var.

Ben de sizi hic anlamadim,ayda 1-2 konustugunuz insanin hikayesini gormek cok mu onemli?

heyecan hep bunlar :KK53:

gecen ilk defa engellendim, (ya da ilk defa engellendigimi fark ettim diyeyim, o da soyle oldu, 3lu gorustugumuz bir arkadas grubunda birisi diger ikimizi engellemis, diger arkadas soyledi de haberim oldu)
neyse detaylar detaylar,
piiyuuuu bir heyecan, bir arasmaca, ne olmus ne bitmis dedikodulari,
tabi bir sebep yok,
ben sunu dediydim de ona mi kizdi, yoksa soyle baktiydim ondan mi iskillendi :KK70:
ahaha keske birkac kere daha engellensem, hayatima renk geliyor kisa sureligine,
yoksa hep cocuktur evdir istir :bicak:

heyecan hep bunlar :KK53:

gecen ilk defa engellendim, (ya da ilk defa engellendigimi fark ettim diyeyim, o da soyle oldu, 3lu gorustugumuz bir arkadas grubunda birisi diger ikimizi engellemis, diger arkadas soyledi de haberim oldu)
neyse detaylar detaylar,
piiyuuuu bir heyecan, bir arasmaca, ne olmus ne bitmis dedikodulari,
tabi bir sebep yok,
ben sunu dediydim de ona mi kizdi, yoksa soyle baktiydim ondan mi iskillendi :KK70:
ahaha keske birkac kere daha engellensem, hayatima renk geliyor kisa sureligine,
yoksa hep cocuktur evdir istir :bicak:
Aaa ilk defa miydi kiz. Ne iyisin. Ben kimbilir kac kere engellenmisimdir;) etrafimda deli cok maalesef.
Ama dogru dedin acayip eglence cikiyor insana. Engelleyip malzeme veren saflar farkinda degil bence bilseler yapmazlar ;)

Aaa ilk defa miydi kiz. Ne iyisin. Ben kimbilir kac kere engellenmisimdir:KK66: etrafimda deli cok maalesef.
Ama dogru dedin acayip eglence cikiyor insana. Engelleyip malzeme veren saflar farkinda degil bence bilseler yapmazlar :KK66:

herkes manyak bence, onlar da konusulmak icin yapiyorlar,
ilk mi bilmiyorum da ben ilk kez fark ettim, cok eglenceliymis,
ben cok guldum de,
diger arkadas cok gerildi konu sahibi gibi,
o biraz eglencemi bozdu ama neyse icimden eglendim ben de.

herkes manyak bence, onlar da konusulmak icin yapiyorlar,
ilk mi bilmiyorum da ben ilk kez fark ettim, cok eglenceliymis,
ben cok guldum de,
diger arkadas cok gerildi konu sahibi gibi,
o biraz eglencemi bozdu ama neyse icimden eglendim ben de.
KOnu sahibinde su havayi hissettim ben “keske once ben engelleseydim,o yapmasaydi”
Eltisine bayildigindan degil yani,bana bunu nasil yapar diye kendine yedirememis.

Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne 🤦‍♀️

Aman bacım o eltinle kes muhabbeti iyice... Böyle sıkıntılı kişileri çözemezsin. Çünkü onların bir mantığı yoktur, ancak kendini yıpratırsın... Boş versen kafanı yorma.. NE anlamaya ne de derdini anlatmaya çalış.

Ortak bir tartışma olursa da alttan alma ki bunlar onu zayıflık sanarlar, sen de atak savaş ;)

Takmayın kafanıza o da öyle birisi işte dengesiz. Siz mesafenizi ve kibarlığınızı koruyun yeter.

yeni evliyim 2 defa gördüm eltimi bize uzak bir şehirde yaşıyorlar bir düğünde bir de bayram da görüştük. Çok fazla aramayız birbirimizi ama arada yazışırız konuşuruz. Engellemiş engellememiş boşverin siz de baya takip ediyorsunuz ki onun sizi engellemesine içlenmişsiniz, ağlamışsınız birde eşinize yetiştirmişsiniz. Mesafe koy keyfine bak.

Ağrısız başını ağrıtmak istiyosun sanırım 😁

Back
X