Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayri şehirlerde olup bukadar kafaniza takmanız okadar sacmaki uğraşacak baska seyler bulun bence takmayinMerhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne![]()
Bende ailemden gizledim tüm hikaye ve whatshap durumunu ama benim sebebim annelerimiz çok laf ediyor ayıp herşey konulmaz yada ne çok geziyorsunuz derler bunalttılar aileyi engelledim..sizin eltinin amacı farklı kendini çok önemsemiş dünya onun etrafında dönüyor tehlikeli tipler bunlar hiç umurunuzda olmasın umrunuzda bile olsa hisseddirmeyin..Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne![]()
Kıyamam size. Eski ben de böyleydim hala da biraz kaldı. Elti kim de ağlıyorsunuz? Canınızı yolda mı buldunuz? İnsanları anlamakla uğraşmayın. Anlatmak isteyen kendi anlatır zatenMerhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne![]()
Kahkaha attım![]()
![]()
. Konu ile ilgilide yorum yapmayayım. Benim anlamayacağım konular, bende ne görümce, ne elti, ne kayinvalide v.s hiç bisi yok
![]()
İki ergen çocuğum var bende dert nasıl olmasınOhh ne güzel sizin derdinizde yok ozaman, Burda ki dertler hep kv, kp, elti, görümce çünküBende buna dahil tabi hahaha :)))
Ay bu sımdı moda sanırım.
3 eltıyız. Bır tanesıyle daha eskıden tanısıklıgım var ılıskı surelerı uzun oldugu ıcın. Ama bır gun fark ettım kı ne fotograflarımı begenıyor, ne hıkayelerımı goruyor. Takıp ettım ben ve dıger eltım harıc herkese karsı gayet aktıf. Bızı sessıze almıs kısacası. Bızde onu yok sayıyoruz, kendı bılırBen ılk fark ettıgımde sadece kaynıma sordum neden dedım, bır sorun mu var.Kı yaklasık 2 senedır fotograf begenmedıgını sonradan fark ettım. Aramızda gecen bır sorunda yok buarada. Benle yok yanı , dıgerıyle var. Bısey yok sana oyle gelmıstır,yogun demıstı.
Fakat dedıgım gıbı sadece bıze karsı boyle, esımle ben aynı anda story attıgımızda esımınkını goruyor ama bana hıc bakmıyorBen sorupta neden demem, dedıgım gıbı bundan sonra kı surecıde kendı belırleyecek. Yakın zamanda bızım yasadıgımız sehre gelecek bakalım nasıl telafı edecek bu hatasını
bende 3 elti 5 gorumce ve potansiyle 3 eltim olacak ilerde.ben napiyim pekiNe guzel.Bende hepsi mevcut hatta gorumce degil gorumceLER var bende.
![]()
Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne![]()