Elti mi anlamıyorum

Derdim yok diyip dert aramaya çıkmışsınız resmen.. Rahat mı Batıyor anlamıyorum? Evinde mutluluk, huzur, sağlık varsa En büyük şükür sebebi.. Neden elalemi dert ediniyorsun?

Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne 🤦‍♀️
Ayri şehirlerde olup bukadar kafaniza takmanız okadar sacmaki uğraşacak baska seyler bulun bence takmayin

Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne 🤦‍♀️
Bende ailemden gizledim tüm hikaye ve whatshap durumunu ama benim sebebim annelerimiz çok laf ediyor ayıp herşey konulmaz yada ne çok geziyorsunuz derler bunalttılar aileyi engelledim..sizin eltinin amacı farklı kendini çok önemsemiş dünya onun etrafında dönüyor tehlikeli tipler bunlar hiç umurunuzda olmasın umrunuzda bile olsa hisseddirmeyin..

Kıyamam size. Eski ben de böyleydim hala da biraz kaldı. Elti kim de ağlıyorsunuz? Canınızı yolda mı buldunuz? İnsanları anlamakla uğraşmayın. Anlatmak isteyen kendi anlatır zaten:KK66:

Ay bu sımdı moda sanırım.
3 eltıyız. Bır tanesıyle daha eskıden tanısıklıgım var ılıskı surelerı uzun oldugu ıcın. Ama bır gun fark ettım kı ne fotograflarımı begenıyor, ne hıkayelerımı goruyor. Takıp ettım ben ve dıger eltım harıc herkese karsı gayet aktıf. Bızı sessıze almıs kısacası. Bızde onu yok sayıyoruz, kendı bılır :KK57: Ben ılk fark ettıgımde sadece kaynıma sordum neden dedım, bır sorun mu var.Kı yaklasık 2 senedır fotograf begenmedıgını sonradan fark ettım. Aramızda gecen bır sorunda yok buarada. Benle yok yanı , dıgerıyle var. Bısey yok sana oyle gelmıstır,yogun demıstı.

Fakat dedıgım gıbı sadece bıze karsı boyle, esımle ben aynı anda story attıgımızda esımınkını goruyor ama bana hıc bakmıyor :KK62: Ben sorupta neden demem, dedıgım gıbı bundan sonra kı surecıde kendı belırleyecek. Yakın zamanda bızım yasadıgımız sehre gelecek bakalım nasıl telafı edecek bu hatasını

Biri beni engellese hikayesini gizlese ve farketsem asla sormam ne o öyle totosunu kaldırır gibi.Ha o bana öyle mi yapıyor ben de onu sessize alırım olur biter.Eşinin kardeşini arayıp karımı neden üzdünüz tarzı konuşması o kadar saçma ki 🙄 İyi ki eltim yok ya bende kimseyle samimi olmayan biriyim kim bilir eltim olsa bana neler derdi🙈

Kahkaha attım 😂 😂 😂. Konu ile ilgilide yorum yapmayayım. Benim anlamayacağım konular, bende ne görümce, ne elti, ne kayinvalide v.s hiç bisi yok 😂

Ohh ne güzel sizin derdinizde yok ozaman, Burda ki dertler hep kv, kp, elti, görümce çünkü :-) Bende buna dahil tabi hahaha :)))

Ohh ne güzel sizin derdinizde yok ozaman, Burda ki dertler hep kv, kp, elti, görümce çünkü :-) Bende buna dahil tabi hahaha :)))
İki ergen çocuğum var bende dert nasıl olmasın 😂😂. Ama evet eşimin ailesinden doğabilecek bir sorun yok. Hepsi hayatta olsalarda, yabancı aileler biz Türk aileleri gibi birbirlerinin hayatına karışmaz ☺️

Senin hatan neden hikayesini gizlediğim sormak olmuş. Giz
Ay bu sımdı moda sanırım.
3 eltıyız. Bır tanesıyle daha eskıden tanısıklıgım var ılıskı surelerı uzun oldugu ıcın. Ama bır gun fark ettım kı ne fotograflarımı begenıyor, ne hıkayelerımı goruyor. Takıp ettım ben ve dıger eltım harıc herkese karsı gayet aktıf. Bızı sessıze almıs kısacası. Bızde onu yok sayıyoruz, kendı bılır :KK57: Ben ılk fark ettıgımde sadece kaynıma sordum neden dedım, bır sorun mu var.Kı yaklasık 2 senedır fotograf begenmedıgını sonradan fark ettım. Aramızda gecen bır sorunda yok buarada. Benle yok yanı , dıgerıyle var. Bısey yok sana oyle gelmıstır,yogun demıstı.

Fakat dedıgım gıbı sadece bıze karsı boyle, esımle ben aynı anda story attıgımızda esımınkını goruyor ama bana hıc bakmıyor :KK62: Ben sorupta neden demem, dedıgım gıbı bundan sonra kı surecıde kendı belırleyecek. Yakın zamanda bızım yasadıgımız sehre gelecek bakalım nasıl telafı edecek bu hatasını

Hasetlikten yapıyorlar. Bu psikolojiyi bem çok iyi çözdüm.

Elti olsa ne olur olmasa ne olur. Arkadaş gibi düşünün hayatından çıkmış işte. Bir kayınvalide kayınpeder gibi değil.

Yani eltiniz sizle yakın olmak zorunda değil ki. Ya da hikayelerini size açık yapmak vs. Bir de “Dedikodumu yapmışsın” demiş. Yani ya biriyle kendisi hakkında bir şeyler konustunuz ya da biri size iftira attı. Ayrıca çok abartmışsınız insallah tek derdiniz bu olur. Eşinizin yaptığı da ayrı bir ayıp gerçekten.

hic umursamiyorum ne eltiyi ne gorumceyi ne kaynanayi.ilk evlendigimizde herseyi takardim simdi yaptiklari o kadar sey var hic birini dusunmuyorum bile.bide kalkip aglayacam yok daha neler. sessiz sessiz dedigimi yapiyorum onlara he he diyip.elti kim oluyor ki onu bu kadar takiyodunuz ben olsam sormam bile niye gizledin diye cokta tin

Ağlamayın böyle boş şeyler için.
Benim de elti adayım kaynımın storylerini benden gizlemiş 🤣🤣🤣 napiyim demek ki hasetlik fesatlık var da bunu yapıyolar , eşime bile söylemedim .
Kendi ayarında catlasın dursun , kafaya bile takmayın boşverin:)

Soru eki olmayan "mi" leri ve bağlaç olmayan "de" leri lütfen ayrı yazmayın. Tamamen farklı anlamlar çıkıyor.

Sorununuza gelince, insanlara bu kadar kafa yormayın. Ne halleri varsa görsünler. Saçma sapan tavırları olan biri icin üzülmeye değmez.

Üff cidden derdiniz mi yok ya😀
Eltimin hikayesini görmesem ne olur ki
Ayrıca senden hikaye gizlediğini nasıl anladın
Mesela eşinin hesabından mı gördün, eltine araştığınızda söylerdin
"Canım x mi aldınız hayırlı olsun eşimin hesabından gördüm benden gizlemişsin de eşimden gizlemeyi unutmuşsun bi ara onu da yap bak sonra arayıp tebrik etmek falan zor oluyor hani bilirsin, düşüncen için çok teşekkür ederim:KK53:"
Yani gülünecek mesele
Kadın resmen sana nazarın değer demek istemiş sen kalkmış ağlamışsın
Canım sana nazarı değecek en son kişiyim inan buna, kendini bu kadar zirvede görmene gerek yok derdim ben olsam ama gülerek hani bu tarz insanlara gülerek laf sokacaksın sonra alınırsa aa aşk olsun şaka yapmaya da gelmiyor falan diyeceksin racon bu

Eşin kardeşini arıyor karımı neden ağlatıyor diyor...vay be..demek erkeklerin böyle şeylere dahil olanları da var.nasıl beceriyorsun kız?

Back
X