Eltin sonradan tanıdığın yabancı bi kız neticede, bu arkadaş olma isteği neden ki? Bir araya geldikçe ısınırsanız arkadaşlığınız kendiliğinden gelişir zaten. Hikayesini senden gizleyen kıza alışveriş yapıp göndermek niye?Merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne
Hayır tabiki bir anda kalp kırıcı sözler yazmasına ağladım iki ay konusmadigin insan bir anda pat pat kötü sözler söyleyince ne yaparsın
Degil miYalnız konu başlığındaki mi’nin ayrı yazılması çok ponçik değil mi
En sevmediğim akrabalık sonradan olunan bağdır eltilik yani.. sorsan bütün herkesin eltisi onu kıskanır boşver ilk değilsin son da olmayacaksınMerhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne
Çoğu elti öyle mesala benim bugün misafirim vardı çaya yedi çeşit ikramlık yaptım eltim misafirler geldikten sonra geldi sözde yardıma gelecekti tabakları boşaltırken mutfakta beceriksiz dedi başka kadının yanında demek o ki bu eltiler hep hasetARKADAŞLAR KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ YA DA BEN YANLIŞ ANLATTIM HIKAYELERINI BENDEN GIZLEMESI KONU DEĞIL 2 AY KONUŞMADIĞIN INSANA ANSIZIN BIR SÜRÜ LAF SAYMASI KALP KIRICI SÖZLER SOYLEMESINI ANLAM VEREMEDIM HIKAYELERINI GIZLEDIGINI SORDUKTAN SONRA 2 AY GEÇTİ BU KÖTÜ SÖZLER NEDENI SORMUSTUMmerhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne
Siz de onun eltisisiniz unutmayınÇoğu elti öyle mesala benim bugün misafirim vardı çaya yedi çeşit ikramlık yaptım eltim misafirler geldikten sonra geldi sözde yardıma gelecekti tabakları boşaltırken mutfakta beceriksiz dedi başka kadının yanında demek o ki bu eltiler hep haset
Ben onun gibi laf sokmuyorum amaSiz de onun eltisisiniz unutmayın
Şahsen ben de eltimden hoşlanmıyorum ama ben de az değilim haniBen onun gibi laf sokmuyorum ama
Yok bn öyle değilim hemde yaş olarak onlardan küçüğüm çevremdekiler bile şunlara kendini ezdirme diyoŞahsen ben de eltimden hoşlanmıyorum ama ben de az değilim hanibunu da kabul ediyorum
Ay afedersin ama oha abartmış seninki fenaymış baya. Ben öyle bi cümle karşısında kendimi tutamazdımYok bn öyle değilim hemde yaş olarak onlardan küçüğüm çevremdekiler bile şunlara kendini ezdirme diyohattâ bi kere eşime boşa şunu sana kadın mi yok bile dedi
Sıkıntı değil insan bilemedimi öyle düşünür o kelime karşısında bende tutamadim ama özür diletilen ben oldumAy afedersin ama oha abartmış seninki fenaymış baya. Ben öyle bi cümle karşısında kendimi tutamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?