ARKADAŞLAR KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ YA DA BEN YANLIŞ ANLATTIM HIKAYELERINI BENDEN GIZLEMESI KONU DEĞIL 2 AY KONUŞMADIĞIN INSANA ANSIZIN BIR SÜRÜ LAF SAYMASI KALP KIRICI SÖZLER SOYLEMESINI ANLAM VEREMEDIM HIKAYELERINI GIZLEDIGINI SORDUKTAN SONRA 2 AY GEÇTİ BU KÖTÜ SÖZLER NEDENI SORMUSTUM

merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne