Elti mi anlamıyorum

Ada 1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
12
4
1
ARKADAŞLAR KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ YA DA BEN YANLIŞ ANLATTIM HIKAYELERINI BENDEN GIZLEMESI KONU DEĞIL 2 AY KONUŞMADIĞIN INSANA ANSIZIN BIR SÜRÜ LAF SAYMASI KALP KIRICI SÖZLER SOYLEMESINI ANLAM VEREMEDIM HIKAYELERINI GIZLEDIGINI SORDUKTAN SONRA 2 AY GEÇTİ BU KÖTÜ SÖZLER NEDENI SORMUSTUM merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben öyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gün baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz üzüldüm zoruma gitti. Böylece aylar geçti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim düşündüm aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gönderdim teşekkür etmek için aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık üzüldüm dedim cevabı ay bizi çok kıskanıyorlar çekemiyorlar deyince ben bir şok geçirdim nasıl böyle düşünürsün derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden böyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın köye gittik onlarda oradaydı üzüldüğüm şey önümüzden geçip bizi görmezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne

Son düzenleme:
Eltinizden önce sizin amacınız ne? Ayda iki kere konuştuğunuz bir insanın hikayelerini görmek çok mu önemi? Bir şekilde görmenizi istememiş beni engellemenin sebebi ne diye neden soruyorsunuz? Ayriyeten yetişkin kadınsınız ağlak olmanız bir mazeret değil neden olayı eşinize taşıyorsunuz? İki yetişkin insanın arasındaki sorun neden olaya hiç müdahalesi olmayan üçüncü bir kişiye gidiyor? Eşiniz sizin veliniz mi neden karımı ağlattı senin karın diye yine olayın muhatabı olmayan kardeşini arıyor? Amacı neyse ne zaten olayların bu raddeye gelme sebebi merakınız olmuş. Çok mu lazım hayatınızda eltinizin olması? Mesafenizi koyun olsun bitsin

Dediklerinizde cok haklısınız bunları sonradan düşündüm ama işte

Keske bu kadar alaycı bir şekilde yazmasaydınız

Alaycı düşünceleriniz size kalsın lütfen

Kahkaha attım . Konu ile ilgilide yorum yapmayayım. Benim anlamayacağım konular, bende ne görümce, ne elti, ne kayinvalide v.s hiç bisi yok

Ortada konu yok. Engellemiş olabilir. Onun kararı deyip boşverin. Aile içinde ilişkiler iyi olmasından yanayım herkes gibi. Yüzyüze bakacak konuşacak aynı ortama girecek kadar iyi olmanız yeterliydi. Sizin iyi niyetten bile söylediğinizin ona nasıl aktarıldığını bilmiyorsunuz. Bazı kişiler herkesin nazarı değdiğine herkesi kendine tehlike olarak görür belkide o tipten bir insan. Karşılaştığınızda selamınızı verirsiniz oda alır normal bir ilişki tekrar kurulur. Kin tutacak bişey yok. Sizinde ağlamanız gereken bir konu yok. Herşey dert değil bu dünyada. Sizin yaşadığınız hiç konu edilecek bişey dahi değil. Eşlerin yani iki kardeşin olaya dahil olması biraz kızıştırmış ortamı.

Haklısınız cok düşündüm arayıp sorunları düzeltmeyi ama yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…