Yahu ömrünü eltinle geciricek değilsin
Sende onu görmezden gel,umursama. Hem bu tatsızlıklar tek tarafli degildir. Enerjiniz uymamis iste sinerji yok elti iliskinizde. Ne agliyon moral bozuyorsun. Salla gitsin
Eltinizden önce sizin amacınız ne? Ayda iki kere konuştuğunuz bir insanın hikayelerini görmek çok mu önemi? Bir şekilde görmenizi istememiş beni engellemenin sebebi ne diye neden soruyorsunuz? Ayriyeten yetişkin kadınsınız ağlak olmanız bir mazeret değil neden olayı eşinize taşıyorsunuz? İki yetişkin insanın arasındaki sorun neden olaya hiç müdahalesi olmayan üçüncü bir kişiye gidiyor? Eşiniz sizin veliniz mi neden karımı ağlattı senin karın diye yine olayın muhatabı olmayan kardeşini arıyor? Amacı neyse ne zaten olayların bu raddeye gelme sebebi merakınız olmuş. Çok mu lazım hayatınızda eltinizin olması? Mesafenizi koyun olsun bitsin
Amacı belli işte. Gözyaşlarınızla taçlandırmış.
Kaç para ulen bi elti, benim yok ta.. Cidden değiyor mu?
Cocuk gibisiniz ya. Bi de anneye sikayet eder gibi aglayarak eşini ariyorsun, eşin de senin annen gibiniye aglattiniz bu cocugu diye öbürünün anasina hesap soruyor.
Aglanacak birsey de yok sirf duyulsun diye eşinize ağlamissiniz.
Cocuk gibisiniz ya. Bi de anneye sikayet eder gibi aglayarak eşini ariyorsun, eşin de senin annen gibiniye aglattiniz bu cocugu diye öbürünün anasina hesap soruyor.
Kahkaha attımCocuk gibisiniz ya. Bi de anneye sikayet eder gibi aglayarak eşini ariyorsun, eşin de senin annen gibiniye aglattiniz bu cocugu diye öbürünün anasina hesap soruyor.
Kahkaha attım. Konu ile ilgilide yorum yapmayayım. Benim anlamayacağım konular, bende ne görümce, ne elti, ne kayinvalide v.s hiç bisi yok
Ya bende de var da yok işteNe guzel.Bende hepsi mevcut hatta gorumce degil gorumceLER var bende.
Ortada konu yok. Engellemiş olabilir. Onun kararı deyip boşverin. Aile içinde ilişkiler iyi olmasından yanayım herkes gibi. Yüzyüze bakacak konuşacak aynı ortama girecek kadar iyi olmanız yeterliydi. Sizin iyi niyetten bile söylediğinizin ona nasıl aktarıldığını bilmiyorsunuz. Bazı kişiler herkesin nazarı değdiğine herkesi kendine tehlike olarak görür belkide o tipten bir insan. Karşılaştığınızda selamınızı verirsiniz oda alır normal bir ilişki tekrar kurulur. Kin tutacak bişey yok. Sizinde ağlamanız gereken bir konu yok. Herşey dert değil bu dünyada. Sizin yaşadığınız hiç konu edilecek bişey dahi değil. Eşlerin yani iki kardeşin olaya dahil olması biraz kızıştırmış ortamı.
Story göremiyorsun diye cidden ağladinmi?
Yani gerçekten çocuklar evlenmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?