Elti olayi

Eltiden dolu olanlar bana kusmasin lutfen ben özellikle elti suçlu demuyom
sofrada yasadıgım dusuncesızlık dememıssınız
acaba ben mı abartıyorum dememıssınız konu baslıgınız eltı
dırekt eltıyı sucluyorsunuz bastan asagı

benım bır eltım bayagı benden uzak sehırde kı onu cok severım cok ıyı anlasırız
dıger eltımle zaten seneleeeeeerrdır gorusmuyoruz kı o da baska sehıre tasındı bu sene
yanı benım bır sorunum yok o yuzden kusmuk ıcınde bırakmıyorum kımseyı sız kaygısız olun
ne sızı ne eltıyı tanımam
cogu kısı benımle aynı fıkırde sıze benzer seyler soylemıs ıcımızde evlı olmayan bıle var ne eltı kini ?
konuları okurken ben akrabalarımda su kısıye gıcık oluyorum tum kinimi buraya kusayım dıyen kısılerın oldugunu sanmıyorum varsa oylesı allah sıfa versın

Merhaba Arkadaşlar konuyu yanlış anlayanvarkadaslar var adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar eşimin ailesi dedigimde kv ve oğlu kalabalik bir aile deiliz yaniiii balık ta eltim severek yapar bazen yapmadoklarinda kendi arar birilerini alın da yapak diye ve bizide cagirirlar bi kac kere reddettim ısrar edildi ve normalde sevmedigimi bilirler sorarlar açsan bisi soyleyelim eltime ayriyetten bişi yaptirmisligim yok hiç balıkla ugrasiyo zaten bide bana yemek yap demem sorulur acsam bisi soylenir biter genelde size afiyet olsun der cekilirim yani yedim derim çok nadirdir disardan soylemeleri ama nezaketen sorulur yani dun aksama gelirsek herkes oturdu eşim dahil kimse bana dönmedi bile sorulmado lafın gelişi olsa bile sen bisi yedin mi esim sonrasında yazdı bisi soylim ye yok dedim canim istemiyo buna bozuldum sadece sormadiklarina o yüzden konu actin birdahakine ne tepki versem diye fikrinizi almak istedim çoğu arkadas beni haksız bulmuş olabilir bu arada kv çoğu zaman gelmez o gecede yoktu çünkü izmire hasta ziyaretine gitmisti 4 kisiye balık yapıldı yani burda kalabalık aileye yapiyo zaten diye abartan insanlar olmuş ben kendimi haklı goruyorum insan bir sorar bisi kaybetmez yakin uzak farketmez misafir olarak gitmissin artik bu balık her hafta yapilmaz yanii sürekli balik yapilmiyo
Valla bir kaç saat önce gittim balık pazarından aldim missler gibi ayıklayıp akşama pisirecegim ister ev koksun ister üstüm saçım başım.
Balık candır 🐟🤗😁

Hanimefendi konuya biraz daha açıklık getirdim birdaha okuyun bence arti kv yoktu kalabalok bir aile de yok ortada balığı dünya savaşına cevirdiniz artık eltiye kimse zorla bisi yaotirmiyo ki bu balık her haftada yaoilmiyo yapmadiklari zaman elti arar birilerini balik alinda yapıp yiyek der bende gitmek istemedigim zaman oldu niye bahane olsun hatta bi kere ben yemegimi bile yaomistim beni aradiklarinda eşim gelir dedim sende gel ya denildi hem balık az bende yemicem eşime döner al gel dedim dedi birlikte yeriz tamam dedim istemeyen biri neden bu kadar ısrar etsin ki artı bu defa neden bana sorulmuyo açmışın tokmusun diye yapilan insanı olarak mantıklı deil unutulmus deil gicikligina yapilan bir hareket

yorumum o arkadaşa ve onun annesine dairdi

Eltiden dolu olanlar bana kusmasin lutfen ben özellikle elti suçlu demuyom
Niye başlık elti olayı o zaman ,ha belki kendinizi kastettiniz hazıra konmaya gidip aç kalınca triplenen elti olarak. Şurada üç beş destekleyen bulsanız gayet de eltinizi suçlu ilan edip gömecektiniz. Bir daha gitmemeniz yahut eli boş gitmemeniz için iyi bir mesaj olmuş. Kimse sen gelme eşin gelsin demez adettendir ısrar kıyamet çağırmak, her seferinde de ayrı bir şey beklemeyip gitmeden yemeyi yahut börek vs. götürmeyi de siz akıl etseydiniz keşke

Sizin ilk mesajınıza bakarsak elti kimseye yalvar yakar balık aldırmıyor. Buyrun alıntı aşağıda:
Hanimefendi konuya biraz daha açıklık getirdim birdaha okuyun bence arti kv yoktu kalabalok bir aile de yok ortada balığı dünya savaşına cevirdiniz artık eltiye kimse zorla bisi yaotirmiyo ki bu balık her haftada yaoilmiyo yapmadiklari zaman elti arar birilerini balik alinda yapıp yiyek der bende gitmek istemedigim zaman oldu niye bahane olsun hatta bi kere ben yemegimi bile yaomistim beni aradiklarinda eşim gelir dedim sende gel ya denildi hem balık az bende yemicem eşime döner al gel dedim dedi birlikte yeriz tamam dedim istemeyen biri neden bu kadar ısrar etsin ki artı bu defa neden bana sorulmuyo açmışın tokmusun diye yapilan insanı olarak mantıklı deil unutulmus deil gicikligina yapilan bir hareket
Merhaba Arkadaşlar konuyu yanlış anlayanvarkadaslar var adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar

Arkadaşlar olumsuz yorumlar yazanlar belli hepinizin bi yarası var benim balığa zafım var sadece ki iyi bir misafir Perver olmadiginiz da belli ben küçük gelinim bu anlattığım eltimde benden 7 yaş büyük bilmem belki herkesi kendim gibi gormek istiyorumdur sahsen ben evime geleni ağırlamayı çok iyi bilirim ben böyle sacma yazqnlara daha cevap vermicem

Niye başlık elti olayı o zaman ,ha belki kendinizi kastettiniz hazıra konmaya gidip aç kalınca triplenen elti olarak. Şurada üç beş destekleyen bulsanız gayet de eltinizi suçlu ilan edip gömecektiniz. Bir daha gitmemeniz yahut eli boş gitmemeniz için iyi bir mesaj olmuş. Kimse sen gelme eşin gelsin demez adettendir ısrar kıyamet çağırmak, her seferinde de ayrı bir şey beklemeyip gitmeden yemeyi yahut börek vs. götürmeyi de siz akıl etseydiniz keşke
Destekleyen oldu saolsunlar da burda destek veya fistek aramiyom ben öneri ariyodum da sizler gibilerin de bulamadim ben bildigimi okumaya devam edim ha evet prenses oldugum için herkesin beni düşünmesini bekliyorum

Arkadaşlar olumsuz yorumlar yazanlar belli hepinizin bi yarası var benim balığa zafım var sadece ki iyi bir misafir Perver olmadiginiz da belli ben küçük gelinim bu anlattığım eltimde benden 7 yaş büyük bilmem belki herkesi kendim gibi gormek istiyorumdur sahsen ben evime geleni ağırlamayı çok iyi bilirim ben böyle sacma yazqnlara daha cevap vermicem
ayyy bırde kucuk eltı buyuk eltı muhabbetınızde var sankı askerlık yapılıyor kıdem mevzusu
ne yanı sızden 7 sene once ana rahmıne dustu de hayata dogdu dıye balıkları o mu ayıklamak zorunda
dısarda temızlenmıs pısmıs balık satılıyor pekala sızde o sekılde agırlayabılırdınız sonucta balıklı sofraya oturabılıyorsunuz bulasıgını yıkayabılıyorsunuz

:işsiz:

Yakalandım ya balıklarla husumeti var bizim sülalenin:bicak:

evet benım yaram var benım yaram ne ,neye gocunuyorum bılıyor musunuz
ben piremseesim herkeşşler benım etrafımda pervane olsun dıyen kısılere tav oluyorum
bırde bır yorumunuzu gordum gıdınce bulasıklara yardım edıyorum daha ne olsun mınvalınde
ayy e bı zahmet ya bı zahmet :olamaz:

bazen ınsanları anlamak ıcın soooyyle bı uzaktan ne yazdıgına bakmak yeterlı
ve bızde sızı anladık

Benim eltim de benden 7 yaş büyüktür. Ben de küçük ve yeni gelin sayılırım (2 sene olacak hemen hemen çok şükür) eltimle çok iyiyizdir
O bana bir abla ben de ona elimden geldiğince bir kardeş gibiyimdir.. evimde birşey yaptıysam o gün de eltime gidelecekse alıp gidiyorum hepberaber yiyoruz.. Veya ordaysak sevmediğim birşey varsa yine de sofraya oturur sevdiğim şeylerden yerim. Oturup kimsenin elticim gel.buyur lütfen demesini beklemem.. Eltimi de ağırladım evimde 4 kere falan 2 tanesnde de hamileydim covit girince daha ağırlayamadım.. aden z ye donatırım soframı et yemeklerinden tatlısına kadar. O da gelirken eğer evinde börek yaptıysa börek tatlı yaptıysa tatlı getirir. Hep beraber yeriz.. Olması gerekenin bu olduğunu düşündügümüz için belki de size de haksız olduğunuzu söylüyoruz.. 🤷‍♀️

Ha arladaslar bu arada konuda belirttigim gibide böyle bir saygısızlık ilk defa yaşanıyor heralde kv izmire gittiği için yok diye mi acaba belkide gerçekten elti dolmusturda fırsat ariyodur normalde kv böyle bisiye asla izin vermez özellikle o sorar

Siz balık pişirmiyorsunuz diye ihale eltiye kalmış, kadın her yaptığında eşiniz seviyor ve siz yapmıyorsunuz diye de davet ediyormuş. Bence müthiş incelik. Ben olsam zıkkım yesinler bana ne derim 😂😂😂
Böyle kılı kırk yaran insanlardan hiç hoşlanmam, ortama uyum sağlayamıyorsanız gitmeyin. Gidiyorsanız bir çeşit yemek de siz yapın kendi yediğiniz türde, eltiye de bir faydanız dokunur.
Hiç anlamadım, elti mecbur mu herkesin yemek keyfine göre dönmeye? Balık zaten zor, pis bir iş, kadın bir de size özel menü düşünecek değil herhalde.

Ha arladaslar bu arada konuda belirttigim gibide böyle bir saygısızlık ilk defa yaşanıyor heralde kv izmire gittiği için yok diye mi acaba belkide gerçekten elti dolmusturda fırsat ariyodur normalde kv böyle bisiye asla izin vermez özellikle o sorar
Eltiniz sizi kıskanıyor. Net

Back
X