Elti olayi

Soylemiyim diyorum ama hamileyim bir de 3 yaşında kızım var ev berbat durumda ne kayınvalide ne de annemi eve sokmuyorum çünkü Fink Fink geziyorlar .... Ama millet masallah sırf eğlence için her türlü girisimdeler. Hamileler ve kronikler olarak bu insanlara hakkımı helal etmiyorum. Bıktık hastaneye korkudan gidemiyoruz.....neyse susayım.
Ben de hiç çıkmıyorum. Kimseyle asla görüşmüyorum. Allah bizi korusun. 🤲🏻

Kadın siz sevmiyorsunuz diye her defasında kendi evinde balık yapıyor bütün sülaleye, bir de size ayrı yemek mi yapacak.
Balık yani bir de kokusu, bulaşığı zor bir yemek.
Bir zahmet giderken balık yanına yakışacak bir yemek yapıverin ne olacak incileriniz dökülmez, evde olsanız 2 çeşit yemek yapacaksınız.

Valla takiyorum da artik soylemeye yoruldum. Bir de gezenler biz virus var dedikce uste cikmaya basladilar sanki anormal davranan bizmisiz gibi🤦🏼‍♀️
Annem işte aaa bizde birşey yok ki ama komşusu sabah kahveye gelmiş. Hep böyle mi olacak? Burada kimse senin gibi değil demiyor mu?????

Valla takiyorum da artik soylemeye yoruldum. Bir de gezenler biz virus var dedikce uste cikmaya basladilar sanki anormal davranan bizmisiz gibi🤦🏼‍♀️
İyide zaten gidilmis,gidiliyrmus.
Akıl istemis ,akıl verilmis:
Gelip buraya virüs?demek ne mana simdi?Biz virüs diyince gitmiyor mu?Gitmicek mi bu insanlar?
Bdv konularına virüs diye girmek bana manasız geliyor.

Ortada olay göremedim eşin sormuş iste bi daha yemiyorsan gütmezsin her defasında sana özel bişeyler almak yada yapmak zorunda degilller

Bıktim bu eltilerden ben yaa . Bizim eltide balık sevmezmiş mesela kaynanam yaptığinda hep onları çağırırdı oğlu yesin diye . O da yermiş arada . Bizde heo balık pişirince eşiminailesini cagirirdil . Sirf evleri kokmasin diye eltim ve kaynanam kolay kolay balik yapmazlardi . Kaynaanam yapincada eltimden dolayi kaynim baliksiz kalmasin diye yapip cagirirdi . Benimde zoruma giderdi .

Ben de hiç çıkmıyorum. Kimseyle asla görüşmüyorum. Allah bizi korusun. 🤲🏻
Kimseyle görüsmemeyi nasıl basarıyyorsunuz mesela?
Ben de görüsmüyorum es dost hısım arkadas akraba komsu.Zaten evelden ezelden sevmem komsuculuk islerini.
AMa calısıyorm
Esim calısıyor.Hemde büyük bi fabrikada.Yüzlerce kisi var görüstüğü.
Emekli olsak gelirimiz olsa evet kimseyle görüsmemis oluruz .
Ama ise gidip geliyorz.
Calısan insanların kimseyle görüsmüyorz diye yazmasını anlamıyorm ben mesela diyemiyorum kimseyle görüsmüyrm.

ama bu normal bir yemek daveti degil,
balik gecesi yapiliyor.

yani atiyorum cig kofte partisi veriyorum dediniz, arkadaslarinizi cagirdiniz, yanina ayrica yemek yapar misiniz?

ben pizza cok severim ornegin, bir kaz kez pizza partisi verdim, davet ettigim kisilere de sadece pizza var menude dedim, istediginiz ozel bir malzeme varsa onu da koyayim dedim ama pizzaya tabi, gidip de corba yapmadim ornegin. Boyle bir yere yok benim tarzim degil deyip gitmeyeceksin en dogrusu bence.

ya da cok sinir oldugum bir is arkadasim vardi, cag kebabi yemege giderdik ayda bir, bu arkadas da gelecegim diye tuttururdu, ama gelip iyyy o yagli eti nasil yiyorsunuz deyip boyle catalla itelerdi, bir iki et yerdi, salata yaninda o kadar. Hos degil bence. Yani cag kepapciya gidiyoruz da, gelme iste.
Ben her yemek partisine gidebilirim. Ne varsa yerim. Aşırı da mutlu olurum. 😂 şöyle düşününce o yağlı eti nasıl yiyorsunuz diyenleri henüz anlayamadım. Et deyince dünyam dönüyor 😅

Ben de görüsmüyorum es dost hısım arkadas akraba komsu.Zaten evelden ezelden sevmem komsuculuk islerini.
AMa calısıyorm
Ama ise gidip geliyorz.
Calısan insanların kimseyle görüsmüyorz diye yazmasını anlamıyorm ben mesela diyemiyorum kimseyle görüsmüyrm.
Konuyu saptiriyorsunuz ama cevap vereyim. Çalışan insan maske ve mesafeli olursa Allah'ın izniyle birşey olmaz. Sonuçta sizin gibi düşünürsek bütün doktorların ve sağlıkçılarin korona olması gerek. iki kuzenim üniversite hastanesinde doktor ve korona olmadılar tedbirlere uyuyoruz diyorlar.

Diğerine gelince bu hanım gibi zorunluluk yok sırf aile içi balık için toplanilmis??? Bunlardan geri durulabilir sonuçta bakan aile içi bulaşma %85 diyor !

AMa calısıyorm
Ama ise gidip geliyorz.
Ben çalışmıyorum. Eşim polis. Çevikte. Tim olarak çalışıyorlar. Timdeki en yakınlarını da tanıyorum. Bekar evden işe işten eve çalışıyorlar.

Konuyu saptiriyorsunuz ama cevap vereyim. Çalışan insan maske ve mesafeli olursa Allah'ın izniyle birşey olmaz. Sonuçta sizin gibi düşünürsek bütün doktorların ve sağlıkçılarin korona olması gerek. iki kuzenim üniversite hastanesinde doktor ve korona olmadılar tedbirlere uyuyoruz diyorlar.

Diğerine gelince bu hanım gibi zorunluluk yok sırf aile içi balık için toplanilmis??? Bunlardan geri durulabilir sonuçta bakan aile içi bulaşma %85 diyor
Onu cvp yazanların hepsi biliyor/biliyoruz.
Bdv konusuna virüs yazmak ?
Hani bunu yazdık cok dikkat ediyor gözükelim diye yazılıyor.
Calısanlar maskeli olunca bulasmaz diye de bisey yok ayrıca.
Yüzlerce saglıkcı vefat etti.
Ben konunun baska yere kaydırılmasına anlam veremedim.

Ben çalışmıyorum. Eşim polis. Çevikte. Tim olarak çalışıyorlar. Timdeki en yakınlarını da tanıyorum. Bekar evden işe işten eve çalışıyorlar.
Hepimiz okadr sanslı değiliz maalesef.
Ben calıstıgım icin kızıma annem kvdem dönüsümlü bakıyor.
Sonuc görüsüyoruz üzgünüm.

konu sahıbının kayınvalıdesıgıller balık ısını eltıye yaptırıyorlarmıs, konu sahıbının yemedıgını ve sevmedıgını de bılıyorlarmıs...
yanı kayınvalıdeler goreve eltıyı tayın etmıs!

eltı keyıfle balık yapıyorum buyrun gelın dıye davet etmıyor , emır komutada kaynana var onun emrıvakısıyle tatları kacmasın dıye balık yapmak zorunda bırakılan bır eltı var

bırde eltısı sevmıyor dıye ona nıye ayrı yemek yapsın pardon ? aşçıbaşımı bu eltı ? nıye eltı habıre gorevlendırılıyor bırde gıdecegım yere nıye yemek yapayım gotureyım dıye yorum yapan olmus... :olamaz:

konu sahıbı balık yemıyor ve balık pıstı burada gelın yıyın dıye cagırıyorlar sonra da ben aç kaldım dıye hüüüü aglıyor ? alternatıf olarak bır borek pısırıp goturseydınız dıyoruz baktınız olmadı orda kendınıze gore bırsey ayarlasaydınız dıyoruz sadece pılav salata bıle yıyebılırsınız dıyoruz
koca kadın ben aç kaldım dıye uzulecegıne , konu sahıbıne ozel bır davet degıl kı konu sahıbı dusunulsun yemek ıcın ? balık varsa yemekte bılıyorsan bunu, balıkda yemıyorsan ya tok gıdersın ya da elın bos gıtmezsın veya orda baska seyler yersın :deli: ya da hıc gıtmezsın

eltı olayı dıye baslıklandırmıs bırde :deli: burada olaylı bır eltı var ama acaba kım

Hepimiz okadr sanslı değiliz maalesef.
Ben calıstıgım icin kızıma annem kvdem dönüsümlü bakıyor.
Sonuc görüsüyoruz üzgünüm.
Ben de sizin için üzgünüm gerçekten. Yapabileceğiniz bu ancak.
Burda zaten sizin gibi bir durum yok. Eltiye yemeğe gidilmiş gerekliliği olmayan, sakıncası olan bir görüşme. 🤷🏻‍♀️

Açılın yeni bir fikirle geldim.
Suç kvde neden mi balığı yapsın yanına bir şeyler daha yapsın çocularını yemeğe çağırsın mantıklı olan bu.

Ayrıca yorumları şöyle bir okudum konu sahibinin derdi doymak ya da aç kalmak değil "sorulmadı, sorulsaydı" diye tutturmuş. Yani hala bu kadar ilgi beklemek de ne bileyim. Kaçıncı gidişinmiş daha önce sormuşlar, eşin sormuş. Daha extra ne bekliyor olabilirsiniz.

İyide zaten gidilmis,gidiliyrmus.
Akıl istemis ,akıl verilmis:
Gelip buraya virüs?demek ne mana simdi?Biz virüs diyince gitmiyor mu?Gitmicek mi bu insanlar?
Bdv konularına virüs diye girmek bana manasız geliyor.
fink fink gezmeler sebebıyle bıtmıyor bu vırus
keyfı balık partılerı mangal partılerı yapılıyor
sız calısıyorsunuz cocugunuza annenız-kayınvalıdenız bakıyor mecburıyet baska bırsey

bırakalım mecbur olanlar cıkmak gorusmek zorunda olanlar cıksın bızler dızımızı kırıp oturmayı bılelım de cıkmak zorunda olanları da rıske atmayalım kendımızı de gorustugumuz kısılerı de
9 aydır aılemle ve esımın aılesıyle gorusmedım
9 ayda sadece 2 kere dısarı cıktım ıkısınde de pazar gunuydu esımın ofısıne gıttım kımse yokken esım ve ben evden aracla 1 saatde gıttık geldık
alısverısı ınternetden yapıyorum bırtek manava gıdıyor esım carsıda bosa gezmesın kalabalık yapmasın dıye bızler gerızekalımıyız da bosuna beklıyoruz evde ? ınsanlar kofte yesın balık yesın sohbet muhabbet etsınler bır arada dıye mı evde oturuyoruz bızler ?

tabıkı vırus denılecek hos ben artık soylemekten bıktım cunku karsımdakı kısıler bunu anlayabılecek kapasıtede olsa kına yapmaz, yemeklı mısafır derdıne dusmez o tatıl senın bu plaj benım dolasmazdı
mecbur cıkmak zorunda kalanlar cıksa bu vırus bu kadar yayılmazdı bu kadar basıt
hos ınsanların mecburıyetden anladıgına da baglı corap alıcam mecbur dıye cıkanda var ıste burda zeka onemlı faktor oluverıyor

Back
X