elti sonunda beni de gerdi...

aradaki dengeyi kuramamış kayınvalideniz şimdi sana laf söyleyip ona söyleyemem kızar derse ayı ediyor tabiki iyi niyeti suistimal etmek bu..

bana yazdıgı mesajları söylüyorum mesela..ee ben mi yaz diyorum der...ama onlar geldi gel diye arar..gelmem derim açar ağzını yumar gözünü..

Arkadaşlar kaynata ölür ama kaynana sağ, yada kaynana sağ kaynata ölmüş kardeşler miras bölüşür mü ? yoksa anne yada baba hangisi sağ ise istediğini, istediği evladına verebilir mi,nben ölünce bölüşün derse..genelde ev alırken hep erkek evlada alınır ya,bizim yanımızda olsun korusun gözetsin diye,sağ oldugu sürece malının yönetim hakkı anne baba da mıdır? kardeşler arasında mal paylaşabilir mi...ne zaman olur..hayatta olan anne yada baba paylaşım istemezse hangisi olmalı

Bakın daha yeni konu açmışsınız mal paylaşımı ile ilgili demek ki bunu dert eden elti değil sizsiniz ama her nedense konunun içeriğini değiştirip yerine bambaşka birşey yazmışsınız birisi yazdıklarınızdan alıtı yapmış o konuda cevap vermiş size ve o alıntıdan gerçek açtığınız konu belli oluyor. Ama her nedense sonradan hep konularınızı silmiş yerine alakasız şeyler yazmışsınız konu başka altında yazılanlar başka çünkü alakasız şeyler neden sürekli bir konu açıp sonra siliyorsunuz başka birşey yazıyorsunuz bir de eltinizi suçluyorsunuz hayret gerçekten kaç tane konunuz var bir konu açıp sonra değiştirmişsiniz hele bir tanesinde konunuz neydi artık bilmiyorum silip çocuk sahibi olmak ne güzel şey dimi yazmışsınız valla entersansınız. Diğer konularınıza istinaden söylüyorum konu içeriği silmek yasaktır!

ugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.. konunun başında yazıoyr dimi..özgürüm okur geçersin...hem benim konuarım çevremdeki insanların dertleri farklı bakış açısına hep ihtiyaç duyarım...
konumu saptırmayın by...

Siz konunun özüne cevap verin o zaman kayınpederim öldü demişsiniz ama daha birkaç ay önce konu açmışsınız kayınpderinden çekenler diye, fikir istemişsin, ayrıca bak yukarıda da alıntıladım daha yeni fikir istemişsin kayınpeder ya da kaynana ölürse mal paylaşımı olur mu diye sonra da o konunun içeriğini silmişsiniz konunuzu alıntı yapan birinden gerçek konunun ne olduğunu gördüm çünkü değiştirdiğiniz yazı ile insanların cevapları birbirini tutmuyordu sürekli konu içeriği değiştirmişsiniz asıl malda mülkte gözü olan bu konuda yazan sizsiniz işte.

Arkadaşlar kaynata ölür ama kaynana sağ, yada kaynana sağ kaynata ölmüş kardeşler miras bölüşür mü ? yoksa anne yada baba hangisi sağ ise istediğini, istediği evladına verebilir mi,nben ölünce bölüşün derse..genelde ev alırken hep erkek evlada alınır ya,bizim yanımızda olsun korusun gözetsin diye,sağ oldugu sürece malının yönetim hakkı anne baba da mıdır? kardeşler arasında mal paylaşabilir mi...ne zaman olur..hayatta olan anne yada baba paylaşım istemezse hangisi olmalı

Bakın daha yeni konu açmışsınız mal paylaşımı ile ilgili demek ki bunu dert eden elti değil sizsiniz ama her nedense konunun içeriğini değiştirip yerine bambaşka birşey yazmışsınız birisi yazdıklarınızdan alıtı yapmış o konuda cevap vermiş size ve o alıntıdan gerçek açtığınız konu belli oluyor. Ama her nedense sonradan hep konularınızı silmiş yerine alakasız şeyler yazmışsınız konu başka altında yazılanlar başka çünkü alakasız şeyler neden sürekli bir konu açıp sonra siliyorsunuz başka birşey yazıyorsunuz bir de eltinizi suçluyorsunuz hayret gerçekten kaç tane konunuz var bir konu açıp sonra değiştirmişsiniz hele bir tanesinde konunuz neydi artık bilmiyorum silip çocuk sahibi olmak ne güzel şey dimi yazmışsınız valla entersansınız. Diğer konularınıza istinaden söylüyorum konu içeriği silmek yasaktır!

konumdan çıkar mısın saptırma diyorum....

kayın valide hayattayken miras bölünmesimi yapıyorlar?
e pes yani..

Yuh bu kadar aç olunur mu, kayınvalide sağ iiken kadıncağızın evine göz dikilir mi hiç, sen eşieşine söyle ne söylüceksen, ne kv nede elti ile muhattab ol.

Siz konunun özüne cevap verin o zaman kayınpederim öldü demişsiniz ama daha birkaç ay önce konu açmışsınız kayınpderinden çekenler diye, fikir istemişsin, ayrıca bak yukarıda da alıntıladım daha yeni fikir istemişsin kayınpeder ya da kaynana ölürse mal paylaşımı olur mu diye sonra da o konunun içeriğini silmişsiniz konunuzu alıntı yapan birinden gerçek konunun ne olduğunu gördüm çünkü değiştirdiğiniz yazı ile insanların cevapları birbirini tutmuyordu sürekli konu içeriği değiştirmişsiniz asıl malda mülkte gözü olan bu konuda yazan sizsiniz işte.

Arkadaş hayal dünyasında yaşıyo.
Önce başkası adına açıyo sonra kendi adına :)
Bi konuda hayal edemiyceğim kadar güzel bi evim var borç ödüyorum zart zurt 3yıl Üstüme hiçbişey almadım dedi, başka bi konuda tatil önerisi istedi yılda 3-4 kez tatile gidiyormuş.
Çanta almıyosun 3-4 tatil dedim? Aynı sana olduğu gibi sinirlendi.
Kibledim konularını

Sana beddua mesajı atan birine niye gideceksin üstelik eşin gitme derken..sakın gitme kendini asagılama ..

Arkadaşlar eltimle uzakta olmasına rağmen anlaşamıyoruz..kayınbabanın evindeyiz karşılıklı daireler..ama bu abiyede ayrım yapılmamış arabası alınmış evinin peşinatı verilmiş uzun bir müddet kiradayken kira parası ödenmiş, sonra biz evlendik arada 10 sene var nerdeyse...kayınbabanın evinden elti hak istiyor kayınbaba öldü..ama anne sağ ve yanında biz varız..evlendim çalıştım hep borç ödedim..anne de diyor hep o yedi birazda bu oğlum yesin diyo, ama aradan zaman geçmiyor başlıyor anne haklı miras isteyebilir diyor..ikili oynuyor kvalide.. ama oğluna değil bana, diyor çok sıkıldım artık onlara yapılan birşey söylenmiyor..bu arda eltimle annem zoraki geçinir senede bir iki kere gider ağlaya ağlaya döner...bnimle çok iyi anlaşır ama abiden korkuyor ağzını açamıyor onlara..neyse eltim uzaktan geldi ve ben onu görmeye gitmiyorum gittikten sonra kvalide ile ne olur onuda kestiremiyorum hata mı ettik..eşimi ikna edemiyorum sebebide mesajlar attı bana hakaret dolu beddua tarzı..anneme demişki kaç paralık insan kim ki o diyormuş yalancı gelinin diyormuş..bu arada eltime ne mesaj ne dediklerine bir cevap vermedim...sessiz kaldım..bu insanın ayağına gitmelimi? eşimin kırılma başka sebepleride var yaklaşık 1 2 yıldır abisi aramıyor...biz özle günlerde arıyoruz..eltim gibi uzak olsam daha mı değerli olurdum diye düşünmüyor değilim...
not:masrafa kimse yanaşmıyor..bunca hakaretin üstüne görmeye gideyim mi..
kayınvalide yaşamaya geldimi ben yaşamak istiyor ..

kendi evlatları dururken dış kapının dış mandallarına noluyor anlamıyorum, eltinizinmiras isteme hakkı yok bence, ona mı kalmış miras isteme eşi varken, kaldı ki anne hayatta, ayıp ya bu kadar da olmaz

bu miras konusuna fazla odaklanmışsın, siz 2 elti miras derdine düşmüşsünüz gibi geldi. Daha önce açtığın konulardan bu anlaşılıyor çünkü. Biz de yaşadık zamanında dayımın eşi yüzünden tüm anne tarafım birbirine düştü resmen.

Back
X