Arkadaşlar kaynata ölür ama kaynana sağ, yada kaynana sağ kaynata ölmüş kardeşler miras bölüşür mü ? yoksa anne yada baba hangisi sağ ise istediğini, istediği evladına verebilir mi,nben ölünce bölüşün derse..genelde ev alırken hep erkek evlada alınır ya,bizim yanımızda olsun korusun gözetsin diye,sağ oldugu sürece malının yönetim hakkı anne baba da mıdır? kardeşler arasında mal paylaşabilir mi...ne zaman olur..hayatta olan anne yada baba paylaşım istemezse hangisi olmalı
Bakın daha yeni konu açmışsınız mal paylaşımı ile ilgili demek ki bunu dert eden elti değil sizsiniz ama her nedense konunun içeriğini değiştirip yerine bambaşka birşey yazmışsınız birisi yazdıklarınızdan alıtı yapmış o konuda cevap vermiş size ve o alıntıdan gerçek açtığınız konu belli oluyor. Ama her nedense sonradan hep konularınızı silmiş yerine alakasız şeyler yazmışsınız konu başka altında yazılanlar başka çünkü alakasız şeyler neden sürekli bir konu açıp sonra siliyorsunuz başka birşey yazıyorsunuz bir de eltinizi suçluyorsunuz hayret gerçekten kaç tane konunuz var bir konu açıp sonra değiştirmişsiniz hele bir tanesinde konunuz neydi artık bilmiyorum silip çocuk sahibi olmak ne güzel şey dimi yazmışsınız valla entersansınız. Diğer konularınıza istinaden söylüyorum konu içeriği silmek yasaktır!