nereye gidiyim eltimin yanınamı anlayamadım pekGerekli görüyorsanız gidin elbette. Hem anlattıklarınızın kimseye aktarılmayacağını bilirsiniz, hem objektif bakış açısı ile fark etmediklerinizi görebilirsiniz. Ne güzel, rahatlar insan.
aramızda bişeyler geçti ama ben haklıyım oda kendine göre haklıdır eminim :)) ama küçük olan benim çocukluk yapması gereken biri varsa oda benim ondan 9 yaş küçüğüm ben küsiyim konuşmıyım o zaman :)))) bu kadar çocuklukta fazla bana göreHic pesinden gidip kendi degerini düsürme canim ya kiskancliktan yada kendinde olmayan birseyden konusmuyordur bir hatan olsaydi kendin bilirdin?
aynen ya haddii bilsin insan gibi avransın karşısındakine bi güler yüz göster tepene çıkıyor millet ben bu saflığımı nasıl yeneceğim bilmiyorum psikoloğa gitmek istiyorum ciddi ciddiO yokmus gibi davranirim. Sanki cok onemli biri de. Buyukse de buyuklugunu bilsin.
Konusmuyorsa sende konuşma boşver,değmez
hakkattenmi :)O konusmuyor mu? Sen de gorme. Sinirden, meraktan kendi gelir zaten
aynen ya haddii bilsin insan gibi avransın karşısındakine bi güler yüz göster tepene çıkıyor millet ben bu saflığımı nasıl yeneceğim bilmiyorum psikoloğa gitmek istiyorum ciddi ciddi
aramızda bişeyler geçti ama ben haklıyım oda kendine göre haklıdır eminim :)) ama küçük olan benim çocukluk yapması gereken biri varsa oda benim ondan 9 yaş küçüğüm ben küsiyim konuşmıyım o zaman :)))) bu kadar çocuklukta fazla bana göre
Iyi olmak onemli degildir. Insanlara hissettirdikleriniz onemlidir. Eger agirdan satarsaniz mesafeli olursaniz herkes saygi duyar. Iyi olun yine ama adamina gore.
Aynen bosver kendisi kaybeder bu cocuklu hallerle eger pesinden gidersen git gide daha cok hakli görür kendini bide sakin barisayim diye kendini suclu göstercek duruma gelme
:)) nedir bu çekememezlik 3 günlük dünyada kardeş gibi geçinip gitmek varken derdi ne bu insanların anlamıyorumbenimki de bana durduk yere düşman kesildi selamı kestığı gibi sokakta imali bağırmalar
iteklemeler hamileyken saçma bir yarış içinde face ye ne resim koysam aynısını koyuyor deli galiba
bende anlamadım ama benimkii tam deli durduk yere hır cıkartır abi kerdeşin arasınıda bozdu:)) nedir bu çekememezlik 3 günlük dünyada kardeş gibi geçinip gitmek varken derdi ne bu insanların anlamıyorum
çok sık görmüyorum en son pazar günü gördüm zaten selamlaşırken birde vedalaşırken suratımıza baktık birbirimizin amacı nedir anlamıyorum :) zaten bi laf söylese o kadar doluyumki ben kavga etmekten korkuyorum daha kötü millet yüze gülüp arkadan saydrıyor (örnek ortanca eltim onla çok iyidir ama bana onun kıskançlığından bahseder hep) ben böyle yapamıyorum işte neysem oyum kusmam lazım içimdekini
işte ben aram iyi olsun kötü olmayalım diye düşündüm hep sonunda böyle oldu olmıcaktım biliyorum ama napim acemilikten olsa gerek ve saflıktan heralde
Psikolog için dedim, gitmeyi düşünüyormuşsunuz ya.nereye gidiyim eltimin yanınamı anlayamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?