elti sorunsalı

O yokmus gibi davranirim. Sanki cok onemli biri de. Buyukse de buyuklugunu bilsin.

Gerekli görüyorsanız gidin elbette. Hem anlattıklarınızın kimseye aktarılmayacağını bilirsiniz, hem objektif bakış açısı ile fark etmediklerinizi görebilirsiniz. Ne güzel, rahatlar insan.
nereye gidiyim eltimin yanınamı anlayamadım pek

Hic pesinden gidip kendi degerini düsürme canim ya kiskancliktan yada kendinde olmayan birseyden konusmuyordur bir hatan olsaydi kendin bilirdin?
aramızda bişeyler geçti ama ben haklıyım oda kendine göre haklıdır eminim :)) ama küçük olan benim çocukluk yapması gereken biri varsa oda benim ondan 9 yaş küçüğüm ben küsiyim konuşmıyım o zaman :)))) bu kadar çocuklukta fazla bana göre

O yokmus gibi davranirim. Sanki cok onemli biri de. Buyukse de buyuklugunu bilsin.
aynen ya haddii bilsin insan gibi avransın karşısındakine bi güler yüz göster tepene çıkıyor millet ben bu saflığımı nasıl yeneceğim bilmiyorum psikoloğa gitmek istiyorum ciddi ciddi

aynen ya haddii bilsin insan gibi avransın karşısındakine bi güler yüz göster tepene çıkıyor millet ben bu saflığımı nasıl yeneceğim bilmiyorum psikoloğa gitmek istiyorum ciddi ciddi

Iyi olmak onemli degildir. Insanlara hissettirdikleriniz onemlidir. Eger agirdan satarsaniz mesafeli olursaniz herkes saygi duyar. Iyi olun yine ama adamina gore.

Aynen bosver kendisi kaybeder bu cocuklu hallerle eger pesinden gidersen git gide daha cok hakli görür kendini bide sakin barisayim diye kendini suclu göstercek duruma gelme

Iyi olmak onemli degildir. Insanlara hissettirdikleriniz onemlidir. Eger agirdan satarsaniz mesafeli olursaniz herkes saygi duyar. Iyi olun yine ama adamina gore.

işte ben aram iyi olsun kötü olmayalım diye düşündüm hep sonunda böyle oldu olmıcaktım biliyorum ama napim acemilikten olsa gerek ve saflıktan heralde

Aynen bosver kendisi kaybeder bu cocuklu hallerle eger pesinden gidersen git gide daha cok hakli görür kendini bide sakin barisayim diye kendini suclu göstercek duruma gelme

çok sık görmüyorum en son pazar günü gördüm zaten selamlaşırken birde vedalaşırken suratımıza baktık birbirimizin amacı nedir anlamıyorum :) zaten bi laf söylese o kadar doluyumki ben kavga etmekten korkuyorum daha kötü millet yüze gülüp arkadan saydrıyor (örnek ortanca eltim onla çok iyidir ama bana onun kıskançlığından bahseder hep) ben böyle yapamıyorum işte neysem oyum kusmam lazım içimdekini

benimki de bana durduk yere düşman kesildi selamı kestığı gibi sokakta imali bağırmalar
iteklemeler hamileyken saçma bir yarış içinde face ye ne resim koysam aynısını koyuyor deli galiba

benimki de bana durduk yere düşman kesildi selamı kestığı gibi sokakta imali bağırmalar
iteklemeler hamileyken saçma bir yarış içinde face ye ne resim koysam aynısını koyuyor deli galiba
:)) nedir bu çekememezlik 3 günlük dünyada kardeş gibi geçinip gitmek varken derdi ne bu insanların anlamıyorum

Yok onlar gibi olma bosyere onlar yüzünden günah alma ama cok zoruna gidiyorsa basbasa olacaginiz bir ortama cagir ve sakin bir dille konus. onun olmasini istedigi seye izin verme

işte ben aram iyi olsun kötü olmayalım diye düşündüm hep sonunda böyle oldu olmıcaktım biliyorum ama napim acemilikten olsa gerek ve saflıktan heralde

Araniz hep sizin cabanizla iyi olacaksa olmasin yani. Bazi seyler karsilik olmazsa olmaz.

Aynı benim elti. Hemde annemlerin yan binasinda oturuyor. Durmadan karsilasiyoruz ama ben selam bile vermiyorum artik. Niye kustugunude bilmiyorum merakta etmmiyorum. Hic talma

İpinin ucuna bir ipte senden olsun.
Sende ona aynı davran canım. Kafana tokadan bașka șey takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…