Arkamdan beni cekistiren insanin yuzune bakmam. Bosver ya eltinle mi evlisin gormezden gel. O kim dis kapinin dis mandali.
Hemen hemen benzer eltiye sahibim. Öyle ki nişanlıyken yanımda otursa bile nasılsın demezdi o kadar soğuktur.
Baktım bu hep böyle birde insanlara görünce özledim diye sarılıp arkadan giydiriyor.
Summer kızım uzak dur dedim ve öyle yaptım. 6 yıldır kv ile birlikte oturuyorum ve çatlıyor diyebilirim
Zaten kayınvalidem de en sonunda nasıl biri olduğunu anladı. Ama anlamasa da takmazdım.
Sonuçta kimse arpa ektiği yerden buğday biçmiyor. Çok sallama zamanla nasıl biri olduğu ortaya çıkar
Ne takiyosun seni sallamayani sen hic sallama..bellki cekememezlik var..uzak dur zararli cikma
Hiçte sormam. sebepsiz değildir elbette konuşmaması ama umrumda da olmaz.
kesınlıkle sorma mesafe koy hıcbısey olmamıs gıbı davran
sorunu olan konusmayan kendısı bı problemı varsa kendısı gelsın halletsın ustune hıc dusme
Beni takmayanı ben hiç takmam.
Kafaya da takmam, herkes ne hali varsa görsün.
Ya birak bosver Allahin sevgili kuluymussun iste ne guzel konusmuyorlarmis boyle devam etsin hic ses etme
3.şahısları bu kadar önemsemeyin
Elti nedir ki ister konuşsun ister konuşmasın, paşa gönlü bilir
Konuşana cevap veririm konuşmayanı yok sayarım , bana ne
NOT : Eltim yok, sanırım şanslıyım
Sebebini bilmemek çıldırtıyor muhtemelen sizi.
Oralı olmayın. Umursamayın. Bakın nasıl gelir konuşur bu sefer.
Benimle konusmayanla ben de konuşmam. Konusmuyorsa neden konusmuyorsun diye de sormam.
Elti sorunsalı değil, elti sorunu. İlla sorunsal kelimesi kullanılacaksa, sorunsal elti.
Konunuza gelince, kapınızı camınızı kapatın, dış kapının dış mandallarını kafanıza takmayın. İsteyen konuşuuuur, istemeyen konuşmaz. Canınızı sıktığınıza değmez.
Aslında sormaman daha iyi olur sallamaman falan. Çünkü normal olan sorunu olan kişinin konusmasidir. Ama ben olsam kesin sorarım duramam ben böyledurumlarda huyum kurusunhiç dayanamam çok takarım kafama ilk karşılaştığım yerde sorarım nedir bu durumun nedeni diye. Keşke bende kimseyi takmayan biri olsaydım. Huy işte
Elti denilen kavram cok komik bence sokakta herhangi biriyle akrabalik iliskisi bakimindan ayni konumda benim gozumde.
Ayrica birisine benimle niye konusmiyorsun bir problem mi var demek onu onemsediginizin gostergesidir. Yerinizde olsam iyi davranmaya devam eder ama asla guvenmezdim kendisine.
dertsiz başına dert mi arıyorsun be cnm bırak konuşmasın daha iyi
henüz eltim yok ama kayinvalidem bile kusse benimle ona bile sormam kaldı ki elti salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?