• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

daha nişanlısın karşılaştırmalara başlamışsın..çok lüzumsuz mevzular bunlar.kim yapmacık davranırsa davransın bu seni ilgilendirmez alan razı satan razı sana ne oluyor? şimdiden koy mesafeni kendi hayatına işine gücüne bak.

off daha evlenmeden başlamış kıskançlığı. evlilik böyle bir şey değil. ne kadar mesafe o kadar huzur. sen git kendini sevdirmeye uğraş evlendikten 2 y sonra konu açarsın eltimle kaynanama yaranamıyorum diye.

Soguk ve muhabbetsiz olduğum kanısına nasıl vardınız hadi yazdıklarımdan soğukluk sezdiniz ditelim muhabbetsiz olduğum nerden cıktı anlatamadım
Sizi hedef alarak söylemedim. Genelde şen Şakrak ağzı çok laf yapan gülen eğlenen misafir agirlamayi cok seven insanların etrafında çok insan oluyor. Samimiyetini gösterme konusunda sorun yaşayanlarda da sizde ki gibi sorun oluyor. Biraz davranislarinizi abartın kahkalarinizi muhabbetinizi cogaltin değişim olacaktır

Bu ne yahuu daha eve gelin olarak girmeden yok o eltimi çok seviyorlar yok efendim onlar yalaka zaten yaa neden yalakalık yapsınlar ne çıkarları olabilir anlamadım ki.. olabilir kaynana onu daha sıcakkanlı kendine yakın görüyor olabilir sizde davranış ve saygınızla bunu kazanabilirsiniz yani ayrıca kaynanam beni diğerlerinden çok sevmiş az sevmiş umrumda da olmaz benim eşime bakarım. Ayrıca ne yardımına gelecekler sana onu da anlamadım ki fazla beklentili olmayın şimdiden zıt gidiyorsunuz eltilere.

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!

O sevilen eltin, zaten sevilmek için herşeyi yapıyormuş. Ailesi de öyleymiş, hatta belki aile yapıları sevgi pıtırcığı olabilir.
Yani sonuçta bu eltinin sevilmesi çok nomal değil mi ? Belki yakınlık gösteriyor, belki içtenlikle davet ediyor, sıcak davranıyor. Kıyasa girip takarsan kendin üzülürsün. Evet bir denklik bekleniyor ama bazı kişiler kendi yerlerini kendileri yapıyorlar. Ben de olsam bana sıcak davranana daha yakın olurum.

Eltilerinle evlenmeyeceksin onların seni mutlu etmesine gerek yok zaten. Eşin seni mutlu edip yanında olduktan sonra tüm dünya karşında olsun boşver uzak olsunlar kafan rahat olur.

Haksızlık veya ayrımcılık göremedım. Onu ne kadar sevıyorlarsa senıde okadar sevmek zorunda degıller. Böyle seyler içten gelır.

Önemli olan esinle nasil oldugun simdiden esinin kafasini boyle seylerle sisirme bosversene iclerinden biri sana yakin davranirsa sende ona yakin olursun uzak durana kafa yormaya degmez

Belki gerçekten seviyordur kayınvalidenizi. inandırıcı bulmama nedeninizi merak ettim.

Sizi hedef alarak söylemedim. Genelde şen Şakrak ağzı çok laf yapan gülen eğlenen misafir agirlamayi cok seven insanların etrafında çok insan oluyor. Samimiyetini gösterme konusunda sorun yaşayanlarda da sizde ki gibi sorun oluyor. Biraz davranislarinizi abartın kahkalarinizi muhabbetinizi cogaltin değişim olacaktır
Bu yorum cok verimli oldu tesekkür ederim dikkate almaya değer:)

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!
yani bilemedim kendinize dert mi arıyorsunuz insanları bu kadar gözünüzde büyütüp beklenti içine girmeyin.yani eltinin herseyine gittiler diyemi kafanız karıstı.O zaman gecın karsılarına tak tak tak hesap sorun benim huzurumu kacırdınız diye bakın nasıl mahcup olup gözyasları içinde ayaklarınıza kapanacaklar.Sizde böylece en sevilen elti olursunuz ve diger eltide hadesinden 1 bilemedin 2 aya ortadan catlar.kim kimi severse sevsin yahu bosverin siz hakedenleri onlarda sizi seviyorsa bosverin

Back
X