- 3 Eylül 2010
- 1.173
- 2.783
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Maslow"Büyük ihtimalle yüksek derece sevgisizlik oldugundan dolayi belli ki sevilme ihtiyaclari var.Maslovun ihtiyaclar hiyerarşisinin çok alt kademesindeler,siz de kiskançlik yaparak oralara kadar inmeyin.Nişanlin sevsin seni,digerleriyle okadar icli disli olmak iyi degik zaten
Sizi hedef alarak söylemedim. Genelde şen Şakrak ağzı çok laf yapan gülen eğlenen misafir agirlamayi cok seven insanların etrafında çok insan oluyor. Samimiyetini gösterme konusunda sorun yaşayanlarda da sizde ki gibi sorun oluyor. Biraz davranislarinizi abartın kahkalarinizi muhabbetinizi cogaltin değişim olacaktırSoguk ve muhabbetsiz olduğum kanısına nasıl vardınız hadi yazdıklarımdan soğukluk sezdiniz ditelim muhabbetsiz olduğum nerden cıktı anlatamadım
Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!
Bu yorum cok verimli oldu tesekkür ederim dikkate almaya değer:)Sizi hedef alarak söylemedim. Genelde şen Şakrak ağzı çok laf yapan gülen eğlenen misafir agirlamayi cok seven insanların etrafında çok insan oluyor. Samimiyetini gösterme konusunda sorun yaşayanlarda da sizde ki gibi sorun oluyor. Biraz davranislarinizi abartın kahkalarinizi muhabbetinizi cogaltin değişim olacaktır
yani bilemedim kendinize dert mi arıyorsunuz insanları bu kadar gözünüzde büyütüp beklenti içine girmeyin.yani eltinin herseyine gittiler diyemi kafanız karıstı.O zaman gecın karsılarına tak tak tak hesap sorun benim huzurumu kacırdınız diye bakın nasıl mahcup olup gözyasları içinde ayaklarınıza kapanacaklar.Sizde böylece en sevilen elti olursunuz ve diger eltide hadesinden 1 bilemedin 2 aya ortadan catlar.kim kimi severse sevsin yahu bosverin siz hakedenleri onlarda sizi seviyorsa bosverinNişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!