Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var 3 eltim var kayınvalidem ve tüm ailesi bir tane eltimi cok fazla seviyorlar çünkü o eltim ve o eltimin ailesi pek bir yalaka pek bir yar ve yardımcıları aslında onların kayınvalidemi cok sevdiğine inanmıyorum ama öyle insanlar ki sevilmek için yaranmak için uğraşıyorlar bu gün gibi ortada dışardan görenler için ama tabi erkek tarafı bunun farkında değil örneğin eltimin annesi nişanlım veya erkek tarafı yanımdayken bana canımm diyor ama biz yalnız kaldığımızda laf sokar gibi konusuyor kim oluyor bana laf sokar tarzda yaklaşım sergiliyor ama dediğim gibi birileri varsa yanımızda bebeğim diyor şimdi gelinde sinir olmayın bunun dışında diğer eltilerimde nedense benim eşyalarım eve geldiğinde yada başka şeylerde hiç yanımda değiller ama onlarda o sevilen eltim evlenirken herşeylerine gitmişler o eltim de bunu bana daima anlatır kafam karışık huzurum kaçık ben biraz hassas bi insanım haksızlık ve ayrımcılığa tahammülüm yok cidden üzülüyorum neden böyle diye düşünüyorum nişanlım takma diyor takmıyorum gelmesinler ben sadece nedenini sorguluyorum neden bana böyle ona öyle!
Son düzenleme: