haklısınız ama o gün gelinin günüdür hani insanlar beyaz bile giymeye çekinir ya ide hoşuna gidiyo senin kına kıyafetine çok benziyo hemde daha pahalı diyeSeni taklit etmesi, bence seni mutlu etmeli.. ilgi odağısın ve populersin :)
Neden aksi yönde düşünüp kendini yıpratıyorsun?
Bunlar senin en güzel günlerin. Bu modda cik lütfen..
İyi de "asıl kız" sensin ve bu senin günün.haklısınız ama o gün gelinin günüdür hani insanlar beyaz bile giymeye çekinir ya ide hoşuna gidiyo senin kına kıyafetine çok benziyo hemde daha pahalı diye
Kına gecesinde millet onu ayıplar geline benzemiş diye. Hiç umursamayın he he deyip geçin.kızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış biriniyoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla
öyle tabi ama insanın yinede siniri bozuluyo bunun gibi bisürü şey yapıyo artık sinir olmaya başladımBir düğüne gitmiştik eşimle
Düğünde gelinin kayınvalidesini görünce inanamamıştık
Resmen bembeyaz gelinlik gibi bir elbise giymişti hangisi gelin belli değildi
Çok gülmüştük kıskançlığın bu kadarı diye
Büyük ihtimalle eltinize de gülecekler üzülmeyin
Ben olsam gram dert etmem insan icinde kendini komik duruma dusurecek olan o bırak ne giyerse giysinkızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış biriniyoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla
Bende bi dugunde gelinin gorumcesini oyle gormustum yani resmen insana girgusuzluk fibi geliyor gelinlikte kırık beyazdi gorumcenin kiyafetideBir düğüne gitmiştik eşimle
Düğünde gelinin kayınvalidesini görünce inanamamıştık
Resmen bembeyaz gelinlik gibi bir elbise giymişti hangisi gelin belli değildi
Çok gülmüştük kıskançlığın bu kadarı diye
Büyük ihtimalle eltinize de gülecekler üzülmeyin
Geçen sene falan burda bı uyeninde böyle sorunu vardı. Hatta eltisi düğünde beyaz gelinlik gibi elbise giymiş kafasına taç da takmış kocasına da damatlık giydirmeye çalışmış ama Allah'tan kocası giymemiş. Hatta bı ara üstüne bişey dökülmüş bağırmış ama bu benim en özel günüm falan diye yeni gelin arkadasta hiç takmadim ben eglenmeme baktım. Zaten o kendini rezil etti herkes gördü. Niye en güzel günümü onun için kötü gecireyim falan demisti. Bence sende takma gül geç kendi kendini rezil ediyor. Günün kahramanı sensin bunu herkes biliyor zaten.kızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış biriniyoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla
Kendileri rezil oluyor farkında değillerBende bi dugunde gelinin gorumcesini oyle gormustum yani resmen insana girgusuzluk fibi geliyor gelinlikte kırık beyazdi gorumcenin kiyafetide
Bide kıyafet incili taşlı tuşlu bisey yeni akil var ben oksam isterse cocuk gibi gelinlik giyinmeye kalksin baska bisey yokmuydu bile demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?