elti sorunu

duygu4239

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
59
29
3
34
kızlar dertleşecek kimsem yok buraya yeni üye oldum. nişanlıyım yakında düğünüm olacak. sorunum eltim. kendisini sürekli benimle kıyaslıyor. ailemizden tutunda kıyafetimize kadar. neyse dedim güldüm geçtim çoğuna. ama en son artık neredeyse benim kına kıyafetime çok benzeyen bir kıyafet almış. fiyatınıda yüksek söylüyor. sonradan kaynanam fiyatını ağzından kaçırdı o yanımızda yokken. zaten fiyatıda beni hiç ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren neredeyse gelinlik giyecek gelin gibi olmaya çalışıyor. tarlatanlı tüllü benim kına kıyafetlerimin neredeyse aynısı kıyafetlere bakıyordu. zaten almış birini yoruldum artık onun bu hareketlerinden benim bu kadınla çok işim var sanırım birde hoşuna gidiyor senin kına kıyafetine benziyo ama daha pahalı falan diye bak benim kınam şöyleydi gelinliğim böyleydi sürekli watsapıma foto atıyo bıktım valla

Son düzenleme:
Seni taklit etmesi, bence seni mutlu etmeli.. ilgi odağısın ve populersin :)

Neden aksi yönde düşünüp kendini yıpratıyorsun?
Bunlar senin en güzel günlerin. Bu moddan cik lütfen..

Seni taklit etmesi, bence seni mutlu etmeli.. ilgi odağısın ve populersin :)

Neden aksi yönde düşünüp kendini yıpratıyorsun?
Bunlar senin en güzel günlerin. Bu modda cik lütfen..
haklısınız ama o gün gelinin günüdür hani insanlar beyaz bile giymeye çekinir ya ide hoşuna gidiyo senin kına kıyafetine çok benziyo hemde daha pahalı diye

Bos ver giysin birak.

Herkes onu kinar emin ol.

Takilma bile eglen sonuna kadar kinanda.

Benim bekar gorumcem kinamda bildigin tarlatanli tullu dantelli elbise giydi.

Hic takilmadim.

Gece boyunca herkes damat aramaya ciktin herhalde ne bi halin dedi durdu.

Bayagi morali bozuldu.

Takilma kendi kiskancligini ortaya koyuyor sadece.

Ciddiye alma gül geç böyle yaparak kendini düşürüyor. Düğününde gelinlik tarzı kıyafet giyse kendini gülünç duruma düşürür.

haklısınız ama o gün gelinin günüdür hani insanlar beyaz bile giymeye çekinir ya ide hoşuna gidiyo senin kına kıyafetine çok benziyo hemde daha pahalı diye
İyi de "asıl kız" sensin ve bu senin günün.
Herkes de bunu biliyor. O dedigin kıyafetleri giysin inan herkesin ilk yorumu, 'x, yeni gelini kıskanmıs' olacak. Ve bu onun için feci bi durum.

Kına gecesinde millet onu ayıplar geline benzemiş diye. Hiç umursamayın he he deyip geçin.

Bir düğüne gitmiştik eşimle
Düğünde gelinin kayınvalidesini görünce inanamamıştık
Resmen bembeyaz gelinlik gibi bir elbise giymişti hangisi gelin belli değildi
Çok gülmüştük kıskançlığın bu kadarı diye
Büyük ihtimalle eltinize de gülecekler üzülmeyin

öyle tabi ama insanın yinede siniri bozuluyo bunun gibi bisürü şey yapıyo artık sinir olmaya başladım

Ben olsam gram dert etmem insan icinde kendini komik duruma dusurecek olan o bırak ne giyerse giysin

Bende bi dugunde gelinin gorumcesini oyle gormustum yani resmen insana girgusuzluk fibi geliyor gelinlikte kırık beyazdi gorumcenin kiyafetide

Bide kıyafet incili taşlı tuşlu bisey yeni akil var ben oksam isterse cocuk gibi gelinlik giyinmeye kalksin baska bisey yokmuydu bile demem

Geçen sene falan burda bı uyeninde böyle sorunu vardı. Hatta eltisi düğünde beyaz gelinlik gibi elbise giymiş kafasına taç da takmış kocasına da damatlık giydirmeye çalışmış ama Allah'tan kocası giymemiş. Hatta bı ara üstüne bişey dökülmüş bağırmış ama bu benim en özel günüm falan diye yeni gelin arkadasta hiç takmadim ben eglenmeme baktım. Zaten o kendini rezil etti herkes gördü. Niye en güzel günümü onun için kötü gecireyim falan demisti. Bence sende takma gül geç kendi kendini rezil ediyor. Günün kahramanı sensin bunu herkes biliyor zaten.

ya bence çok sinir bozucu bir durum, takmamayı başarabilirsen arkadaşların dediği gibi en iyisini yaparsın.

Kendileri rezil oluyor farkında değiller
Kıskançlık gözlerini kör etmiş
Şaka bir yana kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…