elti sorunu

Kıyafetini değiştirme imkanin varsa git değiştir soylemede onlara kınada sürpriz olsun herkese

kendi yapamamistir kardesimin dugununde yapicam demistir bunu da yapamasaydi oglunun dugununde yaptigini dusunun gelin nasil deli olur ahh ahh insanlarin derdi yok hepsi dertsizlikten dert lazim dert
Sonuna kadar katiliyorum. Keza benden 1 yil sonra evlendi ki icinde uhte kalmis desem.. insanlari anlamak zor. Simdide dogum kilomu verdim 4 ay gibi bir surede tabi diyetle.. simdi gelip gidiyo ne yaptin bende yapcam.. hatta bir ara esim kendine ne alsa aynisindan kocasinada aliyordu sonra esim rahatsiz olup onlarla alisverise cikmadi...

BU COK İYİYMİŞ BAYILDIM :) BENCE DE HERKES KENDİNE EDER ÜZÜLMEYİN İSTERSE PADİSAH KAFTANI GİYSİN

İyi de kocası demiyor mu ne yapacaksın bu süslü şeyi bunu gelin giyer diye. Nerede görülmüş kınada başkasının tüllü kabarık kına kıyafeti gibi kıyafet giydiği çevresinde hiç kimse tepkide mi göstermiyor. Boşverin öyle bir şey yaptıysa zaten kendisi rezil olur millete enteresan geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…