- 5 Ocak 2019
- 3
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Antakya Gelini
-
Daha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasindaaranızda altı ustu 5 yas var zaten abla demesıne gerek yok da
sıze bu lafları yetıstıren ınsanlara bence ; bana gelıp boyle dedıkodular yapmayın deyıp
eltıyı arayıp canım demın su kısıler geldı bana boyle seyler soyledıler ben konuyu kapattım konusturmadım ama senden rıcam bı sorunun varsa konusarak cozebılırız dedıkodudan hıc hoslanmam ıkımızde bu aıleye gelınız aynı taraftayız kotulukten kımse kazanmaz dıyebılırsınız
Elti değil baş belası cunkuBir eltinin öteki eltinin ailesini elestirmesine de ilk defa şahit oluyorum.
e ozaman sorun yok takmayın hıc etrafınızda kımse onu sevmıyorsa herkes kımın ne oldugunu bılıyor demektır umursamayın bır sure sonra kendısı vazgecer ugrasmayı bırakırDaha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasinda
Eşime söylerdim kocasıyla konuş abinle kardeşinle herneyse sağda solda yuvam hakkında dedikodu yapmasın saygısını ve haddini bilsin kendisiyle asla muhattap olmaİyi geceler. Öncelikle şunu söyleyeyim ki benim derdim eltimle. Kendisi benden 5 yaş küçük ve birbirimizden nefret ediyoruz.Sürekli bana laf sokmaya çalışıyor.Beni evimi ailemi eleştiriyor. Çevrede kimse kendisini sevmiyor.Herkes benden iyi geciniyor beni arayıp soruyor herkesle aram iyi diye beni her yerde karalamaya çalışıyor.Bunlar hep benim kulağıma geliyor.Eltim benim en buybü düşmanim diyormuş ben ona hiç bir şey yapmadığım halde. Ve bana onceden ..... Yenge derdi yani ismimi söyleyip yenge derdi şimdi sadece ismimle hitap ediyor benden kucuk olmasına rağmen iyice sinirlerimi tepeme çıkardı patladım patlayacam siz olsanız ne yapardınız
Eşime söylerdim kocasıyla konuş abinle kardeşinle herneyse sağda solda yuvam hakkında dedikodu yapmasın saygısını ve haddini bilsin kendisiyle asla muhattap olma
Dediğinizde mantıklı ama öyle bir gelinle o kaynana başedemez oyüzden direk eş dedim kayınvalide el kızına yeri gelir taraf tutar eş asla yapmaz bence eşlerin çözmesi iyi kayınvalide olayı ikisinin aynı anda olduğu ortamda konuşacak az taraf tutup sen sus haddini bil demez gelin cephe alırsa oğlununda alacağından korkar ben zannetmiyorum okadar sağlam kayınvalide tanımadm hiçBence eşiniz eşiyle değilde anne figürü ile muhattap olmalı eşler arasında ipler koparsa ki iki erkek çok tehlikeli karşı karşıya aile dağılır. Aileyi toparlayan annedir. Bence ara bulucu kayınvalide olmalı. Yani bizde öyle oluyor herkes haddini biliyor. Bende hata varsa ben düzeltirim onda hata varsa o düzeltir. Tabi burda aile bağları ve kaynana kişisinin sağlamlığı ve düzgünlüğü söz konusuysa dediğim olurYoksaaaa
Dediğinizde mantıklı ama öyle bir gelinle o kaynana başedemez oyüzden direk eş dedim kayınvalide el kızına yeri gelir taraf tutar eş asla yapmaz bence eşlerin çözmesi iyi kayınvalide olayı ikisinin aynı anda olduğu ortamda konuşacak az taraf tutup sen sus haddini bil demez gelin cephe alırsa oğlununda alacağından korkar ben zannetmiyorum okadar sağlam kayınvalide tanımadm hiç
Yok canım başkasının derdi bizi germezKendiminkini düşünerek dedim sanırım zira benim kv ben akraba olmama rağmen çok tarafsızdır. Hatta sinir bozacak derecede eşit davranırBiz sanırım biraz anaerkil bir aileyiz. Herkes kendine göre uydurmalı belkide . Aman AliRıza Bey tadımız kaçmasın sonuçta
Yok canım başkasının derdi bizi germezama elsin sonuçta kaynana gözünde oda işine gelen tarafı tutar valla benm kayınvalide kendi öz evlatlarına bile eşit davranmadığı için keza çevremdekilerde öyle oyüzden dedim
Ayneeennnn öyle son senede benimde uyguladığım süper bir yöntemOhooo el olayına girersek çoook şey var daha konuşabileceğimiz ama kadınlar klübüne girip ya Mi-Ok Yun hayatta daha neler var,sende neleeer neler yaşadın bu zamana kadar...Booooşver elalemi evinde eşinle mutlu musun? Sağlığın yerinde mi? Aç açıkta değilsin değil mi? O halde şükret demek için giriyorum. Herkese önerimdir bayaaa işe yarıyor canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?