Elti sorunu

Antakya Gelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
3
1
1
31
İyi geceler. Öncelikle şunu söyleyeyim ki benim derdim eltimle. Kendisi benden 5 yaş küçük ve birbirimizden nefret ediyoruz.Sürekli bana laf sokmaya çalışıyor.Beni evimi ailemi eleştiriyor. Çevrede kimse kendisini sevmiyor.Herkes benden iyi geciniyor beni arayıp soruyor herkesle aram iyi diye beni her yerde karalamaya çalışıyor.Bunlar hep benim kulağıma geliyor.Eltim benim en buybü düşmanim diyormuş ben ona hiç bir şey yapmadığım halde. Ve bana onceden ..... Yenge derdi yani ismimi söyleyip yenge derdi şimdi sadece ismimle hitap ediyor benden kucuk olmasına rağmen iyice sinirlerimi tepeme çıkardı patladım patlayacam siz olsanız ne yapardınız

aranızda altı ustu 5 yas var zaten abla demesıne gerek yok da
sıze bu lafları yetıstıren ınsanlara bence ; bana gelıp boyle dedıkodular yapmayın deyıp
eltıyı arayıp canım demın su kısıler geldı bana boyle seyler soyledıler ben konuyu kapattım konusturmadım ama senden rıcam bı sorunun varsa konusarak cozebılırız dedıkodudan hıc hoslanmam ıkımızde bu aıleye gelınız aynı taraftayız kotulukten kımse kazanmaz dıyebılırsınız

Daha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasinda

Etrafınızdaki insanlarla sorununuzun olmadigini herkesin sizi sevip arayip sorduğunu söylüyorsunuz dolayisi ile sizi taniyorlarlsa eger onun dediklerine ne derece inanirlar.? Size laf getirenlere size yakışan şekilde cevap verip konuşturmayin bile, cahil benden küçük ne dediyse sizde kalsın diyin... .

Takmayın. Mümkün oldukça az görüşün. Merhaba mi merhaba. Siz bu insanlara düşüncelerinizde ve hayatınızda yer verdikçe onlar daha fazla kudurur. Yok sayın. Kendi kendine delirsin. Siz mutlu olmaya bakın. Baskalarin yanında hakkında da kötü konuşmayın. Ayrica size laf taşıyan onada taşır. Asıl o insanlara da güvenmeyin

Daha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasinda
e ozaman sorun yok takmayın hıc etrafınızda kımse onu sevmıyorsa herkes kımın ne oldugunu bılıyor demektır umursamayın bır sure sonra kendısı vazgecer ugrasmayı bırakır

hanı sen ne yaparsan yap umrum degılsın tarzında olun takmayın

eltinin iyiside laf sokar.el degilmi.birsey bulur soyler.hic orali olmayin kendi kininde bogulsun.sabredebiliyorsan sabret.haberini alirsin sonunda .kaynayan kendi kazaninda kaynasin.uzulmeyin basarabilirsen ne mutlu.

ya benım benımle aynı yasta eltım var
kaynımda bosanmıslardı tekrar evlendıler arada cocuk var cocuk mutsuz dıye
bızım dugun gunumuz barıstıklarını ılan ettıler bız evlendıkden 1 hafta sonra yenıden evlendıler
ılk kez tanıstım ogun nıkahlarına gıttıgımde merhaba dedım opmek ıcın yaklastım
bana
gelınn bana bak bır , benden 1 hafta once evlendın dıye havalara gırme bızım gecmısımız var kayınvalıdem baska sehırde dıye sevınme o yoksa ben varım haberın olsun dedı

neymıs ben onu kıskanıyormusum boyle bır laf cıkardı ve bız tam 2 sene asla gorusmedık küstük

ben dogum yaptım yoktu amelıyat oldum yoktu acı kayıplarım oldu yoktu ama cocugum tutturdu kuzen de kuzen bayılıyor ogluna
sırf kızımın hatırı ıcın o kuzenıyle gorusebılsın dıye gecen sene bayramda adım attım evlerıne gıttım
dedım kı bız konusmuyoruz bır küslük oldu sebep bıle yok ortada hanı kavga falan yok
kendı adıma yaptıgım bır yanlıs varsa ozur dılerım bız aıleyız tatsızlık gergınlık olmasın dedım

bana dedıkı
sen kucuk olarak kucuklugunu bıldın geldın ozur dıledın buyuk olarak bana da affetmek duser dedı

aynı yastayız aramızdakı tek fark o esımden 3 yas buyuk abısıyle evlı

buyuk evmıs yanı o oyle dıyor

benı bırıyle tanıstıracagı zaman ısmımle hıtap etmek yerıne kucuk eltım dıye tanıstırıyor gecen gun dogum gunum kutlandı yas pasta yaptırmıs gelin yazdırmıs ıyı kı dogdun gelın yanı ben onun gelınıymısım

en son bırgun dayanamadım dedım kı kucuk olmak benım ısıme gelır ben bırsey bılmıyorum orda buyukler dururken bana dusmez der cekılırım cocugum okuyacak buyuyecek ıse gırecek evlenecek buyuk olarak ustune dusen herseyı yaparsın artık dedım

dusun kı bana yemege gelecek kayınvalıdemlerı bıle kendısı ıptal edıp yaptıgın yemeklerı de al bana getır benım evımde yıcez dıyen bır eltı

yanı dıyecegım o kı daha beterlerı var
bosverın takmayın ... onunuzde uzun zaman var herkes neyın ne oldugunu da bılır ıkı gunluk dunyada ona cok onem verıp zamanınızı harcadıgınıza degmez

Kızzz ben öz agabeyimmle görüşmüyorum engelledim wp’dan..
İki tane dünya tatlısı yigenimi görememe pahasına vee tek bacısıyım. 2 kardeşiz.
Eltide kim oluyor yakar geçerim valla onu çok da fifi çok ta umrumda sanki ..
Kafaya takılacak şey var takılmayacak şey var.
Anladın sen onu

Ohooo bu yazdıklarınızda bişey mi Boşverin anacım kim ne düşünüyorsa Allah onun gönlüne göre verir zaten. Bugün vermiyormuş gibi görünsede zamanı gelince herşey yerli yerine oturuyor merak etmeyin. Siz eşiniz ve sizsiniz birde evlatlarınız gerisi fısss Bende takıyordum hatta artık gözüme batmaya başlamıştı sonra dedim ki kendime banane yeaaaa Ben eşime bakarım oda kıskanmış mı çatlamış mı kudurmuş mu hazmetmiş edememiş mi kendi bilir Allah yollarını bahtlarını açık etsin

Eşime söylerdim kocasıyla konuş abinle kardeşinle herneyse sağda solda yuvam hakkında dedikodu yapmasın saygısını ve haddini bilsin kendisiyle asla muhattap olma

Eşime söylerdim kocasıyla konuş abinle kardeşinle herneyse sağda solda yuvam hakkında dedikodu yapmasın saygısını ve haddini bilsin kendisiyle asla muhattap olma

Bence eşiniz eşiyle değilde anne figürü ile muhattap olmalı eşler arasında ipler koparsa ki iki erkek çok tehlikeli karşı karşıya aile dağılır. Aileyi toparlayan annedir. Bence ara bulucu kayınvalide olmalı. Yani bizde öyle oluyor herkes haddini biliyor. Bende hata varsa ben düzeltirim onda hata varsa o düzeltir. Tabi burda aile bağları ve kaynana kişisinin sağlamlığı ve düzgünlüğü söz konusuysa dediğim olur Yoksaaaa

Dediğinizde mantıklı ama öyle bir gelinle o kaynana başedemez oyüzden direk eş dedim kayınvalide el kızına yeri gelir taraf tutar eş asla yapmaz bence eşlerin çözmesi iyi kayınvalide olayı ikisinin aynı anda olduğu ortamda konuşacak az taraf tutup sen sus haddini bil demez gelin cephe alırsa oğlununda alacağından korkar ben zannetmiyorum okadar sağlam kayınvalide tanımadm hiç

Kendiminkini düşünerek dedim sanırım zira benim kv ben akraba olmama rağmen çok tarafsızdır. Hatta sinir bozacak derecede eşit davranır Biz sanırım biraz anaerkil bir aileyiz. Herkes kendine göre uydurmalı belkide . Aman AliRıza Bey tadımız kaçmasın sonuçta

Yok canım başkasının derdi bizi germez ama elsin sonuçta kaynana gözünde oda işine gelen tarafı tutar valla benm kayınvalide kendi öz evlatlarına bile eşit davranmadığı için keza çevremdekilerde öyle oyüzden dedim

Ohooo el olayına girersek çoook şey var daha konuşabileceğimiz ama kadınlar klübüne girip ya Mi-Ok Yun hayatta daha neler var,sende neleeer neler yaşadın bu zamana kadar...Booooşver elalemi evinde eşinle mutlu musun? Sağlığın yerinde mi? Aç açıkta değilsin değil mi? O halde şükret demek için giriyorum. Herkese önerimdir bayaaa işe yarıyor canlar

Ayneeennnn öyle son senede benimde uyguladığım süper bir yöntem

Bende 4 tane var maşallah ,nasıl geçiniyorum biliyormusun hiiiiççç takmayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…