Elti sorunu

Sizde hiç yüz vermeyin muhatap olmayın merhaba merhaba edin sadce.
Antakya gelini mısınız bende antakya geliniyim :)

Bu arada laf getirip götürenler ne derece güvenilir ? Siz birebir duydunuz mu aileniz ve sizi kötüledigini yoksa sadece size laf taşıyanlar sayesinde mi ogrendiniz .Size getiren sizden de götürür unutmayın.

Benimde 2 tane eltim var birisi iyide en buyuk kaynimin karisini hic sevmiyorum biz esimle kacarak evlendik resmi nikahimiz olana kadar kaynimlarda kaldik kaynim esim sabah ise giderdi eltim yatardi bana evini temizlettirirdi telefon oynardi kocasi su isterdi gelininiz getirsin derdi kocasi cay koy derdi gelininiz yapsin derdi nikah gunu benim arkadaslarima kocasinin gomleklerini utuletti ama kocasi bizim nikahimizda gomlek giymemisti benim yanimda arkadasiyla konusurken oh ne guzel eltin yok kaynin yok gorumcen yok diye konusuyordu beni hep kullaniyordu esim beni savununca kilibiksin diyordu bide baska insanlarin yaninda iyi rolûne giriyor hemen esimin dogum gununde pasta falan yendi iste sonra cay dagittim eltimde mutfakdaydi cayi dagitinca mutfaga gittim yenge cayin dedim tam 3 defa ve dibimdeydi duymamasi imkansiz beni afedersiniz tinlamadi ayagina gottutturdu ve daha neler neler ben mesafemi koydum ama aramiyorum sormuyorum mesaj atmiyorum cok gelip gitmiyoruz küs degiliz ama samimide degiliz kaynimda ilk baslarda beni cok seviyordu tabi islerini yapiyordum ya simdi yapmayinca adam hesabina almiyor beni

Umursamazsın. Elti dediğin de bir başka yabancı. Anam mı babam mı? Niye bu kadar önemli milletin ne düşündüğü. Sevmek zorunda mı? Kesinlikle muhatap olmayın takmayın derim. Eltimle iyiyiz. Aradaki sınırı biliriz. Birbirimize karsı elti degil de arkadas gibi yaklaşırız. Yeri gelir kocama onu överiim yeri gelir o beni över. Arada görümce kv fişeklemeleri oldugu icin gerekli. Ama beni sevmese sizin gibi kafama takmam. Herkesin özgür iradesi

Siz kendinizden eminseniz bırakın kötülesin istediği kadar..
Ayrıca eltim yok ama benden 5 yaş büyük olsa yenge, abla vb. asla demezdim. İsminizin suyu mu çıkmış.
28 yaşıma gireceğim 45 yaşında arkadaşım var ismiyle hitap ediyorum.. saygıyı sevgiyi başka şeylerle ölçün. Sizi zerre kadar sevmeyen bir kişi abla dese ne olur yenge dese ne olur isminizle çağırsa ne olur

Daha önce aynısını denedim bin pişman oldum beni hamile hamile ağlattı iftira attı hastanelik oldum baş edemiyorum ailedeki herkes şikayetçi kendinden ama kendi yüksek dağları ben yarattım havasinda
Mesafe koy görüşme ne hali varsa görsün laf getirenleri de dinleme naparsa yapsın ağzına laf verme

İşte bazı insanlar böyle , anlaşılmaz bir şekilde buluttan nem kapma, muhtemelen kendisiyle alakalı komplekslerinden ötürü karşısındakini ölesiye kıskanma.. neticesinde de bu şekilde elti, gelin, görümce kıskançlıkları..

En güzeli , böyle hasta ruhlu olduğunu anladığın insanlara mesafe koymak. İsterse çok yakın aile olsun. Merhaba nasılsın iyi misin’den ibaret muhabbet yeterli . Bir de onu kesinlikle takmadığını anlaması gerekiyor . Sonra sen yoluna, o yoluna.
Allah kolaylık versin size de ..

Muhabbeti keser kv ve kp e durumu anlatırdım . Açıkçası ben böyle şeyleri pek onemsemem arkamdan konuşan falan ama işin içine yalan iftira vs giriyorsa ki karaliyor vs demissiniz o zaman hemen kv ve kp durumu bilmelerini sağlarım ve onunla artık iletişim kurmak istemediğimi belirtirim beni sevmek ya da övmek zorunda değil ama ben ona hiç bir şey yapmamisken arkamdan atıp tutması saygısızlık terbiyesizlik. Kendi ailesi çaresine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…