kızlar ben 10 aylık evlıyım hazıranda 1 yıl olucak inşallah. kaynım iki gün önce nişanlandı fakat ben elti adayımla anlaşamıyorum. uzatmadan olayı anlatayım nişana eşimin teyzeleri falan geldi istanbul dışından. tabi normal olarak kayınvalıdemde kalıyorlar bu arada kayınvalıdemle aram iyidir bugun iş çıkısı kayınvalideme gittim teyzemler yarın evlerine dönüyorlar diye yolcu etmek ıstedım gittim ev kalabalıktı biraz içeri selam verip girdim neyse benim elti adayımda mutfakta kahve yapıyordu ne bana hosgeldın nasılsın ıyımısın benımle tek kelıme etmedı annemın komsuları bıle hosgeldın dıyor dusunun neyse ben bır sey olmamıs komsularla falan konusuyorum. sonra bu da geldi oturdu biraz sonra kalkmak ıstedı optu herkesı sıra bana geldı zorla öptü o da emınım ınsanlar var dıye yıne tek kelıme etmıyor kı ben ona hiç bir zaman kötu davranmadım kırıcı laf soylemedım. hep yanında oldmak ıstedım nişanında agladı eltim babası otorıter bıraz kaynımla aralarında babasının sorunlar oldu ben ne oldu dedım yanına gıttım nıye aglıyorsun dedım bızım tarafla fotograf falan da cektırmedı ben dedım cekılelım dıye ben sarıldım ona fotograf cekılırken o hıc. ben ondan 6 yas buyugum benı sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda yanlısmıyım o 21 ben 27 yasındayım. kı ben buyuk eltıyım nedır bu tavır anlamadım sizce ne yapmalıyım