• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunu

Hey hey aklin yolu bir tut yakomozcum halayin ucundan tey tey tey biz tolcanla anlatamadik 1 saattir bayan hakliyim buyuk eltiyim diyo baska birsey demiyo gel halaya tey tey tiiinnn tiiinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geldim geldim halaysaa varımm:52:

Yaa işte anlatmak istediğim tamda buydu. Sen kayınvalidene anlatsanda anlatmasanda kaynın sevmiş öyle kabul etmiş. Yarın öbür gün kız bak yengen şöyle yaptı böyle yaptı demeye başlar ve alır iyice uzaklaştırır sizden. O yüzden ben büyük yengeyim bana bunu yapamaz saygı göstermek zorunda diye kendini kasma. Sonunda elde var sıfır olursun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım esım 3 kardesın en buyugu 3 erkek kardesın evın babası gıbıdır yanı saygı duyar kardeslerı. benım esım su an olayları uzaktan ızlıyor karısmıyor kızda daha yenı aılemız de oldugu ıcın zaman verıyor akısına bırakıyor uzaklasırsa kendı bılır kendı kaybeder ıkı kardesın arasını actıgı ıcın. et tırnaktan ayrılmaz kı kardes bunlar. olan yıne ona olur.

benım esım 3 kardesın en buyugu 3 erkek kardesın evın babası gıbıdır yanı saygı duyar kardeslerı. benım esım su an olayları uzaktan ızlıyor karısmıyor kızda daha yenı aılemız de oldugu ıcın zaman verıyor akısına bırakıyor uzaklasırsa kendı bılır kendı kaybeder ıkı kardesın arasını actıgı ıcın. et tırnaktan ayrılmaz kı kardes bunlar. olan yıne ona olur.

Siz bu eltiye karşı gerçekten sabit fikirlisiniz ne diyim hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konunu okuyorum şimdiden kayna şikayetler felan büyük elti havaları sen daha önce evlendin diye altınmı yumurtluyosun anlamadım kız yeni adapte olmaya çalışıyordur zaten ayrıca sana abla demek zorunda değil bence biraz sende sorun var galiba dur bakalım bir evlensin zaman geçsin ona göre değerlendir yani bu ne acale

ben bunu sızın gıbılere anlatamıyorum herhalde kızla kaynım aynı mahallede yasıyorlar daha onceden kız bızım aıleyı tanıyor yaklasık bır 6 aydır bızım aılede neyı anlatmaya calısıyorsunuz valla benım esımle 4 yıl cıktım aılesıyle 1 ay sonra tanıstırdı esım 1 ay da adapte oldum sevgılıyken de gorusurdum aılesıyle sozlenmeden oncede butun aılesını akrabalarını tanırdım. bırazda ınsanın kendıyle alakalı

hala ayni seyleri soyluyorsun. Sende hanim sultan kompleksi var. Kralice deyilsin evin buyuk ogluna vardin diye bunu unutma. Kardeslerin arasi acilirsa bunda senin de payin olucak, bit bit bit kocani doldurup duruyorsun. Kayinpederin yok mu senin ? Devamli esim ailesin babasidir diyip duruyorsun.
Eltin olacak zavalli kiza bile simdiden illalah dedirtmissin.

Son düzenleme:
hala ayni seyleri soyluyorsun. Sende hanim sultan kompleksi var. Kralice deyilsin evin buyuk ogluna vardin diye bunu unutma. Kardeslerin arasi acilirsa bunda senin de payin olucak, bit bit bit kocani doldurup duruyorsun. Kayinpederin yok mu senin ? Devamli esim ailesin babasidir diyip duruyorsun.

ben bunu devamlı soylemedım ılk defa yazıyorum gozlerınız yanlıs gormus herhalde kayınpederım var evet ama pek karısmaz evın herseyıyle esım ılgılenır ben kocamı doldurmuyorum ayrıca kendısı gelıp ben anlatmadan gelıp bazı seylerı soyledı bana o da sezıyor kör degıl yani. kı bu olayı teyzemler bıle anlamıs demek kı tek anlayan ben degılmısım.

Eltin olacak zavalli kiza bile simdiden illalah dedirtmissin.

Gel bacim sende halaya yorma o guzel kafani bayan anlamiyor dunya onun etrafinda donuyormus gibi esim buyuk ben buyuk felan filan

ben bunu devamlı soylemedım ılk defa yazıyorum gozlerınız yanlıs gormus herhalde kayınpederım var evet ama pek karısmaz evın herseyıyle esım ılgılenır ben kocamı doldurmuyorum ayrıca kendısı gelıp ben anlatmadan gelıp bazı seylerı soyledı bana o da sezıyor kör degıl yani. kı bu olayı teyzemler bıle anlamıs demek kı tek anlayan ben degılmısım.

Bana bay geldi artik. Ne yaparsan yap, ne diyelim. Iyi didismeler size.

ben bunu sızın gıbılere anlatamıyorum herhalde kızla kaynım aynı mahallede yasıyorlar daha onceden kız bızım aıleyı tanıyor yaklasık bır 6 aydır bızım aılede neyı anlatmaya calısıyorsunuz valla benım esımle 4 yıl cıktım aılesıyle 1 ay sonra tanıstırdı esım 1 ay da adapte oldum sevgılıyken de gorusurdum aılesıyle sozlenmeden oncede butun aılesını akrabalarını tanırdım. bırazda ınsanın kendıyle alakalı

canımm benim alan razı satan razı insanları bir rahat bırakın yaa belki onun huyuda odur samimiyse sende samimi ol değilse olma ama kaynınada gidip şikayette bulunma herkesin evi kapısı ayrı yani fikri zikri başka niye derdine düştün bu kadar ve daha şimdidenn sen çok iyiysen seni severler onu sevmezzler ama budaa onu bağlar kime nee sanki şimdiden bir yarışın içine girmiş rakip görüyosun kendine

kızlar ben 10 aylık evlıyım hazıranda 1 yıl olucak inşallah. kaynım iki gün önce nişanlandı fakat ben elti adayımla anlaşamıyorum. uzatmadan olayı anlatayım nişana eşimin teyzeleri falan geldi istanbul dışından. tabi normal olarak kayınvalıdemde kalıyorlar bu arada kayınvalıdemle aram iyidir bugun iş çıkısı kayınvalideme gittim teyzemler yarın evlerine dönüyorlar diye yolcu etmek ıstedım gittim ev kalabalıktı biraz içeri selam verip girdim neyse benim elti adayımda mutfakta kahve yapıyordu ne bana hosgeldın nasılsın ıyımısın benımle tek kelıme etmedı annemın komsuları bıle hosgeldın dıyor dusunun neyse ben bır sey olmamıs komsularla falan konusuyorum. sonra bu da geldi oturdu biraz sonra kalkmak ıstedı optu herkesı sıra bana geldı zorla öptü o da emınım ınsanlar var dıye yıne tek kelıme etmıyor kı ben ona hiç bir zaman kötu davranmadım kırıcı laf soylemedım. hep yanında oldmak ıstedım nişanında agladı eltim babası otorıter bıraz kaynımla aralarında babasının sorunlar oldu ben ne oldu dedım yanına gıttım nıye aglıyorsun dedım bızım tarafla fotograf falan da cektırmedı ben dedım cekılelım dıye ben sarıldım ona fotograf cekılırken o hıc. ben ondan 6 yas buyugum benı sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda yanlısmıyım o 21 ben 27 yasındayım. kı ben buyuk eltıyım nedır bu tavır anlamadım sizce ne yapmalıyım

tatlım kıskanıodur seni çok açık.sen onlardansın.o kendini kabul ettircek daha içeri gircek.sen koltuk asan bile kıskanıcak salla gitsin.sürtülür burnu onunda böle giderse

aynen bu saatten sonra bende yazmıyorum konum kapanabılır

Bu arada selen hanim esinin ilk dogum gununde olan olayla ilgili bi konu acmissin haksizmiyim basligi altinda masallah orda da k.validene vermis veristirmissin yok ev alirsam uzaktan alacam gelmesibler oyle zirt birt felan ne oldu elti gelince k.valide kiymetli mi oldu ben seni cozdum guzelim herkese iyi geceler bosa yormusum kendimi sana laf anlatmakla uzak durulacak insansin vesselam bana kizacak olan olursa da baksinlar actigin konulardan "haksizmiyim" yazana

konu sahibi hanım.
bu kız sana ne yaptı ?
Allah aşkına canına namusuna mı kast etti?
yada iftira falan mı atti?
seni gördüğü an işini gücünü.bırakıp yengemm hoşgeldin deyip boynuna atlamadı diye mi bütün bunlar

Son düzenleme:
şimdi bu hafta sonu annemin dogum gunu hep bırlıkte once dugune gıdecegız cıkısta da kayınvalıdeme suprız dogumgunu yapıcagım evimde. orda olursa dugunde cagırmak hıc ıstemıyorum cunku kırıldım. ınsan ıster ıstemez bır araya gelıcek bende selam verırım sadece o kadar. bu arada ılk baslarda bana ısmımle hıtap edıyordu esıme abı dıyor bana nıye ısmımle hıtap edıyor dıye kaynıma soyledım tabı o da hemen onu korumalar dedım bana sen yenge dıyorsun onun da yenge demesı gerek hadı sımdı sevgılısınız ama ılerıde yenge demesını ısterım dedım.

kusura bakma da sende bayağı beklentilisin
bana yenge demesini isterim ne demek yaaa
bunu kaynın ona söylediyse ondan bile uzak duruyor olabilir
"ben büyük eltiyim", "bana yenge demesini isterim"
eh yaşı da küçük bence inat edip de demiyordur...

yazdıklarımı sanırsam dıkkatlıce okumuyorsunuz ıkı gundur tanımıyorum bu kızı ben. benı adam yerıne koymayan bır ınsanı bende koymam cagırmamda ben kımsenın gozune gırmek ıcın bır sey yapmam yapmadım da her yıl ben annemın dogum gununu kutlarım kendı annemınde aılemınde. ben bunları en basta da yazdım ben onun ıcın elımden gelenı yaptım. aradım mesaj attım sordum ben gereklı olan yerde hep yanındaydım o elının tersıyle ıtıp cephe aldı bana. bunu ılk basta da yazdım. nısan bohcasını kendı ellerımle yaptım. ısteme gununu bıze sormayarak yaptılar ama abı yengedır en yakınlrıyız dıyerek vardıyamı degstrıp zar zor gıttık nısanda ısden ızın alıp erken cıktım ben bu kadar fedekarlık yapıyorsam karsılgında da bır hal hatır sormasını beklerdım cok sey degıldı bu. ayrıca bu kız bızım aıleye yenı tanısıp ıkı gunde gırmedı daha once yanı 1 senedır tanıyorum ama sevgılı donemınde okuyordu falan uzaktık fazla gorusemıyorduk ıs resmıyete donunce kendı tavırları degıstı ben yıne aynıyım benım dugunume gelıp fotoları ceken oynayan kız gıttı buzdolabı gıbı bırı geldı kı ben bır sey yapmadım ona. bundan emınımde

Yaa hala daha neler yazıyorsun isteme gününü size mi sormaları gerekiyordu anlamadım ben kaynananızın kızım müsaitseniz gidip kız isticez mi diyecekler yani size ne saçma kaynana der istemeye gelicez kız evi de müsait olduğu zamanı söyler kız istenir yani neden size sormalarını istediniz ki. Nişan günü tabii ki işten izin alacaksınız hazırlanacaksınız filan bu gayet doğal herkesin yaptığı bir şey bunu neden çok büyük fedakarlık olarak görüyorsunuz onu da anlamadım. İki gündür tanıdığın belli nerede nasıl vakit geçirdin ki bu kızla. Şimdi burada herkes seni haksız bulunca üstüne birşeyler daha yazıyorsun kendini haklı çıkarmak için. Yani onların sevgili döneminde sen onu tanıyamazsın şu anda kaynaşacaksınız. Hemen daha bir günde nasıl böyle yargılıyorsunuz o da kaynanazın evinde o gün misafir sayılırdı ama kalkmış kahve yapmış misafirleri ağırlamış yani ama siz yok işte ben seviliyorum yok ben ilk göz ağrısıyım, yok işte onun ne olduğunu görecekler derseniz kusura bakmayın kimse siz de iyi niyet aramaz. Böyle arkamdan konuşan, daha iki günde hakkımda hükmü veren, yok ben seviliyorum hep ben sevilicem o sevilmeyecek düşüncesinde olan biriyle şahsen ben göüşmezdim demek ki kız sizde ki negatifliği aldı li mesafe koymak istiyor. Görüşmezsiniz mesafe koyarsınız olur biter ama tüm aileyi çağırdınız bir yere onu çağırmayıp dışlarsanız sizin ne olduğunuzu görürler onun değil. O kimseye kendini beğendirmek, size yalakalık yapmak zorunda değil büyük olabilirsiniz ama siz de onunla te kelime konuşmamışsınız eltisiniz yani ve daha 10 aylık evli olupta hemen sanki 10 yıllık evli o ailede gibi bir havaya bürünmüşsünüz ama o ailede sizi halaa tanıma aşamasında. Tavırları değişti dediğiniz şey gitmişsiniz kıza selam nile vermemişsiniz belki o da sizden bir kelime etmenizi istedi haa ben onunla konuştum, çok yakın davrandım, evime çağırdım gelmedi etmedi deseniz tamam o ama o gün sizde onunla konuşmamışsınız. Valla kızın bunları takacağnıı hiç sanmıyorum yaşına göre olgun bir kızmış yine. Eşiyle, kayınvalidesiyle anlaşsın sizinde anlaşamasa da olur tabi siz eşinizin ailesine sürekli kızı kötü göstermezseniz gerçi koskoca insanlar bakın ne doğru dediniz kimin ne olduğunu karşılaştırınca anlarlar size biraz nefret, önyargı, kendini üstün görme, hep en önde olma duygularını törpülemenizi öneriyorum saygılarr :42:

Back
X