- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimgereksiz bir konu sıkma canını
sağlıkla doğsun bebeğin
Teşekkür ederim
Saçmalık ötesi.
Eğitim seviyesi ne bu kızın? Anaokulu terk mi?
Hep düşünürüm; üretmeyen insan, böyle boş işlerle uğraşıp diğer insanları da tuketir
Aynen öyle nolcak sanki Allah sağlıkla versin cocuk olsundaAy ne saçma şey. Onun çocuğunun anası babası ayrı senin çocuğunun anası babası ayrı. Kime ne ister beraber doğurun ister doğurmayın. Buna niye takılmış ki sacmalamıs.. teyzemin su an kızı yeni doğurdu 2 gelini de hamile. Hepsı aynı anda oldu neden birbirlerini beklesinler çok saçma.
Ona baskı yapılmadı sadece kv öyle içinden beklentisini geçirdi kimseye karışma gibi bir durum asla olamaz tabiki kendisi bakacak. Ama bana dediğide hiç hoş değildi. Sanki o istiyorduda ben önünü kestim gibi laf etti. Biraz üzüldüm şahsenTakılacak bir durum yok bence siz biraz abartıyorsunuz. İsteyen ist dişi zaman yapar elitinize de yap ya da yapma diye baskı yapılmaması lazım
Ben kötü niyet aramıyorum böyle durumlarda. Belki de uzun zamandır ikinci çocukları olsun istiyorlardı ama olmuyodu bilemezsiniz. Şimdi sizinki olunca çekememezlik değil de burukluk olmuştur ki gayet normal. Ben çocuk istediğim dönemde kedi köpek kuş yavrularını görüp ağlardım yani bu kediyi köpeği kuşu kiskandigim anlamına gelmez. Ancak elbette bu sıra mevzusu hoş olmamış kv nin dediği. Zaten siz söylenebilecek şeyleri söylemişsiniz başka da söylenecek söz yok zatenSelam kızlar şimdiye kadar öyle çok konu açmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu büyüdüğü için şimdi yeni yeni cocuk heralde düşünüyordu bebekken de cok yaramazdı çocuğu o yüzden geç karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim geçtim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha çok yeni ailelere söyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda söyledik çok sevindi mutlu oldu.eltimleri çağırdı epey sonra. Neyse onada söyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da çaktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kaç haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz güzel haberler dedi böyle içten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen üstüne bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki küçük dü yaptım senin cocuğun büyük yapcaksın tabi neden bekliceksin ben öyle şeyleri kafama bile takmam. Her çocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber büyürler dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra kalktık hadi görüşürüz dedim görüşürüz bile demedi yüzü aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da önünü kesmiş gibi hissettim. Halbuki öyle bir şey yok ben uzun zamandır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kötü bir şey geçmedi. Aramızda iyiydi Görüşürüz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz için yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Olmadığını bilsem hissetsem o yönde davranırım gerçekden samimiyetimle onun yanında olurdum. Böyle bir şey varmı yok mu kendide anlatmadığı için bilemiyorum. Allah isteyen herkese versin benim gönlümden her zaman o geçer. Allah kalbinin ekmeğine göre verir çok şükürBen kötü niyet aramıyorum böyle durumlarda. Belki de uzun zamandır ikinci çocukları olsun istiyorlardı ama olmuyodu bilemezsiniz. Şimdi sizinki olunca çekememezlik değil de burukluk olmuştur ki gayet normal. Ben çocuk istediğim dönemde kedi köpek kuş yavrularını görüp ağlardım yani bu kediyi köpeği kuşu kiskandigim anlamına gelmez. Ancak elbette bu sıra mevzusu hoş olmamış kv nin dediği. Zaten siz söylenebilecek şeyleri söylemişsiniz başka da söylenecek söz yok zaten
İnşallah dediğiniz gibidir. Ben yanlış anlamışımdır. Saygı duyarım.Eltiyi bilemem de sen de buluttan nem kapar gibi olmuşsun. Belki ilk çocuğu çok yaramaz diye düşünmüyor bile hemen. Belki de Senin hamile haberin evde biz de düşünelim gibi konuşmalara sebep olur diye rahatsız olmuştur. (Kvaliden anında söylemiş baksana)
Öyle ki cvp vermesen bir dert versen ayrı bir dertBöyle muhabbetlere girecek samimiyeti nasıl kuruyorsunuz hiç anlamıyorum. Cevap bile vermem heralde bu durumlarda.