• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti vakası...

Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda

Bu cümleyi yüzüne söyleseydiniz simdi bu konuyu açmanıza gerek kalmazdı. Eltiniz sizin özelinizle ilgili haddini aşmış, ayıp olur diye dusunmeyin, hak ettiği cevabi verin. Bence iyi niyetli biri de değil zaten, aranız bozulsa ne olur bozulmasa ne olur.

Ben sadece senin için demedim konunun tamamındaki şahısları kapsıyorr cevabım
Hamileyim dersin hayırlı olsun der sağol dersin bu muhabbet bu kadardır
Sende yap yapcaksın yaparsın yap gitsin gibi konuşmalar bi kere özel hayatı işgal etmek karşılıklı
Yok beni beklemedin yok peşine mi yapayım yok herkes sırasını beklesin..:işsiz:
Mesafe yok ki hiç
Mesafe olmayınca da böyle herşey konuşuluyor her konuda konuşmaya cesaret ediliyor eh sonra da laf sokunca sorun ediliyor..

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

12 yıllık evliyim eltimi toplam 6-7 kere gördüm. Siz diye hitap ederiz birbirimize görüştüğümüzde. samimiyet başka saygısızlık başka ama ülkemizde saygısızlığı samimiyetle karıştırıyor çoğunluk. “Sen de yap , vb cümleler değil eltime en yakın arkadaşıma bile söylemem. Uzun lafın kısası söylediği yaptığı şeyler yanlış ama ona yol açan da sizin tavrınız .

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

12 yıllık evliyim eltimi toplam 6-7 kere gördüm. Siz diye hitap ederiz birbirimize görüştüğümüzde. samimiyet başka saygısızlık başka ama ülkemizde saygısızlığı samimiyetle karıştırıyor çoğunluk. “Sen de yap , vb cümleler değil eltime en yakın arkadaşıma bile söylemem. Uzun lafın kısası söylediği yaptığı şeyler yanlış ama ona yol açan da sizin tavrınız .
Ben ona hiçbir zaman yap demedim onun bana tepkisine karşılık yap dedim siz yanlış anlamışınızdır. Bizde genel olara birbiriyle cok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok mecburiyet ve zorunluluk dışında yada kv de de denk gelince görüşürüz. O yüzden şok oldum benim tavrımda yanlış bişiy varsa bilmek isterim. Böyle bir ilişki içerisinde bana şak diye bu lafı söyledi ben daha ağzımı acmadan 🙈 sonucda güzel bir haber var burda. Bana tepki yapar gibi laf çarpıttı. En başından beri bişiy demediğim halde herkes sırasını beklesin dedi acık acık mecburmuyum. İnsanları kırmak istemeyen bir yapım vae belki o yüzden yüz bulmuştur.

Bebeğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Gülesim geldi öyle bir muhabbet. Çok takılmayın, kim ne yaparsa yapsın.

İkinizin de çocuğu varmış. Bu muhabbetin hiç elle tutulur bir yanı yok. Gereksiz olmuş. Herkes ne isterse onu yapar.

Eşinle cocuk planlaması yapılır.baskaları ıle değil.
Ben bekledim kızkardesım dogum yapsın ben de ondan sonra planlarım.annem ıkıye bolunmesın ..ben de kardesıme yardımcı olurum.kendı kendıme dusunurum bunu. Kımseyle paylaşmam..
Sizin aranızda mesafe yok ..hatta benimle boyle muhabbetleri kımse konusamaz.
Bence ıkınıze de yakısmamıs ..eltın az değil..
bu sana milat olsun eşinin akrabaları ile bu kadar yakın olma ..her düşündüğünü söyleme canım..karşındaki iyi niyetli değilse kendını üzmekle kalırsın.
Hamılelıgın de hayırlı olsun ..saglıkla kucagına al..

Sinirlarini koruyamayan, kaygilarini yonetemeyen insanlar surekli birseyler aciklamak zorunda hissediyor kendilerini . Neden eltinizin sizi dusuncesiz ya da art niyetli gormemesi icin onu ikna cabasina giriyorsunuz. Yormayin kendinizi , uzerine konusalacak bir konu degil ne zaman cocuk sahibi olacaginiz.

Eltiniz cocuk düşünüyordur ama uzun zaman olamayınca beklentisine karşılık sizden boyle bir haber gelince burukluk yaşamıştır. Ben kayinvalidenin de dokundurmasiyla gerilmiş üzerine yönelen sözleri geri çevirmeye çalışmış belli ki. Olmuyor dememiş biz biraz bekleyelim demek istemiş aslında tepkisi size değil toplum baskısına.
Siz de hadi yap yap yapabiliyorsan dercesine cevap verip kadını iyiden iyiye strese sokmussunuz.
Kadınlar kendini neden cocuk yapabilirlikle ispat etmeye çalışırlar bilmiyorum. Aşalım artık bunları. Bari bu hususta yarıştırmayalim.
Hayırlı olsun size. Sağlıklı bir ömür dinliyorum doğacak bebeğinize

Ne kadar tuhaf muhabbetler
Ben yaptım sen de yap
Hadi senden de bekliyoruz

En sevdiğim konular elti konulari😁
Mesafeli olsaydınız böyle konusmalar geçmezdı. .mesafeyi koruyun çünkü bunun doğumu var bilmem nesi var,var da var..
Sende yap birlikte büyür gibilerinden iyi yorum olsada, girme bu muhabbetlere bence.
Bebeğin hayirli olsun sağlıkla gebelik doğum gecirin inşallah . Bebeğinize odaklanın kimseyi duymayın.

Bu şey gibi olmuş. İşte kardeşler arasında sırasına göre evlenme. Manyak mıdır nedir çocuk yapmak için onun keyfini mi bekleyeceksiniz

Ay tamam bebek haberi falan ama ne laçka muhabbetler öyle ya
Yok sende yap yok sen yapmışsın ben sonra yapayım yok seninki büyüdü yapacaksın tabi..
Gerek var mı bu kadar abesliğe
Millet birbirinin şeyinin hesabını tutuyor tövbe est..
Önce olgunluk önce bilinç cidden.
Sen yap.Memnun kalirsan bende yaparim gibi olmus.🤭🤭

Ama tesüf ederim canım neden sevişmeden önce haber etmiyosunuz eltinize . Oldumu bu şimdi 🙄 aklıma eltilerin savaşı geldi meğer doğruymuş 😂 aklınıza bile takmayın benim imkanım olsa sürekli doğururm 🥰 allah analı babalı büyütsün . Sağlıkla alın kucağınıza..

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

12 yılda toplam 6-7 kere mi gördünüz valla helal olsun 1 yıldır nişanlıyım her alışverişimin her olayımın içinde aynı ilçede yaşıyoruz ve beni arka plana atmayın dediği için kv de onu her yere çağırıyor nişanlım abisini bazı şeylerde yanında istediği için bişey diyemiyorum çünkü benimde ablam geliyor abisi geldiği için elti de geliyor siz nasıl başardınız yeni evlenicek birine tavsiye istiyorum gerçekten, başlarda iyi biri gibi geliyordu ama sürekli ön planda olma isteği kendisi çocuklarıyla ilgilenilsin istiyor böyle ruh emici bi hali tavrı var herşeyi kendisiyle kıyaslıyor karışıyor enerjimi emiyor nasıl mesafe koyabilirim

Ikinizde aynisiniz. Elti o sekilde konustugu için, sende hamilelik haberi alir almaz kostur kostur anlattin ailelere. Ne gerek vardi? Niye herkes birbirinin rahiminden haberdar oluyor ki?

Gerçekten çok igrenç muhabetler. Al birini vur ötekini cinsinden.

12 yılda toplam 6-7 kere mi gördünüz valla helal olsun 1 yıldır nişanlıyım her alışverişimin her olayımın içinde aynı ilçede yaşıyoruz ve beni arka plana atmayın dediği için kv de onu her yere çağırıyor nişanlım abisini bazı şeylerde yanında istediği için bişey diyemiyorum çünkü benimde ablam geliyor abisi geldiği için elti de geliyor siz nasıl başardınız yeni evlenicek birine tavsiye istiyorum gerçekten, başlarda iyi biri gibi geliyordu ama sürekli ön planda olma isteği kendisi çocuklarıyla ilgilenilsin istiyor böyle ruh emici bi hali tavrı var herşeyi kendisiyle kıyaslıyor karışıyor enerjimi emiyor nasıl mesafe koyabilirim

Birincisi eşimin abisinden bir beklentisi yoktu biz her şeyimizi kendimiz yaptık. Abisi ve eltim misafir gibi geldiler düğüne sadece. Yani bir beklenti olmazsa karıştırmamak kolay ama abisi bilezik taksın eşya alsın beklentiniz varsa karıştırmamak zor. Bir kere onlar bize geldi bir kere biz onlara gittik bir kaç Bayramda kayınvalidede karşılaştık sohbet vs gayet güzel konuştuk , ama vıcık vıcık olmaya gerek yok. Evimiz ayrı ekmeğimiz ayrı yolumuz ayrı bu şekilde olunca gayet rahatım . Son 3 senedir hiç görmedim ve konuşmadım .

Back
X