Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suphelendigin sey icin baska nedenler soylersen daha iyi anlariz.
Kocasi niye yok?
Oğlu rahatsız oluyor gidip benim anneme bunu anlatıyor durup dururken .Resmen ağız arıyor yaptığı şeyin farkında bu salaklar uyandı mı diye mi yaptı bilmiyorumsize hak veriyorum benim en buyuk yengem 25 yildir evli ama hic bir abimle bu tarz konusmaz yada msjlasmaz.ben 2 kaynimla yasitim ve aramiz cok iyi onlar bekar.msjlasiriz ama cok nadir ve asla boyle seylerde konusmayiz.yok kurban olurum yok sana borek getireyim ne mana yani.belki kotu niyetten degil ama yinr hoş degil.baksana oglu bile uyarmis
Normal değil, ama eşinizin bu kadar hoş görmesi de normal değil. Eşim eltimle telefonda sadece mecbur kalırsa konuşur. Fazlasına gerek yok.Şüphelenmeli miyim ? normal mi davranışları
Hapiste şuanBu kadinin kocasi yani kocanizin abisi nerde?
Hapiste şuan
Hapiste şuan
Eşimle konuştuk bak bu kadın normal değil dedim attığı msjlar normal değil .Evet farkındayım normal değil ama ne yapayım abim içerde hasas noktam yengemi biliyorsun terslesem abimi düşman eder bana Adam yeterince sıkıntıda birde bu konuya üzülmesin dediEşiniz ne tepki veriyor konustugunuzda? Kayınvalidenizle bu konuyu konusmayı denediniz mi nasıl karşılar acaba konussanız?
Eşimle konuştuk bak bu kadın normal değil dedim attığı msjlar normal değil .Evet farkındayım normal değil ama ne yapayım abim içerde hasas noktam yengemi biliyorsun terslesem abimi düşman eder bana Adam yeterince sıkıntıda birde bu konuya üzülmesin dedi
Birine cvp vermese 10 tane daha yazar yada arar .Ağzından girer burnundan çıkar .Konuyu çarpıtır hiç olmuyacak yere getirir kocasıda buna inanır .Eşim bunun farkında abisiyle arasını kötü eder diye yüz verdi. Kayınvalideme söyledim ne varmış yengesiymiş olurmuş okadar benim oğlum içerde diyip üste çıktıBurda elti degil senin esin suclu. Neden o kadini ailenize bukadar dahil ediyorki? Her mesajina her sorusuna cevap vermek zorundami? Al esini karsina rahatsiz oldugunu soyle. Esinden yuz bulmasa bukadar burnunu sokmaz her olayınıza. Gelen 5mesaj varsa birine cevap verin onuda sen ver. 1,2,3 salak degilse senin rahatsiz oldugunu anlayacaktir. Ben olsam sinirlerim bozulurdu yani haddini cok aşmış