Elti ve davranışları

Çok haklısınız eşime çok öfkeliyim .Yenge kocasını doldurup üzerine salar diye korktu eşim sanırım abisi eltinin dolduruşuna gelen bir insan. Ama bizden önemli olmamalılardı beni çok yıprattı bu konu .
Eşin de sorsun benim karım seni hiç rahatsız ediyor mu abi diye

Sizi de pasif gördüm bu konuda. Sanki bu samimiyeti kabullenip ses etmeyeceksiniz gibi.
Açıkçası şüpheli bir durum, asıl eşinizin abisi demez mi hapisten çıkınca bu nasıl iş, neden durmadan karımla konuştun mesajlaştın diye. Ben olsam derim yani o kadar saçma bir durum.
Arada halhatır sorulur ama gün içinde bu kadar çok konuşmak akla başka şeyler getirir. Hem yaşları yakında diyorsunuz. Eşiniz de çok yüz vermiş. Bence bu abiden çekinme olayı değil abinin yokluğunda rahatça görüşmeye dönüşmüş gibi. Umarım siz haklı çıkmazsınız. Çünkü çok rahatsız edici bir durum. Bir an önce harekete geçin.

Benim eltim de sorunlarını tüm abilerine anlatır nişanlım en küçüğü olduğu için kendini yakın bulduğundan tartışmalarına varana kadar anlatıp akıl istiyor ben olsam da olmasam da hep abı der takıldığım konu insan sevdiğini düşünür börek yiyemediği aklında kalınca karısını yok sayıp sana pastaneden börek alayım demez kendi yapsa yine bi nebze ama bu kadar inçe düşünmesinin sebepleri ne merak etmedim değil doğrusu konu sahibi bi an önce ipleri elinize alın rest çekin kaybetmekten korkmayın pasif olmayın yuvanızın huzuru için bunu yapın

Çok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edici
Telefon no değişsin eşiniz ve yazmasın bir zahmet yengeyse yengelıgını bılsın

Çok haklısınız eşime çok öfkeliyim .Yenge kocasını doldurup üzerine salar diye korktu eşim sanırım abisi eltinin dolduruşuna gelen bir insan. Ama bizden önemli olmamalılardı beni çok yıprattı bu konu .
Ya sen doldurursan abiyi o zaman nolur bi düşünmüyorlar sanirim

Benim eltim yok gorumcem var ama değil onlara kv kp yada kendi anneme dahi söyleyemez eşim
Anca ev alırsak aldık deriz sevinsinler diye.

Eşinize bir daha mesaj attığında mesaja siz cevap verin. Mümkünse, "canım sen hayırdır amaç?"mesajı ve sorusu içeren bir mesaj olsun.. Eşinizden yana bişi olduğunu sanmıyorum Çünkü erkekler genelde abi eşini gerçekten abla gibi görüyorlar birde 20 yıl gibi uzun bir zaman söz konusu aslında eltinizin de eşinize özel bi duygu beslediğini de düşünmüyorum. Onun ki sadece tipik elti davranışı hayatınıza dahil olmaya çalışıyor sizin hayatınızı merak ediyor.... Kayınvalidenizle aranız iyi ordan sızamadı,siz pas vermiyorsunuz, hayatınıza açık tek kapı eşiniz yani sadece meraktan hayatınız nasıl eşinizle aranız iyi mi,anlaşabiliyormusunuz ,birbirinizi seviyormusunuz, ne alıyosun,ne giyiyosun vs. Kendi hayatıyla ilgi tüm ayrıntıları eşinize anlatıyor ki o da ona anlatsın Yapacağınız tek şey eşinize sahip çıkıp o açık kapıyı kapatmak.Gizliniz saklınız olmadığını attığı mesajların herbirinden haberiniz olduğunu ona belli edin. Bunu yapmazsanız bir süre sonra eşinizin sadece onunla dertleştiğini hatta sizi ona şikayet ettiğini (eşinizin sizi şikayet etmesine gerek yok şu börek meselesini bile bı şikayet olarak algılayıp öyle lanse edebilir)ima eden davranışlarda bulunmaya çalışacak o zaman siz daha çok çıldırıp eşinizle aranızı açacaksınız oda ellerini oğuşturup sizi izliyecek tipik elti işte😉

Son düzenleme:
Esinizde de oldukca suc var cevap verdiği icin ama abisi hapiste dislamayim gibi de dusunebilir.
Ama o elti yok mu o eltiiii,hem vallahi hem billahide herkes beni kötü de bilse agzinin payını verirdim hic kocayi karıştırmadan
Ama mesajla degil arayarak, o esnada da ses kayidi cunku yalan yanlis anlatacak gerisi yayin akisinda ne olacaksa artik :))

Bu ve benzeri konularda karşımdakinin niyeti,
beni ilgilendirmez.
Niyet okuyucu değilim,
muhatabımın kalbinden ne geçirdiğini de bilemem.
Ben yaşananlardan,
muhatabımın davranışlarından rahatsız oluyorsam sorun var demektir.
Elti duygusal boşlukta olabilir,
fazla meraklı olabilir,
kıskanıyor olabilir,
kadın olarak bazı ihtiyaçlarının peşine
düşmüş olabilir,
kişiliği fazla rahat olabilir,
beni hiç ilgilendirmez.
Duruma el koyarım.
İşe de fikirsiz kocamdan başlarım.

Ayni model bende de vardi allahim az cekmedi surekli mesaj atmalsr abi abi diye cocugu hasta olmus neymis cocugunun resmini kocama gonderiyor abi bi baksana tipi cokmu hasta ulan diye bu en basiti daha neler neler en sonunda resti cektim nisanliyken nerdryse ayrilma noktasina gelmistik kaynan verdi agzinin payini cekti kendini simdi 2ayda bir oda kocam icin katlaniyorum onun disinda konusmuyoruz en iyisi gorusmemek boyle insablarla

Ayni model bende de vardi allahim az cekmedi surekli mesaj atmalsr abi abi diye cocugu hasta olmus neymis cocugunun resmini kocama gonderiyor abi bi baksana tipi cokmu hasta ulan diye bu en basiti daha neler neler en sonunda resti cektim nisanliyken nerdryse ayrilma noktasina gelmistik kaynan verdi agzinin payini cekti kendini simdi 2ayda bir oda kocam icin katlaniyorum onun disinda konusmuyoruz en iyisi gorusmemek boyle insablarla
Bende görüsmüyeceğim .Arada aile bağları var ne yazık ki sizin gibi bayramda seyranda görüşeceğim mecbur.

Bende de aynı model var msji arama filan yok ama, aynı ortamda olunca sürekli eşimle sohbet muhabbet etmeye çalışır. Eşim de farketti bu huyunu artık ayda yılda bir biraraya geliyoruz. Çok şükür ben eşime patlamadan kendi sınırını çizdi..

Back
X