Işte artık kafasında ne kurduysa inan dertleri nedir anlamiyor insan zaten bosverdimValla aklıma eltim geldi :) :) İlk evlendiğimiz zaman kiradaydık evi dayadık döşedik sonradan geldi eve eşyalara bakmaya tabi yalnız değil akrabalarla. Mesela bu güzelmiş güle güle kullanın dediğini hiç duymadım. Söylediği aaa tv baya büyükmüş :) yani devamı gelmiyor. Sonra ev aldık yeni evimizde yemek masasını falan almıştık. Geldi gördü aaa nasılda koltuklarının rengine uydurmuşsun bu kadar yine :) En son bir kaç ay önce geldiler. Mutfak ve koridorun halılarını değiştirdim. Halıları değiştirmişsin hıııımmmmm bende düşünüyorum zaten değiştirmeyi dedi. Yani güle güle kullan , güzel olmuş diye bir tabir yok kadında :) Hepsi aynı boşverrrrr :)
Zaten yorulmuş her fırsatta soyluyo ama benimlede yarışmasa keşke insan yoruluyo valla yaaaaaBencede böyle devam etasıl o seni çekemiyor hem evini çekip çeviriyorsun hem çocuk bakıyosun hemde okumuşsun kültür bakımından aynısınız ama senin elticik daha büyümemiş oda zamanla oturur yerine çünkü bi zaman sonra yorulacak ve pes diyecek
Kendini ezikleyen bir kadın profili görüyorum.
Muhtemelen eltiniz sizin kafanıza taktığınız bu konuları umursamıyor bile.
Haklı.
Neden umursasın?
Siz neden umursuyorsunuz?
Neden eltinizi kıskanıyorsunuz?
Bu zamanda memur olmak kolay değil emek istiyor.
Başkalarını kıskanıp kendinize acımayı bırakıp kendiniz içi
Umursamıyorsa neden sürekli bunu o gündeme getiriyor bir düşünün bakalım her fırsatta kızını babaannesine benzetir ve bunu ortamlarda yapar evet kaynanamın çok afedersin bi poposunu öpmedi kaynanamın kardeşi savcı onunla aynı yerde mülakata girdi onun sayesinde memur oldu çok haklısınız o kadar emek vermiş ki anlatamam yani bu kadar yazdığım cevaptan vede actigim posttan bunu anlamanizda ayrı ....lütfen kitap vs bisey okuyunda anlama kabiliyetiniz gelişsin olurmu zira kiskancligin tabirini vede postu tam olarak anlayamamışsınızKendini ezikleyen bir kadın profili görüyorum.
Muhtemelen eltiniz sizin kafanıza taktığınız bu konuları umursamıyor bile.
Haklı.
Neden umursasın?
Siz neden umursuyorsunuz?
Neden eltinizi kıskanıyorsunuz?
Bu zamanda memur olmak kolay değil emek istiyor.
Başkalarını kıskanıp kendinize acımayı bırakıp kendiniz için bir şeyler yapın.
Demekki benim elti kendini baya yetersiz görüyor ki her fırsatta yemeklerimin güzel olmasını pek hazmedemiyo peki ben sorarım siz bi yemek yaptınız...ama zor bi yemek yada kolay ama güzel olan birşey herkes beğendi güzel olmuş dedi ama bir kişi son derece surat asarak tek kelime bile etmedi ne düşünürdünüz ? Memur olmuş kendini yetiştirememis ... ve amaaa simge içli köfte yapmayı biliyormu? Diye olayı büyük karsilamis biri bu insan yaptığın işten seni tebrik eden biri değil bu her fırsatta memurlar aşağı memurlar yukarı böyle bir zihniyet....anlamanız için bu kadar açıklama kafidir umarımEvde oturup içli köfte yapmakla övünmek ve bununla kendi parasını kazanan memur bir kadını kıskandırma planı yapmak.
Hayatınızın anlamını bulmuşsunuz.
Bakin güzel insan ....ben kendime acımıyorum...eltim denen şahıs geldiğinde yediği bulasigi yıkamaz kaynanam yıkar yediklerini hatta ve hatta kaynanam benimde ona hizmet etmemi ister tabiki yaparım asla bundan gocunmam ama bu hanin efendi oturur mutfak yığınla bulaşık ve hepsini kendi yapmıştır üstelik ben gidinice ikisi beni adamdan bile saymazlar sarmaş dolaş olurlar pisliklerinide ben temizlicem öyle mi yok öyle yağma....sadece elticik gelir oturur ve memurlara şu kadar izin var memurlar bunu yapar memurum yaaaaaaaa ....tabirlerini kullanır bunun benimle ilgisi ne ve bana değil kaynanama anlatır bende yorumumu katarım ve hiç göz göze gelmez yorumumu yaparken şimdi ben size sorarım kim ezikliyo kendini bende calistim zamaninda ama kalkipta aaaaaaaa ben magaza sorumlusuydum şöyle yaptim boyle yaptim demedim sorun zaten onlara gitmeyi kaynanam yüzünden istemiyorum bu noktaya getiren hep o dur bilmem anlatabildimmi bu kadar çok eziklikle ilgili yoruma vede dusunceye sahip oldunuza göre zamanında baya ni ezilmissiniz bence siz cikin bu eziklik psikolojisindenKendinizi bu duruma düşüren sizsiniz.
Belli ki farkında olmadan baya kendinizi ezik hissediyorsunuz eltinizin yanında. İş konusunu kompleks yapmışsınız.
Kendinizce o çalışarak yoruluyor ben evde oturuyorum vs şeklinde rahatlatmaya çalışıyorsunuz zihninizi.
Eltinizin ukalalık yapıyor ise bu elbette yanlış ancak ona bu kozu belliki siz veriyorsunuz.
Bir insan duruşu, oturuşu kalkışı üslubuyla kendisine güveniyle hiçbir şey yapmadan üstünlüğünü belli edebilir.
Ama kendine acıyan bir insan bunu yapamaz.
Ya işte belli bir yaş sınırı var atanmak içinde bu yıl kpssden 84 aldım ve yine de umutsuzum bu yüzden yaşa takiliyorum ya bi atansam hiç birinin yüzünü görmem zaten bu yüzden ben görüşmem hiç biriyle onlar bi yamiyorlar illa kendilerini bian önce bi mucize olsada kaynanam gocsede burdan hiç görüşmesemne var yaşında Allah aşkına ya ben 35 im bilmem kaçıncı üniversitemi okuyorum ne 2 ne 3 ü 3 ten sonra saymayı bıraktım önlisanstan atanmak lisansa göre çok daha kolay inş atanırsın torpilsiz alın terimle oldu diye sen hava at bu sefer de
Yaptığınız her yorumdan eltinizi kıskandığınız apaçık belli oluyor. Yazdıklarınızı kim okusa aynı şeyleri söyler.Bakin güzel insan ....ben kendime acımıyorum...eltim denen şahıs geldiğinde yediği bulasigi yıkamaz kaynanam yıkar yediklerini hatta ve hatta kaynanam benimde ona hizmet etmemi ister tabiki yaparım asla bundan gocunmam ama bu hanin efendi oturur mutfak yığınla bulaşık ve hepsini kendi yapmıştır üstelik ben gidinice ikisi beni adamdan bile saymazlar sarmaş dolaş olurlar pisliklerinide ben temizlicem öyle mi yok öyle yağma....sadece elticik gelir oturur ve memurlara şu kadar izin var memurlar bunu yapar memurum yaaaaaaaa ....tabirlerini kullanır bunun benimle ilgisi ne ve bana değil kaynanama anlatır bende yorumumu katarım ve hiç göz göze gelmez yorumumu yaparken şimdi ben size sorarım kim ezikliyo kendini bende calistim zamaninda ama kalkipta aaaaaaaa ben magaza sorumlusuydum şöyle yaptim boyle yaptim demedim sorun zaten onlara gitmeyi kaynanam yüzünden istemiyorum bu noktaya getiren hep o dur bilmem anlatabildimmi bu kadar çok eziklikle ilgili yoruma vede dusunceye sahip oldunuza göre zamanında baya ni ezilmissiniz bence siz cikin bu eziklik psikolojisinden
Yahu bana ne?Demekki benim elti kendini baya yetersiz görüyor ki her fırsatta yemeklerimin güzel olmasını pek hazmedemiyo peki ben sorarım siz bi yemek yaptınız...ama zor bi yemek yada kolay ama güzel olan birşey herkes beğendi güzel olmuş dedi ama bir kişi son derece surat asarak tek kelime bile etmedi ne düşünürdünüz ? Memur olmuş kendini yetiştirememis ... ve amaaa simge içli köfte yapmayı biliyormu? Diye olayı büyük karsilamis biri bu insan yaptığın işten seni tebrik eden biri değil bu her fırsatta memurlar aşağı memurlar yukarı böyle bir zihniyet....anlamanız için bu kadar açıklama kafidir umarım
Ben Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun yüksek lisansını yapan edebiyat öğretmeniyim hanımefendi. Anlama kabiliyetim iyidir yani merak etmeyinUmursamıyorsa neden sürekli bunu o gündeme getiriyor bir düşünün bakalım her fırsatta kızını babaannesine benzetir ve bunu ortamlarda yapar evet kaynanamın çok afedersin bi poposunu öpmedi kaynanamın kardeşi savcı onunla aynı yerde mülakata girdi onun sayesinde memur oldu çok haklısınız o kadar emek vermiş ki anlatamam yani bu kadar yazdığım cevaptan vede actigim posttan bunu anlamanizda ayrı ....lütfen kitap vs bisey okuyunda anlama kabiliyetiniz gelişsin olurmu zira kiskancligin tabirini vede postu tam olarak anlayamamışsınız
Yok hani ne olduğunu anlamadan emek verdi ona etiketini yapiştiran sensin ne yazdığını unuttuysan dön bir bak öyle cevap ver yüksek lisans yapmissin hani büyüksün yaBen Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun yüksek lisansını yapan edebiyat öğretmeniyim hanımefendi. Anlama kabiliyetim iyidir yani merak etmeyin
Hala onun yaptıklarını anlatıyorsunuz her ayrıntısına kadar.
Size ne verdiği vermediği emekten, size ne kaynanasıyla ilişkisinden yani bunları kafanıza takacak kadar niye değer veriyorsunuz bu insanlara?. İnsan sevmediği insana neden değer verip bu kadar saplantılı kafasına takar garip
Elticik ne ya. Çatırtı sesleri ta buradan kulağımıza geliyor. Millete hasetleneceğinize kendi hayatınıza bakın. Kendinizi nasıl geliştirebilirsiniz, bunları düşünün
Yaaaaa heeeee heeeeeÜzgünüm ama elti olarakta tencere kapak misalisiniz ,hiçbir fark yok... sizin sezon arka sokaklardaki gibi hiç final vermez... ne gereksiz işler bunlar ya..
Aynı durumdayım valla kelin ilacı olsa başına sürermişEvliyim ama kaynanam beni dışlıyor eltimi üstün tutuyor elticik memur olunca iyice havalandi harika mutlu giden bir hayatı var ama sürekli benimle yarış halinde tabi memur olması benimde işimin olmaması beni uzuyor her zaman her yönden hep bir adım önde tamam olsun ama neden benimle bu kadar uğraşıyo kaynanam emrinde bi dolu meslekli arkadaşı harika bir şehirde yasiyo bense doğuda eşi memur kendide benimse eşim memur değil derdi ne acaba bi kere bile arayıp sormaz mecburi olan zamanlardada konuşunca bana sorar eder ona gore resmen plan yapar kaynanam ise hep elticik aşşa elticik yukarı nasıl yapicam bilmiyorum benimse tek bir arkadaşım bile yok herşey kötü gidiyo eşim yüzünden görüşmek zorundayizda lütfen bana fikir verin valla kafayı yicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?