Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte artık kafasında ne kurduysa inan dertleri nedir anlamiyor insan zaten bosverdim

Zaten yorulmuş her fırsatta soyluyo ama benimlede yarışmasa keşke insan yoruluyo valla yaaaaa

Umursamıyorsa neden sürekli bunu o gündeme getiriyor bir düşünün bakalım her fırsatta kızını babaannesine benzetir ve bunu ortamlarda yapar evet kaynanamın çok afedersin bi poposunu öpmedi kaynanamın kardeşi savcı onunla aynı yerde mülakata girdi onun sayesinde memur oldu çok haklısınız o kadar emek vermiş ki anlatamam yani bu kadar yazdığım cevaptan vede actigim posttan bunu anlamanizda ayrı ....lütfen kitap vs bisey okuyunda anlama kabiliyetiniz gelişsin olurmu zira kiskancligin tabirini vede postu tam olarak anlayamamışsınız

Evde oturup içli köfte yapmakla övünmek ve bununla kendi parasını kazanan memur bir kadını kıskandırma planı yapmak.
Hayatınızın anlamını bulmuşsunuz.
Demekki benim elti kendini baya yetersiz görüyor ki her fırsatta yemeklerimin güzel olmasını pek hazmedemiyo peki ben sorarım siz bi yemek yaptınız...ama zor bi yemek yada kolay ama güzel olan birşey herkes beğendi güzel olmuş dedi ama bir kişi son derece surat asarak tek kelime bile etmedi ne düşünürdünüz ? Memur olmuş kendini yetiştirememis ... ve amaaa simge içli köfte yapmayı biliyormu? Diye olayı büyük karsilamis biri bu insan yaptığın işten seni tebrik eden biri değil bu her fırsatta memurlar aşağı memurlar yukarı böyle bir zihniyet....anlamanız için bu kadar açıklama kafidir umarım

ne var yaşında Allah aşkına ya ben 35 im bilmem kaçıncı üniversitemi okuyorum ne 2 ne 3 ü 3 ten sonra saymayı bıraktım önlisanstan atanmak lisansa göre çok daha kolay inş atanırsın torpilsiz alın terimle oldu diye sen hava at bu sefer de

Bakin güzel insan ....ben kendime acımıyorum...eltim denen şahıs geldiğinde yediği bulasigi yıkamaz kaynanam yıkar yediklerini hatta ve hatta kaynanam benimde ona hizmet etmemi ister tabiki yaparım asla bundan gocunmam ama bu hanin efendi oturur mutfak yığınla bulaşık ve hepsini kendi yapmıştır üstelik ben gidinice ikisi beni adamdan bile saymazlar sarmaş dolaş olurlar pisliklerinide ben temizlicem öyle mi yok öyle yağma....sadece elticik gelir oturur ve memurlara şu kadar izin var memurlar bunu yapar memurum yaaaaaaaa ....tabirlerini kullanır bunun benimle ilgisi ne ve bana değil kaynanama anlatır bende yorumumu katarım ve hiç göz göze gelmez yorumumu yaparken şimdi ben size sorarım kim ezikliyo kendini bende calistim zamaninda ama kalkipta aaaaaaaa ben magaza sorumlusuydum şöyle yaptim boyle yaptim demedim sorun zaten onlara gitmeyi kaynanam yüzünden istemiyorum bu noktaya getiren hep o dur bilmem anlatabildimmi bu kadar çok eziklikle ilgili yoruma vede dusunceye sahip oldunuza göre zamanında baya ni ezilmissiniz bence siz cikin bu eziklik psikolojisinden

Ya işte belli bir yaş sınırı var atanmak içinde bu yıl kpssden 84 aldım ve yine de umutsuzum bu yüzden yaşa takiliyorum ya bi atansam hiç birinin yüzünü görmem zaten bu yüzden ben görüşmem hiç biriyle onlar bi yamiyorlar illa kendilerini bian önce bi mucize olsada kaynanam gocsede burdan hiç görüşmesem

Yaptığınız her yorumdan eltinizi kıskandığınız apaçık belli oluyor. Yazdıklarınızı kim okusa aynı şeyleri söyler.
"Çok beceriksiz. Çocuğu kreşe verdi. Benim evde oturmamı çekemiyor. Bende buralardan vurmaya çalışıyorum" blah blah bir sürü laf.
Aranızda garip bir sidik yarışına girmişsiniz.
Ben yaptığım yorumla eltinizi desteklemedim kendinizi yine kendiniz bu duruma getirmişsiniz onu söyledim.
İnsan ilişkilerini birey kendi yönetir. Kaynanam bu hale getirdi vs bunlara hiç gerek yok.
Burada size kimse gidin eltinize hizmet edin demedi etmeyin zaten.
Kayınvalidenizle sarmaş dolaş olsunlar dolansınlar bu sizi neden rahatsız ediyor boş veremiyor musunuz?
Memurlukla kendince hava atmaya çalışması sizi neden bu kadar etkiliyor düşündünüz mü? Çünkü içten içe bir kıskançlık var kabul edin etmeyin pek umurumda değil. Ben gördüğümü söylüyorum.
İlkokul sıralarını çoktan geçtik benim onca ettiğim laftan "o zaman siz de eziksiniz" i çıkardıysanız roman yazsak ne fayda.
Eziklik psikolojisine en son ilkokulda filan girmiş olabilirim.
Hayatta eltilerden daha büyük problemlerle uğraşıyorum.
Sizi bu kadar sinir eden bir insanla aynı ortama girmeyin.
Lafları çarpıtıp iğnelemelerle uğraşmaktansa apaçık ne düşündüğünüzü söylerseniz bu garip durumun içinden çıkarsınız
Zira laf çarpıtmalarla iğnemelerle filan uğraşmak çok saçma başka iş mi yok.

Yahu bana ne?
Elti beğenmiş beğenmemiş eline sağlık demiş dememiş bana ne ki? Hiçbir şey düşünmem. Sevmediğim insanın yaptığı şeyleri neden kafama takayım düşüneyim?
Ben yemeği yaptım mı yaptım bitti.
Yiyene afiyet olsun bana ne gerisinden?
Memursa bana ne bana mı memur?
Kendinize bunu kompleks yapmayın ya memurluk alt tarafı duyan CIO zannedecek.

Ben Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun yüksek lisansını yapan edebiyat öğretmeniyim hanımefendi. Anlama kabiliyetim iyidir yani merak etmeyin
Hala onun yaptıklarını anlatıyorsunuz her ayrıntısına kadar.
Size ne verdiği vermediği emekten, size ne kaynanasıyla ilişkisinden yani bunları kafanıza takacak kadar niye değer veriyorsunuz bu insanlara?. İnsan sevmediği insana neden değer verip bu kadar saplantılı kafasına takar garip

Yok hani ne olduğunu anlamadan emek verdi ona etiketini yapiştiran sensin ne yazdığını unuttuysan dön bir bak öyle cevap ver yüksek lisans yapmissin hani büyüksün ya diğer ayrıntılarıda senin anlama kabiliyetin daha iyi gelissin diye verdim neden mi ? Sözde o memur olup ayakları üzerinde duran kadın yapıyor bunları sence kim kimi saplanti haline getirmis ben olsam hayatima bakar işimle meşgul olurdum ama o sürekli kv ile birlikte planlar yapar....ve o memur (torpilli) kadın kaynanama diyorki senin gelinin simge o yapsın ve ben bunu tesadüfen k.pederin telefonu beni yanlışlıkla aradığında duyuyorum eeeee Allah biliyor içimi yani sende bu kadar üniversite okumuşsun ama daha kendi alanında baya baya vasatsin vahhhh o okutacağin çocuklara burda bu kadar atarliysan o yavrucaklara kim bilir nasılsın üzüldüm be canım ya

Al iste bi tane daha o kadar konu arasında elticik yazısına mi takildin kişi kendinden bilir işi demek haset işlerinden bu kadar çok anliyon her türlü terimini bildiğine göre...sen dert etme ben geliştirdim kendimi meyve veren ağaç tabiri varya işte onun canlı ornegiyim demekki iyi koymuşum elticige vede sana

Bak sorun beğendi begenmedi değil her seferinde onunla aynı ortama girmem eşimden dolayı ....haaaaa gelmek istemediğimi kaç kere belirttim yani hayat sandığın kadar dürüst değil istediğin kadar söyle içindekini yüzüne yeri geliyor bazı şeyleri mecburen yapıyorsun....Işte sorun tamda burada başlıyo eşime söylemedim mi sanıyorsun ama yok bir tane kardeşim görüşecem diyo tamam git dışarda görüş yada o gelsin yanlız ama yok kabul etmiyo bu durumda ne yapılabilir daha ilerisi bitmek bilmeyen kavgalar ve bundan etkilenen 3 yaşında kızımız

Aynı durumdayım valla kelin ilacı olsa başına sürermiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…