Elti ve kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masumlar apartmanında esatın bir aşağı in konuşalım lafını gel evlenelim anlayan Gülben gibi biraz çarpıtıp farklı mi algılıyorsunuz acaba konuştuklarını, muhabbet içinde geçer öyle laf arasında üstünde durmazsın öyle konuşmuş, doğum izinde olduğunu anlatmaya çalışmış belli ki evdeyim işte bebekle ilgileniyorum iznindeyim de nolsun işte demiş siz bunu hava atmak gibi görüyorsunuz, aşağılık kompleksini yenip kendi hayatınıza odaklanmanız lazim

Son düzenleme:
Bu nasıl bir kıyas Allah aşkına ya, yaptığınız yemeklerle övünüp sacma sapan üstünlük yarısına girmek çok komik değil mi, benim eltim karşımda böyle şeyler yapacak cidden sus pus olur ben ne yaşıyorum şu an diye içimde bı muhasebesini yaparım, size de baya gülerdim yani. İnsanlar okuduğu kitaplarla edindiği tecrübelerle övünür, sizin nirvananız yaptığınız yemekler mi bunlar mı yani övünç kaynağı

Yani bu kafayla hayat sana epey zor ,eleştiriye açık değilsin napalm biz dertli olan sensin ,alaycı cvp vereceğine zekânı göster işin içinden kendin çık...olmuyor deme ama...
Ben sabahtan akşama kadar eltiyi/kayınvalideyi aldığını -almadığını onların sahip olduklarını düşünüp günün sonunda da onların kendisini kıskandığına hükmedip bir başarı elde edeni görmedim.Ne hayat sınavında ..ne Kpss de

Cahil olmak da zor iş. Dünya senin etrafında dönüyor, herkes seni kıskanıyor zannedersin ama kimsenin umrunda değilsindir. Şu üslubun çirkinliğine ne denilebilir ki... Madem kayınvalidenin savcı yakını eltine torpil yapmış neden sana yapmıyor Öyle bir şey yok değil mi? Kendi başarısızlıklarının üstünü örtmek için başkasının başarısına çamur atıyorsun. Ciddi bir aşağılık kompleksin var

Ayrı şehirdeyken nasıl sık görüşmeniz gerekiyor ben bi orayı anlamadım

Üslup müthiş gerçekten.
Terbiyesizlik hobiler arasında.
Elticikle yiyin birbirinizi

Senin için dışına taşmış herkes öğrendi içini merak etme.

Hayat herkese aynı şeyleri sunmaz siz sizinkini yaşamakla meşgul olun. Memurluğuda gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Belki sosyal statü kazandırır ama karakteri değiştirmez. Hırs kıskançlık kişinin kendine zarar verir. Bu kadar alıngan olmayın. Benim eltimde ben eşimle evlendikten sonra kıymete binmiş, hep söylerim iyi ki evlendikte seni kurtardım 30 yıl sonra ailenin biricik gelini oldun güleriz hep beraber. O da der 3. gelsin o zamana sende kıymetlenirsin. KV bu bugün ona iyi der yarın sana.

Hayatı bu şekilde bizans oyunlarıyla geçirmekten zorlanmiyormusunuz. Böyle ömür geçmez. Bence çok fazla boş zamanınız var.

Siz kafanızda kurduk a kurmuşsunuz. Neden sürekli kıyas halindesiniz?Evli ve çocuklu bir kadın için memur olmanın da çalışmamanın da avantajları dezavantajları vardır. Herkes kendi hayatını yaşasın gitsin. Günün sonunda ayrı evlerdesiniz nihayetinde. Sevmiyorsanız merhaba, nasılsın, güle güle nin ötesine gitmemelisiniz. Eğer bu şekilde düşünmeye ve yarışmaya devam ederseniz hem kendinize hem de eş ve çocuğunuza zarar verirsiniz. Bundan sonraki enerjinizi bireysel gelişiminiz, eş ve çocuğunuz için harcayın. Farklı hobiler bulup, kendinize odaklanırsan bu tip düşüncelerden de uzaklaşırsın ve rahatlarsın.

Kadının her bakımdan sizden daha iyi durumda olduğunu söyleyip buna dertlenip konu açmışsınız. 3 mesaj sonra kıskanç olan nasıl elti oldu?

Kadını anneliğinden vurmaya çalışıp, kayınpeder fındıklarıyla tokatlayıp içli köfteyle yere sermişsiniz, tebrik ederim.
Daha 5 sene kendine gelemez o, vurmayın daha fazla yazık

Daha sacma bir konu okumus muydum acaba?
Dusundum evet okumustum sanirim
Biri icli kofte diyor,oteki kaynanam findik kirdi diyor. Tam mahalle teyzeleri gibisiniz. Kaynanaya acidim, Allah affetsin kimbilir ne gunahi vardi da iki gelini de boyle acaba
İyiki oğlum yok
İyiki gelinlerim olmayacak
Çok mutluyum gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…