Elti yetmezmis gibi bide anasi cikti basima

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Eltimi sevmedigimi bi kac kez yazmistim anlasamiyorum karakterimiz tamamen farkli ne dese benim tuhafima gidiyo. Yapmacik oyun duzeni cok olan birisi kendisi.

Haftaya sunneti var cocuklarin gidip geldik bu aralar. Dunde bi esya vermeye gittim dedim bes dka durucam diye hatta kizimin yanina bezini bile almadim durmam diye.

Neyse annesiyle oturuyolardi kahvalti yapiyolarmis banada bi cay koydu zorla iki dk oturdum.

Basladi annesi ben bi sana taki taktim bide kizina taktim. Halasi ne takti su ne takti bu ne takti.

Beni doldurma pesinde surekli nerde gorsem sunlar size hic gelmiyo ne bicimler fln. Ama inanin nerde gorsem bildigin beni gaza getirmeye calisiyo. Esimle ilgili bile beni doldurucak laflar soyluyo.

Evlendigimizin altinci ayinda ben ayrilmak istemisyim kavga etmistik annemlere geri donmustum. Taaa gelmis bana onu soyluyo anlasamiyonuz siz su bu diye.

Esime soyledim dua etsin yasina hurmet seslenmedim bakicam bi kac kez daha boyle olursa iyi bi laf duycak benden bizi tanimaz etmez aile iliskilerimiz ona dusmediki.

Esim surekli salla bosver takma diyo ama olmuyo iste insanin siniri bozuluyo.

Eltinde masallah annesine canli yayin yapiyo sanirim herseyi. . Teyze size ne bizim ev ve aile durumumuzdan diyemedinizmi?

E o an diyemiyor musun "biz gayet iyiyiz, eşimle aramdaki ilişki, kimin ne takıp takmadığı tamamen beni ilgilendirir sen bunun muhasebesini yapmakla yorulma" diye.

Eltinin annesi dıdısının dıdısı. Eger cok canini sıkıyorsa cevabini ver sende.

Anasına bak kızını al :KK53: Çifte standart gibiler

agzinizi acip iki laf etmiyorsunuz burda yaziyorsunuz ... gecen markette alisveris sepetini biri ortaya birakmis ...kadinin biri soylenirken birden sepetin sahibi geldi erkekti hemen sustu ...adamin yuzune soylenemedi ..sizin yaptiginizda bu

Dert edecegine cevabini verseydin.Senden buyuk diye saygini bozmak istemiyorsan saygi cercevesinde verirsin cevabını illa ki kavga edecek degilsin.
Kusura bakmayin bunlar bizim ozelimiz.Aile icinde kalmali.Deseydiniz en azindan.

agzinizi acip iki laf etmiyorsunuz burda yaziyorsunuz ... gecen markette alisveris sepetini biri ortaya birakmis ...kadinin biri soylenirken birden sepetin sahibi geldi erkekti hemen sustu ...adamin yuzune soylenemedi ..sizin yaptiginizda bu
Inan onlara dediklerimi baskasina desem bidaha benimle gorusmezdi. Diyorum terbiyesizlik etmeden ne laflar sokuyorum ama anne kiz karakterleri nasilsa anlamiyolar

E o an diyemiyor musun "biz gayet iyiyiz, eşimle aramdaki ilişki, kimin ne takıp takmadığı tamamen beni ilgilendirir sen bunun muhasebesini yapmakla yorulma" diye.
Dedim ozamanla simdi bir degil ikimizde kiymetimizi anladik birbirimizin diye.

Eltinde masallah annesine canli yayin yapiyo sanirim herseyi. . Teyze size ne bizim ev ve aile durumumuzdan diyemedinizmi?
Bide bi bucuk seneyi gecmis bana onu soyluyo senin kocan su bu diye. Resmen beni dolduruyolarki gidip esime catim diye anlamiyorum saniyolar

Size ne degilde onun anliycagi dilden soyledim ama nerde o anlama kabiliyeti
Anlamıyorsa boş verin soru sorduğu zaman duymamazlıktan gelin araya laf karıştırın kafa takmaya değmez.

Yine kendi ailenle ilgili konuları acarsa
Diyecegin sey
Iyide bu konuda sizi ilgilendiren mevzu neresi anlayamadim
Sizinle dogrudan baglantisi olmauan şeylere karismazsaniz daha hos olur.
De.

Aile iliskilerinizi bu kadar dillendirmeyin , eltinize de anlatmayin.
Zaten ben soylemem hic ama daha yeni evli oldugumuz icin ayrildigimizda esim onlara gidip yalvarmis nolur geri getirin diye. Dolayisiyle o kavga sebebini fln gayet iyi biliyolar ama ta ozamanln konusunu getirip ortaya koyuyo. Beni kinadigini sanmiyorul cunki kendi cocuklari her bi dagda aile iliskisi olsun damatlari olsun.

Kavga edildi diye ev terk edilip, cumle aleme duyurmayi hoş gormuyorum. O kadar rezillik cikartcak bir durum varsa boşanilir zaten. Boyle milletin agzina dusuluyor işte. Neyse...
Bence siz laf sokmuyorsunuz. Anlamiyorlar, anlamiyorlar dediginiz cumlelerinize bakiyorumda laf sokma namina birsey yok. Normal muhabbet edip, kendini acikliyorsun onlara. Bu laf sokma, susturma degil ki neyini anlasinlar.

Kavga edildi diye ev terk edilip, cumle aleme duyurmayi hoş gormuyorum. O kadar rezillik cikartcak bir durum varsa boşanilir zaten. Boyle milletin agzina dusuluyor işte. Neyse...
Bence siz laf sokmuyorsunuz. Anlamiyorlar, anlamiyorlar dediginiz cumlelerinize bakiyorumda laf sokma namina birsey yok. Normal muhabbet edip, kendini acikliyorsun onlara. Bu laf sokma, susturma degil ki neyini anlasinlar.
Evet bildigin avukata gitmistim yani bosanmak istemistim oyle bi sacli basli dayakli kavga degil yani. Esim olacak kisi onlari araya sokmasa ruhlari duymazdi.
Saygi sinirini asmadan ediyorum laflarimi mecbur karsimda 67 yasinda kadin var sen kimsin de diyememki. Onlarin anliycagi seyler var kendi ailesinden dolayi kizi ayrildi oglu uc kisiden ayrildi iki kisiden cocugu olsu yani hepsini saymayim daha. Onlarin ustunden yuruyerek kurdugum cumleler var susuyolar ozaman ama hala ayni seyleri soyleme cesareti buluyolar.

Guzel bi dille soyleyebilirdiniz.teyzecim biz esimle gayet mutluyuz her evlilikte olur oyle seyler bu bizim hayatimiz.kimin ne taktigida kendisini ilgilendirir.sizde bunlari dusunup kafanizi takmayin boyle seylere

Back
X