Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizde cevabınızı verin neden susuyorsunuz? ayrıca nerden biliyor sizin evinize kimin gelip kimin gelmediğini.. diyemediniz mi banane kimin ne takıp takmadığından, ben eşimle gayet iyiyim sorun yok diye yani burada yazıyorsunuz yüzlerine tık demiyorsunuz bende bunu anlamıyorum.
Iste bu yuzden kol kırılsa da yen ıcınde kalmalı, bence sok lafını gec yasına masına hurmet bı yere kadar o kendı yasına hurmet etsınde yasına yakısır sekılde davransın
Sizde cevabınızı verin neden susuyorsunuz? ayrıca nerden biliyor sizin evinize kimin gelip kimin gelmediğini.. diyemediniz mi banane kimin ne takıp takmadığından, ben eşimle gayet iyiyim sorun yok diye yani burada yazıyorsunuz yüzlerine tık demiyorsunuz bende bunu anlamıyorum.
Kizindan duyuyodur gerci o bile kimil gelir gider bilmez ama nebilim artik kafasindan onlari dusunup dert ettiginede sasirdim.
Yerince soyluyorum ama daha ileri gidersem terbiyesiz konumuna dusucem onuda bin lafa cevirirler kadin bide 67 yasinda utaniyorumda lafi soylerken yuzumu baska yerz cevirip soyluyorum.
E siz de cevabını verin, sussunlar.
İnsanların lafını besler gibi savunmayla konuşuyorsunuz, bir de kadının yüzüne bile bakamadan? Bu saygı değil, eziklik. Daha çok tepenize binilir sizin, söyleyeyim.