Elti...

Yok valla olmadı
Yasadıklarını göruyorm,surekli kv,görumce gelip gitmeye calısıyor.
Surekli pofpoflanmak istiyorlar.
Kuru ekmek yiyeyim,kafam rahat olsun diyosun.
Allah yardımcısı olsun... Sakin ve kararlı olsun hepsini atlattım ben de... 2-3 haftalık evli iken çat kapı girip çıkmayı istediler kayınvalidemde evin anahtarı filan geçiyor hepsi... Aile olmayı başaramadığını düşünürse biran önce aile terapistine gitsinler derim çok faydasını görürler

Onlarda cok gel git yapmak istemek sorun.
Görumcesi hergun gelmek istiyor.
Hergun istisnasız geleyim mi size msj atıyor:)
Alıstı artk:)

Aman boşverin yahu. Bende bir elti olacağım ileride bir gün, kv eğer bana bir şey olursa sana ne yaptıysam ne eksiği ne fazlasını yap bana bir şey olmazsa ben öyle yapacağım diyor ama ben çokta takmıyorum. Sonuçta insanların maddi durumları değişebilir, eşimin kardeşi evlenirken durumları daha iyi olabilir. Ha fazla yapmışlar ha eksik. Eksik olursa ben tamamlamak isterim zaten ama fazla olursa da oturup bana eksik yaptınız demem asla hatta daha çok sevinirim. Eğer kötü niyetli biriyse çünkü milleti huzursuz edecek bir şey bulamaz.

Gerçekten kıyaslamayın kendinizi kimseyle, eşinize kendi kurduğunuz ufak ailenize odaklanın. Sizin için önemli olan kendi çatınızın altı, kvnin çatısı sizi ilgilenirmemeli. Aynı sekilde de onları sizin eviniz yuvanız aileniz ilgilendirmiyor çünkü...

Sevgili Rayihan, ne kadar ince düşüncelisin. Ama kendini ve eşini yormaktan başka işe yaramaz bu kadar düşünce. Her dönemin dinamiği farklı, maddi imkanlar farklı. Kişilerin tercihleri farklı. İnsan fıtratında kıskançlık var, hepimizde var. Sadece sende değil. Çok normal yaşadığın hisler ama kafanda kurup kendini huzursuz etme. Kim napıyorsa yapsın, ne harcıyorsa harcasın. İlerde paraları bitince senden ve eşinden maddi destek beklerlerse o vakit konuşursun.

Geçmişte olan şeylere üzülmeye değmez. Ayrıca kendi hayatını başkasıyla kıyaslama.Bu insana her zaman mutsuzluk getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…