- 13 Ekim 2019
- 41
- 61
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Inanirmisin öyle yapıyorumOnu daha cok sevsinler nolucak kisiz saygıda kusur etmeyin vicdanınız rahat olsun gerisi onemli degil.
Onu daha çok sevdiklerini düşündüren ne oldu mesela?Benim eltim 30 lu yaşlarında akademisyen ve avukat.Bense ortaokul mezunu biriyim.Eltim kv küs 2 senedir sebeblerinden biri söz elbisesini kv beğenmemesi.Kv de baya iyimis yalnız güzel kısaltmaNeyse biz konuşuyoruz kvyle tabi.Ama onu sanki daha çok seviyorlar gibi geliyor herşeye rağmen.Ben kıskanıyor olabilirmiyim eltimi? Bundan nasıl kurtulabilirim ?
Kendinize bi hobi edinin. Valla benim eşimin kardeşi bekar evlense ben diyorum kendim kv benden daha çok sevsin daha iyi anlassinlar ben sevinirim. Yapım gereği huzursuzluklari sevmiyorum herkes birbirini sevsin mutlu olsun. Ayrıca Sevgi paylaşıldıkça azalan bişey değil. Ben sizin cumlelerinizden kendinizi o daha eğitimli olduğu için ondan daha düşük seviyede gördüğünüzü hissettim ve siz kendinizi öyle hissettiginiz için herkesin öyle düşündüğünü düşünüyorsunuz.Benim eltim 30 lu yaşlarında akademisyen ve avukat.Bense ortaokul mezunu biriyim.Eltim kv küs 2 senedir sebeblerinden biri söz elbisesini kv beğenmemesi.Kv de baya iyimis yalnız güzel kısaltmaNeyse biz konuşuyoruz kvyle tabi.Ama onu sanki daha çok seviyorlar gibi geliyor herşeye rağmen.Ben kıskanıyor olabilirmiyim eltimi? Bundan nasıl kurtulabilirim ?
Hanginiz eskisiniz?
O zaman o seni kıskansın sen üstüne gitmissin1 yıl arayla evlendik,o 1 sene daha eski
Ahahahha ne hoşsun ya :))Benim eltim 30 lu yaşlarında akademisyen ve avukat.Bense ortaokul mezunu biriyim.Eltim kv küs 2 senedir sebeblerinden biri söz elbisesini kv beğenmemesi.Kv de baya iyimis yalnız güzel kısaltmaNeyse biz konuşuyoruz kvyle tabi.Ama onu sanki daha çok seviyorlar gibi geliyor herşeye rağmen.Ben kıskanıyor olabilirmiyim eltimi? Bundan nasıl kurtulabilirim ?
Mesela hep beddualar etti en başlarda,ama gelse affederim ben çok seviyordum nil'i diyorOnu daha çok sevdiklerini düşündüren ne oldu mesela?
Valla benimde en bı sevmediğimElti, en sevmediğim.
Biz konuşuyoruz ama bilirsinO zaman o seni kıskansın sen üstüne gitmissin
Yenisiniz daha ondandır geçiyor bu gunler
Buraya yazınca rahatlıyor insan gidiyor sanki o düşünceler daha iyiyim yazdığımdan beriEltini dusunecegine kendi hayatina odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?