Elti

Hassascivciv

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
41
61
3
29
Benim eltim 30 lu yaşlarında akademisyen ve avukat.Bense ortaokul mezunu biriyim.Eltim kv küs 2 senedir sebeblerinden biri söz elbisesini kv beğenmemesi.Kv de baya iyimis yalnız güzel kısaltma Neyse biz konuşuyoruz kvyle tabi.Ama onu sanki daha çok seviyorlar gibi geliyor herşeye rağmen.Ben kıskanıyor olabilirmiyim eltimi? Bundan nasıl kurtulabilirim ?

Dışarıdan liseyi bitirebilirsiniz. Hatta üniversite bile okuyabilirsiniz. Ne ilkokul, ortaokul mezunları gördüm, profdan daha kendini geliştirmiş. Bu arada ben lisans mezunuyum, yani bunu cidden içimden gelerek söylüyorum. Olur ya sen de okumamissin, okuyanları kiskaniyorsun diyenler çıkar

Kısacası, okul okuyabilirsin. Ya da kendini kitap okuyarak da gelistirebilirsin. Sırf eğitim durumundan ötürü sevdiklerini sanmıyorum. Muhtemelen eğitimi duruşuna yansıyor ve saygı duyuyorlar. O saygıyı siz de sağlayabilirsiniz kendiniz için.

Onu daha çok sevdiklerini düşündüren ne oldu mesela?

Kendinize bi hobi edinin. Valla benim eşimin kardeşi bekar evlense ben diyorum kendim kv benden daha çok sevsin daha iyi anlassinlar ben sevinirim. Yapım gereği huzursuzluklari sevmiyorum herkes birbirini sevsin mutlu olsun. Ayrıca Sevgi paylaşıldıkça azalan bişey değil. Ben sizin cumlelerinizden kendinizi o daha eğitimli olduğu için ondan daha düşük seviyede gördüğünüzü hissettim ve siz kendinizi öyle hissettiginiz için herkesin öyle düşündüğünü düşünüyorsunuz.

Ahahahha ne hoşsun ya :))
İlk defa “eltim beni kıskanıyo .s” içerikli olmayan bir elti konusu.
Birinci sorunun cevabı “evet”
İkinci sorunun cevabı “kendine daha değerli meşgaleler bularak”

Ha bir de kayınvalidenin diğer gelini çok sevmesi neden bu kadar önemli, bunu gerçekten hiç anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…