- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Öyle dediğinde “inşallah tez zamanda barışırsınız anne” de. İçinden gelmiyorsa da söyle. Zamanla içinden gelir iyi niyetli cümleler.Mesela hep beddualar etti en başlarda,ama gelse affederim ben çok seviyordum nil'i diyor
Değersiz hissettiriyor o kadar yanında oluyorsun o gidiyor ellereHa bir de kayınvalidenin diğer gelini çok sevmesi neden bu kadar önemli, bunu gerçekten hiç anlamam
Aynen altına imza attım yazdıgınızınValla benimde en bı sevmediğimOn tane görümce olsun da elti olmasın yaaaa
En başlarda ses etmedim,şimdi ne zaman açılsa barışırsınız çok da iyi olursun ben inanıyorum diyorumÖyle dediğinde “inşallah tez zamanda barışırsınız anne” de. İçinden gelmiyorsa da söyle. Zamanla içinden gelir iyi niyetli cümleler.
Neden akrabalar var anlamıyorum zaten hep dertAynen altına imza attım yazdıgınızınben bosandım da kurtuldum hepsinden, sevimsiz insanlar topluluğu.. Bak gene irkildim
Bence sen eltini azıcık kıskanıyor olabilirsin ama ben seni sempatik buldum çünkü bjnu kendine itiraf etmişsin ve aslında bunu istemiyorsun. Tavsiyem kendi değerine inan birinin senden daha eğitimli olması çevreden daha fazla kabul görmesine neden olabilir ama bu sende değersizlik hissi oluşturmasın. Hatta bi tavsiye daha, eltin ve kv arasındaki konulardan mümkün olduğunca uzak dur, şeytan dürtüyor kıyaslama moduna geçiveriyor insan. Bu sana zarar verir, daha güzel şeyler var düşünecek bu hayatta :)Mesela hep beddualar etti en başlarda,ama gelse affederim ben çok seviyordum nil'i diyor
Bende kendi çapımda söz yazıyorum kızıma şiir yazmıştım akrostij beğeniliyor bu iyi bir mesgale olur mu bilemiyorumAhahahha ne hoşsun ya :))
İlk defa “eltim beni kıskanıyo .s” içerikli olmayan bir elti konusu.
Birinci sorunun cevabı “evet”
İkinci sorunun cevabı “kendine daha değerli meşgaleler bularak”
Tamam doğru yoldasın. Geriye tek şey kalıyor. Eşinin erkek kardeşinin eşini fazla kafaya takmamak. Dış kapının mandalısınız birbirinize göre.En başlarda ses etmedim,şimdi ne zaman açılsa barışırsınız çok da iyi olursun ben inanıyorum diyorum
Vallahi oyle. Hayatından hop diye atamıyorsun da. Mecburi bi sevgi saygı durumu. Allahım ya.Neden akrabalar var anlamıyorum zaten hep dert
Bende benim şeytan eltiyle küsüm konusmuyorum.Cok şükür gelemiyor evime manyak şeyAynen altına imza attım yazdıgınızınben bosandım da kurtuldum hepsinden, sevimsiz insanlar topluluğu.. Bak gene irkildim
Bende kendi çapımda söz yazıyorum kızıma şiir yazmıştım akrostij beğeniliyor bu iyi bir mesgale olur mu bilemiyorum
Olur tabiki. Cocuk buyutmek baslı basına sanat zaten.Bende kendi çapımda söz yazıyorum kızıma şiir yazmıştım akrostij beğeniliyor bu iyi bir mesgale olur mu bilemiyorum
Evet ya çok iyi yazmışsın valla,geçti gitti aslında yazınca dediğin gibi itiraf edince saçma bile geldiBence sen eltini azıcık kıskanıyor olabilirsin ama ben seni sempatik buldum çünkü bjnu kendine itiraf etmişsin ve aslında bunu istemiyorsun. Tavsiyem kendi değerine inan birinin senden daha eğitimli olması çevreden daha fazla kabul görmesine neden olabilir ama bu sende değersizlik hissi oluşturmasın. Hatta bi tavsiye daha, eltin ve kv arasındaki konulardan mümkün olduğunca uzak dur, şeytan dürtüyor kıyaslama moduna geçiveriyor insan. Bu sana zarar verir, daha güzel şeyler var düşünecek bu hayatta :)
Sana guvenim yuzde yuz, yaparsınBenimki de öğretmen,havasından geçilmiyor. O gelince evde dünya dueuyor kvlerde,o neyi nasıl isterse öyle oluyor. Ben bu oyunu bozacam da nasıl hala nasıl yapacağımı bulamıyorum
Açıktan okuyorum şuanda.Evet zaten çok daha iyi olsun.Ama ben eksik hissediyorum bu nasıl düzeltilir danışmak istedim burda birsürü tecrübeli insan var.Ama işte ben en çok mevkisine imreniyorum cok güzel değil mi avukatsın öğretim gorevlisisin ekonomik özgürlüğün var özgüven tavan bu hissi daha çok kıskanıyorum işteSen bunları düşnürken eltin neler yapıyor kimbilir. Hayatını yaşıyor.Bence o yüzden sen de kendi hayatına odaklan. Eğitim seviyesine imreniyorsan da kendini geliştir.
Ne mezunusun. Acaba benim eltim de böyle düşünüyor mudur hakkımdaAçıktan okuyorum şuanda.Evet zaten çok daha iyi olsun.Ama ben eksik hissediyorum bu nasıl düzeltilir danışmak istedim burda birsürü tecrübeli insan var.Ama işte ben en çok mevkisine imreniyorum cok güzel değil mi avukatsın öğretim gorevlisisin ekonomik özgürlüğün var özgüven tavan bu hissi daha çok kıskanıyorum işte
Ayarlacam bisiler,o iş bende ortak. Ortalığı birbirine katacam gitsin aman.Sana guvenim yuzde yuz, yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?