Elti

Ya benxe hafif Bi kıskançlık . Ortaokul mezunu olmakta hiçbir zarar yok. Ne üni mezunları var. Her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şeyi bilmeyen. Kendinizi sevin yeter.

Menfaat dünyası valla olur mu olur birgün bir yararı olur mu diye düşünüyor çoğu insan iyiki eltim yok

O kadar belli ediyorlar ki anlıyorsun zaten,gizli takipler hep bir merak ama gurur var ya işte o en önde
valla bende kus oldugum insanlarin bazen ne yaptigini merak ediyorum gizlice bakiyorum fln ama bu onlari sevdigimden degil sanmiyorumki sevdigi icin merak etsin
birde su var kvlerde genelde herkesi birbirine anlatir beni diger eltime anlatir diger eltimi bana anlatir ama bu sevmekten yada sevmemekten
degil laf olsun diyedir yani seni sana ovecek hali yok sanirim

Eltide para gibi birşey demek ki, varlığı bir dert yokluğu da yara Bende bir eltim olsun isterdim, üzerimizdeki tek gelin tek oğul baskısı azalırdı azıcık nefes alırdık.

O muhtemelen konusmadıkları ıcındır. Mesela sen onlarla ıclı dıslısın senin hakkında herseyi bılıyorkar senı tanıyorlar. Ama elityle konusmadıgı ıcın onun yaptıgından ettıgınden haberı yok bu yuzdende ona merak sarmıstır. Dırekt eltıden haber alamayınca baskasından alınca can kulagıyla dınlıyodur cunku baska turlu haberı yok eltıden. Yanı anlayacağın onun suan hayatını bılmedıgı ıcın merak sarmıs. Mesela ben de esımın aılesıne cok ssmımı ve ıclı dıslıyım herkes herseyımı bılır merak edeceklerı bır yonum yok o yuzden.ama bif gelın dha var esımn halasının gelını tabı o kız hıc agzını acmaz normalde cok cana yakındır ben yasıtı oldugum ıcın genelde benle takılır ıyı bılıyorum yanı. Ama buyuklerın ortamında vs hıc konusmadıgı ıcın herkes onu soguk goruyor o kız bısey ypsa bısey paylassa herkes aa napmıs bakım, ne almıs, nasıl gıyınmıs vs. Cunku pek konusmadıgı ıcın kımse onu tanımıyor ne vıleyım kımse tarzını zevkını bılmıyor. e kız yenı bısey yaptıkcada meraklı insanlara heycanlı gelıyor. Bende hıc onu daha cok seviyorlar dıye dusunmedim. Bu sadece merak yanı. Sende mesafelı dursan sennde haytn hakkında cok dety bılmeseler sendende cok bahseder merak ederler. Bana oyle geldı nedensd

Okuyun ne guzel. Bakin o calismis yapmis,siz de yapabilirsiniz. Kv sizi sevse nolacak sevmese nolacak? Esiniz sevse yeter.

İlk başta eğitim durumunu yazdığınıza göre asıl sebep bu gözüküyor. O zaman eğitim durumunuzu yükseltmek için bir şeyler yapsanız daha doğru olmaz mı ?

Bende boyle dusundum.
Konu egitimle alakali bi dert sandim megersem alakasi yokmus. Ama yinede belirtmis. Konu sahibi bence o egitimi icerliyor.

Nasıl yani küs oldukları halde daha çok seviyorlar anlamadım. Uzun zamandır mı küsler belki barışmak istiyorlardır artık ondan iyi davranıyorlardır.

Öz eleştiri yapabildiğiniz için sizi tebrik ederim. Size kötü niyetli bir davranış olmadıysa kendi kendinizi doldurup kıskançlık yapmamaya çalışın.

herkesın ıletısımı bırbırıyle farklıdır konu sahıbı ıkınızde o aılenın gelınısınız bırbırınızden farkınızda yok , bu ısler egıtıme kazanca falan bakmıyor emın olun rahat olun

Yok ya kiskanmiyorsunuz onu nereden cikardiniz:)
Küs kvnin sevdigini nasil anladiniz,emar cekilince mi cikti,hani aklinin bir kosesinde golgesi filan görünür

Küs kvnin sevdigini nasil anladiniz,emar cekilince mi cikti,hani aklinin bir kosesinde golgesi filan görünür
Bu konuyu astım ben aslında dün gece daha iyi pekişirdim doğrusu.Barissinlar hep beraber daha iyiye daha güzele gidelim,eltim de hep başarılı mutlu olsun.Hayata 1 kere geliyoruz böyle şeyler oluyor işte 1 kere gelince herseyi yaşıyorsun dont wory be happy

Eğitim durumunuz kıskanıyorsunuz biraz kompleks yapmışsınız bu durumu açıkça belirttiğinize göre.

Kıskanmaktan ziyade sizin durumunuza imrenmek diyebiliriz. Öncelikle kendinizi olduğunuz gibi sevmekle işe başlayın ama eksik gördüğünüz yönleri tamamlamak için de çaba gösterin. Tabi ki bunu sadece kendiniz için yapacaksınız. Örneğin siz de yükseköğrenimizi tamamlayıp ardından yüksek lisansınızı, doktoranızı yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…