- 13 Ekim 2019
- 41
- 61
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Insan insana seviyorum her zaman.Niye kötü olalım hep iyi olalım istiyorum tabi bu şuan ki aklımla evet geliştiriyorum kendimiAkli basinda bir kadinsiniz belli ki..
Kendinizi gelistirmeye calisin. Egitimin yasi yok cunku :)
Ayyy goruntulu de konusuyoruz. Darisi herkesin basina
Heh ya harikasın valla şunu bekledim yani çok sağolBen olsam ben de özenirdim, hasetlenmezdim ama insanım sonuçta bi imrenme olmazdı desem yalan olur. Demem o ki böyle düşünmen normal.
valla bende kus oldugum insanlarin bazen ne yaptigini merak ediyorum gizlice bakiyorum fln ama bu onlari sevdigimden degil sanmiyorumki sevdigi icin merak etsinO kadar belli ediyorlar ki anlıyorsun zaten,gizli takipler hep bir merak ama gurur var ya işte o en önde
İlk başta eğitim durumunu yazdığınıza göre asıl sebep bu gözüküyor. O zaman eğitim durumunuzu yükseltmek için bir şeyler yapsanız daha doğru olmaz mı ?
Olunca da başka dertler oluyor. Olmasın daha iyiEltide para gibi birşey demek ki, varlığı bir dert yokluğu da yaraBende bir eltim olsun isterdim, üzerimizdeki tek gelin tek oğul baskısı azalırdı azıcık nefes alırdık.
askerlık mı bu kıdem gıbı olsunO zaman o seni kıskansın sen üstüne gitmissin
Yenisiniz daha ondandır geçiyor bu gunler
Yok ya kiskanmiyorsunuz onu nereden cikardiniz:)Benim eltim 30 lu yaşlarında akademisyen ve avukat.Bense ortaokul mezunu biriyim.Eltim kv küs 2 senedir sebeblerinden biri söz elbisesini kv beğenmemesi.Kv de baya iyimis yalnız güzel kısaltmaNeyse biz konuşuyoruz kvyle tabi.Ama onu sanki daha çok seviyorlar gibi geliyor herşeye rağmen.Ben kıskanıyor olabilirmiyim eltimi? Bundan nasıl kurtulabilirim ?
valla bende kus oldugum insanlarin bazen ne yaptigini merak ediyorum gizlice bakiyorum fln ama bu onlari sevdigimden degil sanmiyorumki sevdigi icin merak etsin
birde su var kvlerde genelde herkesi birbirine anlatir beni diger eltime anlatir diger eltimi bana anlatir ama bu sevmekten yada sevmemekten
degil laf olsun diyedir yani seni sana ovecek hali yok sanirim
Bu konuyu astım ben aslında dün gece daha iyi pekişirdim doğrusu.Barissinlar hep beraber daha iyiye daha güzele gidelim,eltim de hep başarılı mutlu olsun.Hayata 1 kere geliyoruz böyle şeyler oluyor işte 1 kere gelince herseyi yaşıyorsun dont wory be happyYok ya kiskanmiyorsunuz onu nereden cikardiniz:)
Küs kvnin sevdigini nasil anladiniz,emar cekilince mi cikti,hani aklinin bir kosesinde golgesi filan görünür
Yok ya kiskanmiyorsunuz onu nereden cikardiniz:)
Küs kvnin sevdigini nasil anladiniz,emar cekilince mi cikti,hani aklinin bir kosesinde golgesi filan görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?