- 13 Ekim 2019
- 41
- 61
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Al işte küsmeden önce öylelerdi zaten.Kv benim hayalim gelinimle kahve içmek dedi eltime bakarak bende yanlarındayım HE...Bilmiyorum biraz da mazlumun ahını aldılar herhalde yani benimBenimki de öğretmen,havasından geçilmiyor. O gelince evde dünya dueuyor kvlerde,o neyi nasıl isterse öyle oluyor. Ben bu oyunu bozacam da nasıl hala nasıl yapacağımı bulamıyorum
Ortaokul mezunuyum.Aile sorunları bahanem var.Liseyi bitiricem inşallah matematikle başım belada.HERKES HERŞEYI DUSUNUYOR inan kiNe mezunusun. Acaba benim eltim de böyle düşünüyor mudur hakkımda
O kadar belli ediyorlar ki anlıyorsun zaten,gizli takipler hep bir merak ama gurur var ya işte o en öndekus olduklari birini daha cok nasil sevebilirler? p
Eğitime bakmıyor arkadaşlar. Ben eğitim ve kariyer olarak eltimin çok çok önündeyim kayınvalidem beni sevmez onu çok sever.Al işte küsmeden önce öylelerdi zaten.Kv benim hayalim gelinimle kahve içmek dedi eltime bakarak bende yanlarındayım HE...Bilmiyorum biraz da mazlumun ahını aldılar herhalde yani benimSeni o kadar iyi anlıyorum ki,ama cevap bende de yok.benimki ilahi
Evet takılmamalıyım bana faydası da yok.Search nil ......Tamam doğru yoldasın. Geriye tek şey kalıyor. Eşinin erkek kardeşinin eşini fazla kafaya takmamak. Dış kapının mandalısınız birbirinize göre.
Bu durumda napacaguk,verecek elleeine bir top sektirip gondereceguk. Dur bakalım yapacaz bisiler.Al işte küsmeden önce öylelerdi zaten.Kv benim hayalim gelinimle kahve içmek dedi eltime bakarak bende yanlarındayım HE...Bilmiyorum biraz da mazlumun ahını aldılar herhalde yani benimSeni o kadar iyi anlıyorum ki,ama cevap bende de yok.benimki ilahi
Senin eğitimin ve kariyerin yeter sana sevmesin daha iyiEğitime bakmıyor arkadaşlar. Ben eğitim ve kariyer olarak eltimin çok çok önündeyim kayınvalidem beni sevmez onu çok sever.
Evet sevmesin canım. Yıldızlar uyuşmuyor ama başından beri hem eltim hem de kayınvalide tarafından çekememezlik oldu. İyi muamele görmedim. Uzaklaştım ikisinden de. Bana uzak Allaha yakın olsunlar. Sevsinler birbirlerini önemli değilSenin eğitimin ve kariyerin yeter sana sevmesin daha iyiBirde şu var inanıyorum ben buna yıldızlar uyuşmuyor deniliyorya bir enerji oluyor insandan insana geçen tabi düşünce de var içinde çok doğru bence ne yaparsan yap yok ya yok sevmiyor
Öyle zaten ickici bir baba umursamaz bir annenin dramindan cikamadim ki hayata bir bakayim ne var ne yok.Ne kadar güzel ya heryerde söyleme bunu ya benim gözüm değmiyor garantili merak etmeBence egitim durumu olarak kendinizi eksik hissediyorsunuz gibi geldi bana.
Bu arada ben eltimi cok severim . Her firsatta ararim o da beni arar. Ayri sehirlerdeyiz 1 yildir. Inanir misiniz ozluyorum eltimi
Bu kompleks beni negatif yapıyor işte inşallah amacım o yöndeİlk yazdigin o akademisyen avukat ben ortaokul mezunuyum. Kimse degil sen kompleks yapmissin bu durumu. Disardan okullarini bitir madem.
Ciktigin yol zor ama imkansiz degil emin ol. VazgecmeBu kompleks beni negatif yapıyor işte inşallah amacım o yönde
Bence egitim durumu olarak kendinizi eksik hissediyorsunuz gibi geldi bana.
Bu arada ben eltimi cok severim . Her firsatta ararim o da beni arar. Ayri sehirlerdeyiz 1 yildir. Inanir misiniz ozluyorum eltimi
Evet sevmesin canım. Yıldızlar uyuşmuyor ama başından beri hem eltim hem de kayınvalide tarafından çekememezlik oldu. İyi muamele görmedim. Uzaklaştım ikisinden de. Bana uzak Allaha yakın olsunlar. Sevsinler birbirlerini önemli değileğitimle alakalı değildir sevgisi onu anlatmaya çalıştım.
Sen böyle yazınca şimdi,ben de nedimesi olmamistim kv araları bozuktu o zaman yaş 19 daha yeni tanışıyoruz bana kötülemişti bende kötü yaptım ya nedimen olamam demiştim birde bana bir kere sarılmıştı ben sarilmadim.Benimde hatalarım var ona karşı dimi sana ne deseler yumuşarsın mesela çok yakın konular çünkü? Yani ben eltinim öyle düşünEvet sevmesin canım. Yıldızlar uyuşmuyor ama başından beri hem eltim hem de kayınvalide tarafından çekememezlik oldu. İyi muamele görmedim. Uzaklaştım ikisinden de. Bana uzak Allaha yakın olsunlar. Sevsinler birbirlerini önemli değileğitimle alakalı değildir sevgisi onu anlatmaya çalıştım.
Dediğin gibi olur inşallahCiktigin yol zor ama imkansiz degil emin ol. Vazgecme
Akli basinda bir kadinsiniz belli ki..Öyle zaten ickici bir baba umursamaz bir annenin dramindan cikamadim ki hayata bir bakayim ne var ne yok.Ne kadar güzel ya heryerde söyleme bunu ya benim gözüm değmiyor garantili merak etmeDaha da iyi olun görüntülü aramaya geçin inşallah
Devam ediyorum aralıkta sınavlarım var böyle böyle yenicem inşallahMalesef kıskanıyorsun ama kv deden değil egitim seviyesinden belliki
Ne yapabilirsin okumaya acıktan devam edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?