- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye mesaj vermiş siz anlamamışsınHiç de öyle değillerdir bu akşam bana Tirileçe getirdi daha çok sevdim kendisini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye mesaj vermiş siz anlamamışsınHiç de öyle değillerdir bu akşam bana Tirileçe getirdi daha çok sevdim kendisini![]()
Haklisiniz. En sonunda beni soguk olarak yaftaladi umidi kesti birakti. Simdi bir akrabalarinin gelini bir iki yas kucuk buna abla diyormus. Bana anlatirken diyor ki; iste Y cok tatli bicir bicir sicacik bir kiz. Cok seviyorum onu. X abla X abla diye pesimden ayrilmaz.Bence bu hayattaki tek başarısı evlenmek olan insanlara özgü bir tavır, yapabileceği tek üstünlük alanı da bu. Biz eltimle ikimizde kariyer hedefleri olan farklı farklı geniş arkadaş grupları olan insanlarız belki bunla da alakalı olabilir.
O şuan fit bir hatun ben yeni gelin iken tam tersiydiTatlı yiyelim tatlı konuşalım diye mesaj vermiş siz anlamamışsınya da size kilo aldirnaya çalışıyor olabilir
![]()
Amin canım.8 miiiAllah sabirlarin en büyüğünü versin arkadaşım, zor ben ikisiyle bas edemedim
Genelleyince, canlı sınıfı gibi olmuş.. Çürükçüller prokaryot mudur, eltiler kemosentez yapabilir mi?
Biyoloji 3.
Ne kadar güzel Allah daha çok versin içinde hasetlik olmayan hep kazanır Allah katında hep kazananlar olabiliriz inşallahAmin canım.
Hepsine düğün dernek yapıldı bize yok kendi imkanlarımızla evimiz barkımız oldu.Suan nedense biz en iyi durumdayız onlar düşünsün.Kimse bize karışamıyor.Bana kimse altında kalacağım bi iyilik yapmasın.Eltilerimi severim bu arada :) kendi dünyalarında bölünerek çoğalıyorlar.
Değişik, yazık ya kelimelere ne çok anlam yüklüyorlarHaklisiniz. En sonunda beni soguk olarak yaftaladi umidi kesti birakti. Simdi bir akrabalarinin gelini bir iki yas kucuk buna abla diyormus. Bana anlatirken diyor ki; iste Y cok tatli bicir bicir sicacik bir kiz. Cok seviyorum onu. X abla X abla diye pesimden ayrilmaz.
Aklinca amaci su ben bu hikayeye ozenecegim. Eltim benim ardimdan da boyle konussun. Ben de ona X abla diyeyim diyecegim.. beyne bak nohut kadar. Abla dememi isterken aslinda istedigi beni yonetmek.![]()
Ya sen olmasan bu kara mizahi kim yapardi:))Genelleyince, canlı sınıfı gibi olmuş.. Çürükçüller prokaryot mudur, eltiler kemosentez yapabilir mi?
Biyoloji 2. ünite Canlıların sınıflandırılması: Eltiler
Helal beBenimkinin kıskançlıktan gözlerinden ateş çıkıyorduİşte sonra kendince bana hava atmayı laf sokmayı falan denedi birkaç kez geri tepince falan şimdi öyle takılıyor kendi halinde hala duyuyorum birşeyler yorum dahi yapmıyorum..
Yani benim için bir önemi olmayan değeri olmayan birisi için neden hakkında yorum yapıpta ona onu önemsediğimi düşündüriym. Burda görüyorum çok konu açılıyor elti görümce falan yok ne diym ne yapym yok neden öyle davranıyorlar vs.. az cool olun ya..![]()
Ya ben insan olarak severim kendilerini ama elti olmak için sevimli değillerYani sezgi ve hissiyatınızla eltiyi gömdünüzBenimle misiniz? diyorsun.
Hayır diyorum. Tüm eltiler böyle değildir.
Not: Hiç eltim de yok bu arada![]()
Ne kadar güzel maşallah hep daim olsun inşallah bizimde yıldızlarımiz barışır bir gün diyeyim o zamanO şuan fit bir hatun ben yeni gelin iken tam tersiydiben fit o kiloluydu diyet yaptı ve artık o bir fit hatun
yok oğlu geldi İstanbuldan ondan yapmış birşeyler bize de bi tabak getirdi iyidir hakkını ödeyemem doğum yaptım hastaneden geldik yatağımı yaptı yemeğimizi yaptı çok severim kendisini ama başta biz çok geçinemedik kıskanmıştı baya beni ama ben ona hep iyilikle yaklaştım şimdi çok iyi arkadaşız
![]()
Ne kadar güzelhayır
Benimki abla gibi mesela
Gömü bulduk onunla yaptırdık deseydinizHelal beben de taktığımdan degil de işte maksat muhabbet
evimize cam balkon yaptırmıştık ne dese beğenirsin aaa altin mi sattınız da yaptırdınız canim..
![]()
Teşekkür ederim o belli olmaz ileride siz yine de saygıdan ödün vermeyin ne düşman olup da kanka olanları gördüm ne dost olup da birbirlerine düşman olanları daNe kadar güzel maşallah hep daim olsun inşallah bizimde yıldızlarımiz barışır bir gün diyeyim o zaman![]()
Aaaa aaa kiz saçmalama çıldırırdi vallaGömü bulduk onunla yaptırdık deseydiniz![]()
Ben cok saygılıyım gorevimi yapar çekilirim küçüğüm sonuçta bide kaostan hic hoşlanmamTeşekkür ederim o belli olmaz ileride siz yine de saygıdan ödün vermeyin ne düşman olup da kanka olanları gördüm ne dost olup da birbirlerine düşman olanları da