• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Merhaba kızlar eltim beni daha doğrusu bizi kıskanıyor ve bunu belli ediyor ne yapmalıyım

Zaten sıkı değiliz ayrı illerde yaşıyoruz o kayınvalidemle aynı memlekette biz oraya gidince kaynanamın zoru ile geliyo naber nasılsın dan sonra konuşmuyoruz bademde böyle çok içten sarılıyor hediye alıyor falan nasıl davranmam gerekiyor anlamıyorum benim gezmeme mi para harcamamı kıskanıyor tuhaf hareketler şaşırdım

BEn bir buçuk yıllık eltim 4 yıllık ama benim eşim onun eşinden büyük yani başta onlar yaşta biz büyük

Durumunuz onlardan iyiyse olabilir yada sanada oyle geliyo olabilir bosverwene hic muatap olma

Maddi olarak benim eşim ile o aynı maaşı alıyor. Bence bana öyle gelmiyor çünkü kayınbabam bile farkında kıskandırınız bazen herşeyi bir bir suratına söyleyip benle muhattap olma demek geliyor içimden

Maddi olarak benim eşim ile o aynı maaşı alıyor. Bence bana öyle gelmiyor çünkü kayınbabam bile farkında kıskandırınız bazen herşeyi bir bir suratına söyleyip benle muhattap olma demek geliyor içimden
Sen suclu olursun bosversene kiskanclik kotu ama gereksiz kendide kocasiyla gezsin tozsun ne var bundsa

Bakıyorum keyfime hatta daha da fazlasını yapıyorum inadına . Ama nasıl davranacağımı sasırdım. Kaybının hoşgeldin bile demiyor . Ben bunu söyleyince o aslında sıcak kanlı iyidir sen laf at diyorlar bir buçuk yıldır bu cevabı alıyorum sıkıldım

Merhaba kizlar,
Ben boyle konulara hep gulerdim cahil muhabeti gelirdi bana basima geldi. Cok sinir bozucu bir konuymus.
Benim sorunum nisanlimla beni tanistiran eltim oldu. Fakat surekli laf sokmaya basladi kararlari kendi vermek istiyor. Tanisma olsun istedi istemeden once tamam dedik sonra kendi kendine iptal etmeye kalkti nisanda ortaligi karistirdi zor sabrettik diger eltilerim iyi diye bilirdim onlarda kayinpederimi benim yanima vermek icin plan yapmislar.ve kendi borclarini nisanlima odememek icin kayinpederin yikilcak gibi duran cok eski evine benim evlenmemi icin calisiyolarmis bunu almanyadaki eltimden ogrendim yaptiklari hareketlerde onu gosteriyodu almanyadaki iyi diye dusundum buda cok merakli surekli kamerali beni ariyor enson ablamla gorusmek istedi musait olmadigini soyleyince bendenmi kaciyor gibi laflar soyledi hepsinin nisanlima borcu var eskiden aldigi parayi tl olarak ayni oduyorlar simdi soyle bir durum var ben istanbuldan gelin gidiyorum ve yasim buyuk evleniyorum cocuk yapmak istiyoruz ayni zamanda kayinpederim ve nisanlimin kardesleri borclarini aldiklari zamanin degerinden odedigi icin ev alamiyoruz calismamida istiyolar kayinpeder ev alicam dedi almadi yer var dedi simdi inkar ediyor ben demedim diye ve kayinpederi toplasan 2 kez gordum bu adama bakmak banami duser adamin evinde ev alana kadar oturmus eltilerimemi ayrica benimde annem var yeni evli olucagim icin ablamda kalicak

Büyük elti küçük eltiyi kıskanırmış. Doğruymuş.
Derlerdi de inanmazdım. Daha evlenmeden benim elti de kıskançlığı yaşıyor. Olaylar bile çığır aştı ailede.
Allah'a havale edip umursamamak.

Back
X