Merhaba kizlar,
Ben boyle konulara hep gulerdim cahil muhabeti gelirdi bana basima geldi. Cok sinir bozucu bir konuymus.
Benim sorunum nisanlimla beni tanistiran eltim oldu. Fakat surekli laf sokmaya basladi kararlari kendi vermek istiyor. Tanisma olsun istedi istemeden once tamam dedik sonra kendi kendine iptal etmeye kalkti nisanda ortaligi karistirdi zor sabrettik diger eltilerim iyi diye bilirdim onlarda kayinpederimi benim yanima vermek icin plan yapmislar.ve kendi borclarini nisanlima odememek icin kayinpederin yikilcak gibi duran cok eski evine benim evlenmemi icin calisiyolarmis bunu almanyadaki eltimden ogrendim yaptiklari hareketlerde onu gosteriyodu almanyadaki iyi diye dusundum buda cok merakli surekli kamerali beni ariyor enson ablamla gorusmek istedi musait olmadigini soyleyince bendenmi kaciyor gibi laflar soyledi hepsinin nisanlima borcu var eskiden aldigi parayi tl olarak ayni oduyorlar simdi soyle bir durum var ben istanbuldan gelin gidiyorum ve yasim buyuk evleniyorum cocuk yapmak istiyoruz ayni zamanda kayinpederim ve nisanlimin kardesleri borclarini aldiklari zamanin degerinden odedigi icin ev alamiyoruz calismamida istiyolar kayinpeder ev alicam dedi almadi yer var dedi simdi inkar ediyor ben demedim diye ve kayinpederi toplasan 2 kez gordum bu adama bakmak banami duser adamin evinde ev alana kadar oturmus eltilerimemi ayrica benimde annem var yeni evli olucagim icin ablamda kalicak