Elticilik??

Nikâh şekeri konusu konuşulurken ortaya atlayıp aaa bence çok gereksiz, deseydi kötü düşünebilirdim belki ama akraba kişisi ona sorunca ne desin, belli ki ortalığı asıl kızıştırmak isteyen o akraba. Onun için gereksizmiş ama sizin için gerekliymiş.

Görümcenizle olan muhabbette de sorun yok bence, muhtemelen sizden daha uzun zamandır iletişim halindeler aralarında şakalaşmak normaldir size laf attığını düşünmedim.

Belki de ilk karşılaştığınızda sizinle hiç alakası olmayan bir konuda morali bozuktu ve enerjisi düşüktü, sonrasında da siz o soğuk diye soğuk davrandıysanız öyle devam etti, bilemiyorum.

Genel olarak diğer ihtimaller yazıldığı için ben de bu açıdan bakmak istedim.

Bunun ucu bişey yarıştırmaya gidecek haberiniz olsun.
Bizzat yaşadım gördüm. Bende mesafemi koydum o yokmuş gibi davranıyorum. Benimki şuan kendi kendine yarış halinde bakalım hangi yüzü kazanacak 😂

İnanın ben ortada eltinin yaptıgı bişey göremedim. Sanki siz kuruntu yapıyorsunuz. İş yapma konusuna gelince anladığım kadarıyla şehir dısından gelip kvde kalıyor. E evinde de kalınca mecbur otel gibi olmadıgı icin bir iş yapmak zorunda sonucta kendisi dagıtıyor. Siz biraz önyargılı olabilir misiniz? Çünkü inanın elti derdi degil o elti derdi olsa duramazsınız :))) mesafe her vakit iyidir kim olursa olsun. Size bir zararı olmadıkça insanlara duvar örmeyin yine de. Çünkü gerçekten sorun yok ortada

Büük ihtimal KISKANÇ. o_O Kendisine karşı gayet ılımlı plan kişilere gereksiz yere tavır takınan, laf sokmaya ve ya aşağı görmeye çalışanlara sinir oluyorum. Bu sitede de var aynı tiplerden. Her konuda laf sokacak bir şey bulurlar. Eltinizde onlardan.

Nikâh şekeri konusu konuşulurken ortaya atlayıp aaa bence çok gereksiz, deseydi kötü düşünebilirdim belki ama akraba kişisi ona sorunca ne desin, belli ki ortalığı asıl kızıştırmak isteyen o akraba. Onun için gereksizmiş ama sizin için gerekliymiş.

Görümcenizle olan muhabbette de sorun yok bence, muhtemelen sizden daha uzun zamandır iletişim halindeler aralarında şakalaşmak normaldir size laf attığını düşünmedim.

Belki de ilk karşılaştığınızda sizinle hiç alakası olmayan bir konuda morali bozuktu ve enerjisi düşüktü, sonrasında da siz o soğuk diye soğuk davrandıysanız öyle devam etti, bilemiyorum.

Genel olarak diğer ihtimaller yazıldığı için ben de bu açıdan bakmak istedim.
Bu da farklı bir bakış açısı olmuş. Teşekkür ederim. Belki de bir sonraki görüşmemizde her şey normal olur. :)

İnanın ben ortada eltinin yaptıgı bişey göremedim. Sanki siz kuruntu yapıyorsunuz. İş yapma konusuna gelince anladığım kadarıyla şehir dısından gelip kvde kalıyor. E evinde de kalınca mecbur otel gibi olmadıgı icin bir iş yapmak zorunda sonucta kendisi dagıtıyor. Siz biraz önyargılı olabilir misiniz? Çünkü inanın elti derdi degil o elti derdi olsa duramazsınız :))) mesafe her vakit iyidir kim olursa olsun. Size bir zararı olmadıkça insanlara duvar örmeyin yine de. Çünkü gerçekten sorun yok ortada
Ben önyargılı veya kuruntuluysam işler çok daha kolay olur çünkü kendi davranışlarımı veya bakış açımı değiştirebilirim en azından. Umarım benden kaynaklıdır. :) Politik olmak en mantıklısı gibi duruyormuş yorumlardan da anladığım kadarıyla.

Hayatta en gereksiz sonradan edinilen akraba elti ve kayın. Hadi görümce anlaşırsan can olur ama eltiyle kayın ne ya. Benim görümcem yok elti ve kayın var ne severim ne nefret ederim aynı ortamda bulunup 4 kelime kurmuşluğum var 2 saatte. Sevmediğim insanla diyalog kurmam. Yapımda serttir onlarada o sıcaklığı vermem. Kıskançlıklarını görünce anladım ne olduklarını aman aman uzak duruyorum. Çok şükür benim abim ablam var ne gerek var elaleme. He benim eşime saygılı olsunlar yeter. Oda onların arasında beni bağlamaz. Eltiyle insan olarak anlaşamadıktan sonra yok aynı soyadımız yok biz aileyiz mavalını okuma hiç. Koy mesafeyi bak mutluluğana eşinle.

Back
X