Eltiden dost olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki kişinin kişiliğine ve niyetine bağlı...
rekabet söz konusu ise dost olmaz. ama iki tarafta komplekslerinden arınmış rahat kişiliklerse çok iyi dost olabilirler.

olur tabiki neden olmasın
benim en büyük dostlarım
kayınvalide
eltim
görümcemdir
tabi kişiden kişiye değişir
ama eskiden kalma mantıkla yaklaşırsan anlaşamazsın

cnm benim sen istediğin mantıkla yaklaş tüm iyi niyetini göster yine de karşındaki kişinin kalbine hükmedemiyosun .. o kalpte fesatlık kıskançlık varsa olmuyor olmuyooor..

sen çok şanslı azınlıktasın .. çok nadir inanın elti olup da samimi dost oabilen dahası dost kalabilenler..

olmuyor gidip herşeyi onunla konuştuğunu ya kocalarına anlatıyorlar yada kayınlarına ve
ortalığı allak bulak ediyorlar eğer çocuk küçük ise sorun olmuyor çocuklar büyüyünce

çekememezlik dahada büyüyor
kadınların düşmanı yine kadınlar oluyor çenelerine

yerinde kullanamıyorlar erkek kısmı öyle değil işte
:tomato:

Bencede neden olmasın.... Saygı sevgi korunduktan sonra ve birbirini anladıktan sonra çokda güzel olur... Aileye gelen iki yabancı,bence asıl onların içli dışlı olması lazım,birlik içinde olması lazım....
Ben eltimle çok iyi anlaşıyorum hamdolsun,aile içinde en yakınım hatta... Aynen oda benim için böyle düşünüyor...Araya nefis girmesse herşey yolunda gider... Dikkat etmek gerekir... kaydirigubbakcemile

OLMAZ OLAMAZ
yere batasıca
geldı 3 ayda 2 kardesin arasını mahvetti
daha yeni barıştı eşimle kaynım

olu tabii niye olmasın.
benim eltim yok ama eltisiyle kardeş gibi olan tanıdıklarım var.
karşılıklı sevgi ve iyi niyete bağlı.

olur diyede bir kural yok bence
olmaz diyede bir kural yok
bence elektrik meselesidir sanirim
nasil yeni tanistigin biriyle ileride can ciger dost olabilirsen ki basta tahmin bile etmezsin belki
bence buda öyle bisey

ama sanirim sen eltini epey kafana takmissin canim

bu sonuca nerden vardın arkadaşım ben eltimle yaşadığım hiçbir durumu burda paylaşmadım sadece yeni eltisi olmuş biri olarak fikir almak istedim keşke fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olsaydın

actigin diger iki konunuda gördüm
ve önce digerlerine
en son buna yazdim
hep eltin geciyo
ben diil sensin durmadan ondan bahseden hatirlatirim

Aslında dengeyi kuracak olan kayınvalide diye düşünüyorum
yakında benimde eltim olacak:)

Olunur bende annemden biliyorum ...
Ön yargı ile yaklaşırsanız aranza negatif elektrik girer..

Bizimkiler birbirlerine çok yardımcı.. hastalıkta kim hasta oluyorsa birbirlerine bakıyorlar. geziyorlar vs..

olur elbette,bizde eltimle abla kardes gibiyiz,büyük elti benim. Eltiimi cok seviyorum oda beni, simdiyoe kadar bir sorunumuz olmadi Allaha sükür. hemen önyargili olmamali, arada fitne fesat,kiskanclik yoksa gayet iyi gecinilir. mesela benim eltime benden cok fazlasi yapildi evlenirken ama ben eltimi kiskanmadim, o kizcagizin ne sucu var dedim nediyecekti, yengeme yapmamissiniz banada yapmayinmi diyecekti, hakkiydi tabii.

Dost biraz abartili bir kelime bana göre..CADIARZU

Iki eltinin canciger, dost, cok samimi ve yakin kanka olacagini düsünmüyorum.

Iyi anlasabilirler vesselam, arkadas gibide olabilirlerboshayallersmile ama dost??? fisfisfis

Hic sanmiyorum

Olur elbette neden olmasin.. yeterki kiskançlik olmasin..

Eltiler arkadas kalsin yeter, dost olmaya gerek yok ki..:CüvCüv:

Simdi elti diye zaten bir ön yargı oluyor insan da bu yüzden farklı algılıyorsun karsındakini.
Yada direkt aman uzak durayım fazla samimiyet iyi degil diyorsun..:1ninca:
Benim annem 3 elti biri uzakta onu seviyor annem yani bi kötülügü olmamıs..
Digeri amcamın 2.esi ve hicbirseyde bulunmaz babaannem felclidir benim halamlar ne zaman temizlik yapsa annemi cagırırlar ki annem 50 yasında benim o yengem daha genc.
6 senedir cocugu daha büyüyemedi gezmeye gidince sorun yok!! ama temizlige gelince cocugum kücükk benim oluyor!!
Tek succ annemin aslında ne zaman cagırsalar söylene söylene gidiyor hic gitmem demiyor tepkisini koyamıyor vesselamm

olmaz olamaz onlardan ne dost ne post fesat iseler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…