Ya bende cok isterdim yakin olalim ayni senin dedigin gibi bende elimden gelenin fazlasini yaptim.daha hic tanismiyoken belliydi benimkinin tavirlari. Daha nisanli bile degilken esim abimler ankaraya gelcekmis gelir misin tanistirayim dedi. Abisiyle zaten tanismistim sirf eltiyle tanismak icin gittim hatun gelmedi. Bizim evlendigimizde 8 yillik evliydi onlar ve isteyerek cocuk yapmiyolardi.bizim düğüne bi ay kala hamile kaldi bilerek. Ve kina gecemde falan hastayim usuyorum atesim var moduna girdi.fotolara falan gelmedi.ben biliyorumki hepsi fesatligindan. Cocugu oldu kostur kostur dogumuna gittim.40 mevlidine gidemedik diye 1 hafta sonra kalktik kusura bakmayin diye gittik ama hanim hep bi afra tafra her gittiğimde. Kendi evinde yapinca cok üzülüyorum ben de gitmek istemiyorum. Her gittiginde cocuguna hediyeler aliriz falan.ama o bana hosgeldin bile demez. Biz de sorun yok bence canim. Ama bizim en buyuk problemimiz eslerimizin kardeslerine duskun olmasi. Ona da kiyamiyorum ama istenmedigimi bilerek de ayni ortamda olmak istemiyorum. Napcaz sence ?
Kaynim bekarken eltimle tel.de konusurlardi. Bende kayinvalidemde oldugum zaman sohbet ederken Kiz benim sesimi duyunca arkadan kaynima surat yaparmis neden orda diye. Valla bilmiyorum ne yapacağız canim ben kendimi cekmeye karar verdim oyleleri kıymetli oluyor sanırım. Birde kesinlikle ne olursa olsun kotu konusmayacagim kotu davranmayacagim utanir belki. Esim de görür birseyleri zorlamaz umarim.