Size katılıyorum. "Bana nazar etti, beni kıskandı" kelimelerini kullanmam hatta haya ederim...ama ne zaman gitsek kocasıyla tartışır çekişirler ben utanır başka yere giderim ha nerden biliyorsun siz gelince diyeceksin kendi evlerinden şen şakrak gelirler bizdr olur. Bizi ararlar vs herşey iyi. Biz gidince soguk havalar...
Kadın iyi ki bir hiç resim yollamıyorsun demiş, ne kadar çok anlam çıkarmışsınız. Bu kadın watsap açı diye sürekli size mi yazması gerekiyor ki... belki sevmiyor mesajlaşmayı, veya sizle mesajlaşacak konusu yok. Olabilir yani. Çocuklarına kadar yazmışsınız da, gerek yok. Siz eltiyi çekemiyor gibi gelsiniz bana. Bırakın istediği sıklıkta, istediğini yazsın yani, size yaranmak zorunda değil. Bir de şu dünyada anlamadığım şeylerden biri bu eltilerin neyi paylaşamadığıdır. Kocalar ayrı, ev bark ayrı, neyini çekemiyorsunuz birbirinizin yahu...
Kadın iyi ki bir hiç resim yollamıyorsun demiş, ne kadar çok anlam çıkarmışsınız. Bu kadın watsap açı diye sürekli size mi yazması gerekiyor ki... belki sevmiyor mesajlaşmayı, veya sizle mesajlaşacak konusu yok. Olabilir yani. Çocuklarına kadar yazmışsınız da, gerek yok. Siz eltiyi çekemiyor gibi gelsiniz bana. Bırakın istediği sıklıkta, istediğini yazsın yani, size yaranmak zorunda değil. Bir de şu dünyada anlamadığım şeylerden biri bu eltilerin neyi paylaşamadığıdır. Kocalar ayrı, ev bark ayrı, neyini çekemiyorsunuz birbirinizin yahu...
Görümceme yolladigin resimleri göruyorum diye imada bulunuyor. Banada coktan yollamadin diyor. Coktan dedigi 2 hafta belki 3. Kendisi ama aylarca yollamiyor. Onu sevip saydigimdan eli bos gitmem ama sagolsun ne bi tsk ederimi duyarim ne baska biseyi. Evlerine gidincede hep bi gerginlik oluyor. Beni bilen bilir ben baskasini hele eltimi ve onun hayatinu en son kiskanacak insanim
Bazısı beni yanlıs anliyor. Ben dert etmiyorum kendisini. Beklentisi sadece anlamsiz
Kendisi aranmak ister ama aramaz. Neden ben görumcemle orda burda instagramda resim.paylasirim whatsappde yazisiriz anlatabiliyormuyum. Onda goruyorum resimleri diyor. Artik orada ne muhabbet döndüyse. Hayatimda hep böyle beklentisi yuksek ama kendisi bi adim geride duran insanlar vardi biktim artik...
Hatta bi defasında şok oldum. Kv kendisi ben beraberiz. Bende sabah banyo ettim.kalkinca diyor kv'deme. Oda gülüyor(kendisi uzun süre hastaydı simdi sanki bize duyuruyor ben iyileştim kocamla yapiyoruz) bende yerleri süpürüyordum kv gel gel bak banyo yapmıs diyip güldu bende ciddi bi sekilde " kendi adına sevindim ama ben bu konular hakkinda konusmaya alısuk degilim sevmem siz konusun " dedim ciktim. Bi kerede " geldigimden beri bi dus almaya bile firsat olmadi" dedim 3gün olmustur bebek gelen giden. Yüzu tuhaflaşti ciddi ciddi valla ben hergün yapiyorum bu sabahta yaptim dedi ben orda anladim lafi nereye vurduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?