Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

Hatta bi defasında şok oldum. Kv kendisi ben beraberiz. Bende sabah banyo ettim.kalkinca diyor kv'deme. Oda gülüyor(kendisi uzun süre hastaydı simdi sanki bize duyuruyor ben iyileştim kocamla yapiyoruz) bende yerleri süpürüyordum kv gel gel bak banyo yapmıs diyip güldu bende ciddi bi sekilde " kendi adına sevindim ama ben bu konular hakkinda konusmaya alısuk degilim sevmem siz konusun " dedim ciktim. Bi kerede " geldigimden beri bi dus almaya bile firsat olmadi" dedim 3gün olmustur bebek gelen giden. Yüzu tuhaflaşti ciddi ciddi valla ben hergün yapiyorum bu sabahta yaptim dedi ben orda anladim lafi nereye vurduğunu.

Kadın iyi ki bir hiç resim yollamıyorsun demiş, ne kadar çok anlam çıkarmışsınız. Bu kadın watsap açı diye sürekli size mi yazması gerekiyor ki... belki sevmiyor mesajlaşmayı, veya sizle mesajlaşacak konusu yok. Olabilir yani. Çocuklarına kadar yazmışsınız da, gerek yok. Siz eltiyi çekemiyor gibi gelsiniz bana. Bırakın istediği sıklıkta, istediğini yazsın yani, size yaranmak zorunda değil. Bir de şu dünyada anlamadığım şeylerden biri bu eltilerin neyi paylaşamadığıdır. Kocalar ayrı, ev bark ayrı, neyini çekemiyorsunuz birbirinizin yahu...

Bence siz yanlış anlamissiniz ben eltimle kardeş gibiyim benim her derdime koşar bende onun sağolsun her şey karşılıklıdır tatlı dil güler güz kötülükten kimseye fayda gelmez

Ee belki denk geliyordur.

O yazmadı ben yazmam şu yazdı ben yazarım, çok mantıksız. Gerek yok böyle şeylere boşver yazmasın sende yazma.

Görümceme yolladigin resimleri göruyorum diye imada bulunuyor. Banada coktan yollamadin diyor. Coktan dedigi 2 hafta belki 3. Kendisi ama aylarca yollamiyor. Onu sevip saydigimdan eli bos gitmem ama sagolsun ne bi tsk ederimi duyarim ne baska biseyi. Evlerine gidincede hep bi gerginlik oluyor. Beni bilen bilir ben baskasini hele eltimi ve onun hayatinu en son kiskanacak insanim

var ya iyi ki eltim yok.. biraz sesli konuşsan bana duyurmaya çalışıyor, sessiz konuşsan dedikodumu yapıyor, mesaj atsan meraklı, atmasan mesafeli, ne güzel gözlerin var desen yalaka, demesen kıskanç amaaaaaaan..

Bazısı beni yanlıs anliyor. Ben dert etmiyorum kendisini. Beklentisi sadece anlamsiz
Kendisi aranmak ister ama aramaz. Neden ben görumcemle orda burda instagramda resim.paylasirim whatsappde yazisiriz anlatabiliyormuyum. Onda goruyorum resimleri diyor. Artik orada ne muhabbet döndüyse. Hayatimda hep böyle beklentisi yuksek ama kendisi bi adim geride duran insanlar vardi biktim artik...

hayır her elti birbirini kıskanmaz.
evinde kendi evimdeymiş gibi rahat edebildiğim ( sende 1-2 kere gidiyorum evine gerçi:) yine evime gelmesinden asla rahatsızlık duymadığım, aman nasıl ağirlasam sıkıntısına girmediğim birkaç kişiden biridir eltim.
diğeri de kız kardeşimdir herhalde, başka kimse bulamadım :)

Ya olabilir. Basit muhabbetleri olağanüstü birşeymiş gibi anlatıyorsunuz. Kocasıyla kavga ediyorsa kendi sorunu. Sizi kıskanması ne alaka burada? Siz kafayı eltiye takmiş gibi duruyorsunuz buradan bakınca valla. Çünkü ele avuca gelir bir örnek veremiyorsunuz. Eltiyi çekemeyen sizsiniz bence. Bahsettiğiniz seyleri biriyle yaşasam en son aklıma gelecek olan şey o kişinin beni kıskandığı olurdu. O kadar alakasız örnekleriniz.

e tamam, onda görüyorum fotoğrafları derse sende tebessüm et, ne güzel de geç.. biraz siyasi olmak iyidir her zaman.. madem sevmiyorsun yazma, meşgulüm de, fotoğraf atma.. görmek isteyen yazar zaten, gerilmene gerek yok..

Ben ne eltimle ne gorumcemle düzeli yazisip, fotoğraflaşmadım hiç görevimi yapmiyorsam demek Niye kendinizi bu kadar zorluyorsunuz iletişimde kalmak için ben orayi anlayamadım? Kiskandiginidabakisindan mi anliyorsunuz?

birbirinizin hayatında neden bu kadar yer tutuyorsunuz ya? midem bulandı, kim ne yapıyor o mu takip ediliyor? mahremdir, ayıptır, günahtır. uzak durun tümünden bence. anneniz babanız falan değil bu, elti altı üstü, kim kime mesaj atmış, kim fotoğraf atmış niye atmış niye atmamış... farklı ülkelerden birbirinizin hayatını kitleyebiliyorsunuz, bravo.

Arkadaşlar benimki bi soruydu eltiler neden kıskanir diye. Kasmiyorum zorlama hissi yok. Kocasiyla yatiigini duyuruyor degisik imalarda bulunuyor. Ben 2 senedir evliyim şurda bebek olalı ayda bi iki resim atıyordum bide cumalari.
Ama o tarafda bi beklenti var özellikle kv tarafından. Bahsettigim gibi bak yaz filan demisti. Kocasi zor adam diye herhalde altdan alip pohpohlamişlar.kv bana eskiden ( gorumcemden icin) yazismazdiniz dedi. Anne nerden biliyosun arada yazisirdik oda o zaman yazsaymis dedim
Bu muhabbetler dönüyor orada. Bende oranin mentalitesine yabanciyim ondan size danismak istedim

Ben aksarayliyim arkadaslar bizim burda bir soz vardir "kayin karisi hayin karisi" diye ben buna inanmazdim ama gercekmis yasayarak gordum ve o senin ailen degil sen esinle cocuklarinla mutluysan baskalariyla olmasanda olur tavsiyem cnm

Elti gorumce kaynana hepsi kiskansbilir birbirini...........Insan insani kiskanir............ Fitratinda vardir bu insanin ozelliklede kadinin....Kiskanmayanlarda vardir tabi....Bide benim gibi eltisi olmayanlar..............................
Boyle konulari okuyunca gelecekteki eltimi cok merak ediyorum

Bu konu iyi olmus.
Bende 2 haftalik taze eltiyim
Hep merak ederdim nasil bir duygu diye :d
Fena degilmis sevdim minnos bisey

Eltisiyle bi anlasan ben miyim ki ?
Hic bi sogukluk,iticilik,kiskanclik olmaz aramizda.Olmak zorunda gibi hissettim okudukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…