Eltiler birbirini gerçekten kıskanırmı?

Ayni sey benim de dikkatimi cekti. Herkesin eltisi kiskaniyormus, kk hatunu eltiler ise gayet "cool". :)
Yav bir de karsi taraflara sorsak kimbilir onlar ne diyecek, onlar da kiskanildigini iddia etmiyorsa ne olayim. :)
Eltisinin kendisini kiskandigini dusunen insan da gayet kiskanctir bana gore.
Neyse cozdum ben olayi. Hepiniz birbirinizi kiskaniyorsunuz iste. :)

Eltim yok ama görümcemin var ve deli gibi kıskanıyo eltisi.. görümcemin kvsiyle samimiyiz.. adaletli bi kadındır asla ayrım yapmaz.. oğullarından çok gelinlerini tutar fakat yine de küçük gelinine yaranamıyor kadın.. eltisi kraliçe gelin diye bahsediyo görümcemden..

Binde bir iyi anlaşan görsem de çoğu birbirini ya kıskanıyo ya da çekemiyo :)) çok acayip ya

Ben ortada bi kıskançlık belirtisi göremedim. Bence sen kıskanan elti görmemişsin

eltim nie whatsaptan falan yazsinki bana hiç gerek yok...
gerektiği kadar , karşılaştıkca muhatap oluyoruz.

Benim 3 eltim var 2 si beni çok kıskanıyor biri hiç kıskanmaz benide diğerlerinide şahsen bende hiçbirini kıskanmam çok saçma geliyor bana şu kıskançlık...

Eltim yok hiç olmayacak. Olsaydı da muhatap olmamaya çalışırdım. Sülalemde ki tüm eltiler birbirlerinin kuyusunu kazıyor da, tanımış oldum eltiliği. İyi ki tek çocukmuş eşim

Elti ne demek bilmiyorum ama sanmam yaa niye kiskansin ki?

Biz eltimle çok iyi anlaşırız ve çok severiz birbirimizi, en büyük yardımcı ve destekçilerimden biridir.

MaşaAllah diyin nazar değmesin. Eşiniz size karşı iyiyse dış dünyaya pek aldırmayın.

Elti: durduğu yerde kıskanan,huzursuzluk çıkarmaya uğraşan insan formu

Büyük eltim kendini kucuk kaynana zannediyodu.
O laf söylicek, o akil vercek hiiic oralı olmadim.
Görusmuyorum suan görusurkende misafir gibi gelio gidiyodum evine cok az konusuyordum pek kale almıyordum.
Sonra kucuk elti geldi bu da herseyi ben biliyorum havasida.

Benimle konusurken "bak güzelim" diye konusmalar.
Sacinin rengi hic guzel olmamislar(fikrini sormadigim halde)
Seninde suyun ısındı anacim dedim.
Bu tarz insanlari sevmiyorum.

Herkes haddini bilecek.
Bilmeyene itinayla bildiririm.

Br de ayni semtteyiz pazarda marketde denk geliyorum totomu dönüyorum görünce geciyorum.

Esimin abisinin kardesinin karisi diye ben kimseyle gecinmek zorunda degilim.

ülkeleriniz bile farklı
neyi dert ettiniz anlamadım

ben eltimi çok severim
bir yerde karşılaşsak birbirimizi boğacağız

Büyük problem adındanmıdır nedir elti denince aklıma problem çıkacak her an diye geliyor

bence aslında pek takmamak gerekir zaten uzakmış haftada bir yazarsan yeter ama ikinci haftada o yazmalı

siz onu kıskanıyorsunuz..oda sizi.benim analizim böyle

Biz ancak bir araya geldiğimizde muhattap oluyoruz onun dışında arama vs yok
En iyisi mesafe
Biriyle sorunumuz yok
Diğeri hep laf atar kıskandığını belli eder:)

Ben görüşmüyorum görüşüyo olsakta watsup sohbeti etmezdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…