- 6 Ekim 2016
- 17
- 1
- 1
- Konu Sahibi mutluluksebeplerim
Kizlar Eltisiyle anlayamayanlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen bi konu vardı eşinizi yüzde kaç seviyorsunuz diye, banlanmıştı o üye mi acaba diye düşünmedim değilKonu sahibi kibledim kusur bakma bdv de röpartaj yapılmıyor bildiğim kadarıyla![]()
İstediğin konudan başlayabilirsinEe?
Bir sorun çıkacak mı devamında, yoksam başka konuya mı geçeyim![]()
Aaa öylemi oysaki yüzde 1000 yazmıştım ben ona :) imzana seninGeçen bi konu vardı eşinizi yüzde kaç seviyorsunuz diye, banlanmıştı o üye mi acaba diye düşünmedim değil![]()
Konular sarmayınca imzam hizmetinizdeAaa öylemi oysaki yüzde 1000 yazmıştım ben ona :) imzana senin![]()
E tamam denk sayılırsınız konuşsun üstüme düşme bunda anlaşamayacak birşey yokBenim sorunum şöyle ben büyük gelinim istemeye gittik kayinbabamm büyük gelinime ne yaptıysam binada aynısını yaparım dedi nisanliyken kaçtılar kayinbabamm onlara ev vrdi eşya olarak ta elinden geleni aldı ben kirada oturuyorum benim sadece esyam ve altınım fazlaydı ama eşimin çalışmalarıyla bu geldiği günden beri ona yapıldı bana yapılmadı muhabbeti en sonda olmayan laflar çıkardı
Boşverin, mesafe koyun gitsin.Benim sorunum şöyle ben büyük gelinim istemeye gittik kayinbabamm büyük gelinime ne yaptıysam binada aynısını yaparım dedi nisanliyken kaçtılar kayinbabamm onlara ev vrdi eşya olarak ta elinden geleni aldı ben kirada oturuyorum benim sadece esyam ve altınım fazlaydı ama eşimin çalışmalarıyla bu geldiği günden beri ona yapıldı bana yapılmadı muhabbeti en sonda olmayan laflar çıkardı