• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltilerden çekenler yardım

Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Satıp gitmek gibi bir şansiniz varsa, sizi orada tutan ne? Satın gidin o zaman? Eltinizle bir anda kanki olamayacağınıza göre?

Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler

Canim bende iki tane var.. caresini bulursan bana da yardimci ol.. :-)

xenforo-smilies-kk43
:KK43:

Size boyle davranan bırıne sızın tutumunuz ne peki? Sızde tavrınızı koyun hıc muhattap olmayın ıt ürür kervan yurur demişler .. Daha cok catlasın

O size bunları yaparken sizin eliniz armut mu topluyor? Siz de haddini bildirin ona.Evi satıp gitmek neymiş hiç de satmam evimi elti için yani,kendisi satsın gitsin.Ona sattırana kadar uğraşırım gerekirse yine de kendim satmam.Bu kadar pasif olmayın,o size terbiyesizlik yapıyorsa siz de gerekeni yapın.

Yolarım ben o eltiyi o kimmişde beni evimden edecekmiş terbiyesiz kadın madem tek çözümü taşınmakda buldun öyle yap ama ben asla pes etmez daha çok uğraşırdım onunla

Eşeğin hatrı yoksa sahibinin var demişler. Sanırım eşinizin ağabeyinin karısı. Eşiniz bu duruma bi çare bulamıyorsa yapacak bişey yok. Bazıları farklı düşünebilir ama ben de böyle bi durumda kalsam evi satıp giderdim. Eşinize ne kadar sıkıldığınızı iyice anlatın ki işi savsaklamasın.

'Bu' kelimeden bile soğudum görünce midem bulanıyor başıma ağrıları giriyor..

Icimdeki nefret büyüyor. Allahim sabır.

Bence yokmuş gibi davran ve çamaşırlarıni bir süre içerde as. Inşallah hemen çıkarsınız o evden. Biz farklı ilerde yaşıyoruz ama hala gölgesi üstümüzde. Ben 3 yıllık evliyim etiyimiz en ciddi kavgalar bu 'kişi' yüzünden çıktı o derece yani..

Kurtar kendini.

Bir yerde sorun varsa ordan uzaklasmak gerekir bu sekildeki yasam sinir harbinden baska bir sey degil

Esin arastiralim diyorsa ne guzel iste tamamen olmaz dememis. Ev bulmak kolay degil. Elinizden geldigince birikim yapin su an ki oturdugunuz evide satin gidin baska yerden alin. Ozel gunlerde gordugunuz zamanda muhattap olmayin.

niye göz yumuyorsun bunlara karşılık versene.

Canim bende iki tane var.. caresini bulursan bana da yardimci ol.. :-)
Bende de 6 tane var bana da bi el atın :confused:

Back
X