- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Selam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor.
İşte yetiştirdikleri Çocuklar da kendileri gibi olacak maalesef. Sen boşver bence çocuklarına yeni bir çevre yarat imkanın varsa kreşe yazdır, avmlerin çocuk etkinlikleri oluyor haftada 3-4 oralarda takılın, oyun parkına götür. Zaten kendilerinden olmayanla anlaşamayan tuhaf içe kapalı ailelerden ben hiç hazzetmemAsla lazım değil. Kendime yapılanları dahi geçiyorum ama çocuklarımın bile ayrımcılığa uğraması beni deli ediyor. Inan merhabalık insan değiller ki kafa dengi dahi degiliz
Konuşupta kendini bir şey zannettirmem,sizde ailecek gezin,tozun,eğlenin ve paylaşın. Hatta onlar gibi paylaşmak bence reklama giriyor ancak sizin sevdiğinizi varsayarak söyledim. Boşverin sizi üzmektense sizden uzakta oynasınlar. Birbirleriyle ikramlaşıp dursunlar(çokta inanmayın)Selam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor.
çok görüşüncede başka sorunlar çıkar ortaya yok haber vermeden geldi yok oğlu kızıma vurdu bence durumunuz gayet iyi BOZMAYINSelam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor.
Bence fazla samimiyete gerek yok he ne olur bigun hepsini kahvaltiya cagir muahbbet edin deki kahvalti funu yapalim her ay de samimemyti bagla baktin gorsmek istemiolar onlar bilir.. sende mahalleden birileriyle arkds ol yada kurslardanSelam kızlar, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 4 eltim var. 4 elti aynı sene içinde evlendik. Hepimizinde cok sukur çocukları oldu. Kimimizin 2 kiminin 3 ve 4 çocuğu var. Hepimiz yaşıt da sayılırız çocuklarımız da öyle. Eltiler arasında tek ben uzaktan gelin geldim. Diğerleri önceden de tanışıyorlardı. Benim derdim ise onların bana soğuk olması. Yani sanki senin bizim aramızda işin yok der gibiler. Birbirlerine sürekli gidip duruyorlar bana ise davetle. Parmakla sayılır ziyaretleri var. Zaten yeterince yalnız hissediyorum burada. Hiç birşeyden, hiç biryerden ve hiç kimseden keyif alamıyorum artık. Adil davranılmıyor. Kuzenler arası ayrımcılık yapılıyor. Bana soğuk oldukları yetmiyor gibi, çocuklarımı da seçiyorlar. Ben kendimi geçtim ama masum çocuklarıma böyle yapılıyor olması beni çok üzüyor. Biliyorsunuz günümüzde çok kullanılan bir uygulama var, resimli ve videolu durumlar paylaşılıyor. Her zaman hepsi bir arada resimler videolar ve çocukların resimleri videoları paylaşılıyor, yok kuzenler yok kuzen kardeş yarışı vs. E benim çocuklar amca çocuğu değil mi? Hatta eltimin biri en son bütün amca çocuklarını paylaştı bi tek benimkileri seçti. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Gidip eltinizle konuşurmusunuz? Ne yapardınız? Bu durumun düzeleceği yok. Artık nispet yapar gibi. Dayanamaz hale geldim. Bu sıkıntı evliliğime dahi yansıyor.
Sizin düştüğünüz bir durum yokumursamayın samimi olmak istemiyolarsa bırakın asıl neden böylesiniz diye sorarsanız kötü duruma düşersiniz. Baska yerlerde karşılaşınca da selamlaşın geçinŞahsen benimde canıma minnet. Kafa dengi bile degiliz. Sadece sırf benim bu duruma düşmem olmam beni üzüyor
Bunu söyledim ve sonuç ne oldu biliyormusun? Yaramdan bahsettim tuz basıldı. Dahada fazlalaştırdılar. Cidden zorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?