Eltilerim ayrımcılık yapıyor

Ne ayrımcılığı yahu?
Koskoca yetişkin insanlarsınız. Onların samimiyeti sizden önce de varmış, insanlar istediğiyle samimi olur, istediğine mesafe koyar. Ayıp değil, suç değil. Demek ki onlarla o kadar uyuşmamışsınız ki size mesafeliler. Bunda da yanlış bir şey yok. Yok onların çocuğunun fotosunu paylaştı, benimkileri paylaşmadı... Çocukça şeylere takıyorsunuz. Bir de evliliğe yansımış, pes doğrusu. Bu kadınlar sizle kavga mı ediyor, evliliğinize çomak mı sokuyor, iftira mı atıyor, çocuklarınızı mı öteliyor? Yooo. Birbirleriyle can ciğerlermiş, size davetle geliyorlarmış. Bu mudur yani? İnsanların size bir zararı yok, kendi kendinize problem yaratmışsınız ki evliliğinizi bile etkileyecek derecede. Bence sorunu kendinizde arayın ve kendinize meşgale bulun. İnsanları rahat bırakın.

Şahsen benimde canıma minnet. Kafa dengi bile degiliz. Sadece sırf benim bu duruma düşmem olmam beni üzüyor

Evet dediğin gibi, yalnız olduğumu bildikleri için daha çok üstüme geliyorlar.

Tek olmuş olmama. Ben oldu bitti hep sıcaklık gösterdim. Buna rağmen gruplaşma oldu maalesef. Kafa dengi dahi degiliz ama ayrımcılık yapılması Sadece üzüyor beni. Yoksa inan tenezzül edilecek merhabalık insanlar bile değiller

Konusma tabi ki ne diyceksin zorla aralarına girmeye caliscak halinde yok hem bi laf var nerde cokluk orda hos olmayan seyler yakindir yani kutsal elti ittifaki cok surmez komsularin fln yokmu sen cevre yap kendine
Hep sıcaklık gösterdim ama olmadı olmuyor olmayacakta. Artık çok soğuttular kendilerinden. Aralarına alsalar dahi ısınmam çok zor. Sadece diyorum bunu söylesem mi onlara rahatsız olduğumu? Ama söylesem de umurlarında olmayacağı gibi bide kendilerini önemli zannedecekler

Tenezzül edilecek insanlar değilde işte dokunuyor. Elbette gün gelecektir :)

Evet sizin de dediginiz gibi yalnızlık. Işe gitmem yakındır. Ancak o şekilde unutabilirim hatta kafama takmam

Bunu söyledim ve sonuç ne oldu biliyormusun? Yaramdan bahsettim tuz basıldı. Dahada fazlalaştırdılar. Cidden zorlar

Kesinlikle katılıyorum. Inşallah zamanla olacak. Umarım hatta çabuk. Bu bahsettiklerim daha çok çok azı

Inan şimdiden öyleyim. Yol açılsada gitsem şuralardan diye. Evet eşim de bana hak veriyor ama adam ne yapsın elden bişey gelmiyor. Eşim de diyor, takma kafana kendileri kaybeder diye ama işte

Asla lazım değil. Kendime yapılanları dahi geçiyorum ama çocuklarımın bile ayrımcılığa uğraması beni deli ediyor. Inan merhabalık insan değiller ki kafa dengi dahi degiliz

Vallah en iyisini etmişsin darisi başıma

Evet aynen öyle düşünecekler. Umarım giderim buralardan

Inan şimdiden öyleyim. Yol açılsada gitsem şuralardan diye. Evet eşim de bana hak veriyor ama adam ne yapsın elden bişey gelmiyor. Eşim de diyor, takma kafana kendileri kaybeder diye ama işte

Hiç kafana takma arkadaşların dediği gibi dışardan arkadaş edin gez toz ve bunları paylaş kesinlikle görsünler

Ne mutlu size ki böyle şeyler yaşamadıysanız umarım da yaşamazsınız. Bunlar bilinçli yapılıyor ise tabiki sorun ederim. Yoksa isteyen istediğini sevsin isteyen istediğine gitsin.

Ne mutlu size ki böyle şeyler yaşamadıysanız umarım da yaşamazsınız. Bunlar bilinçli yapılıyor ise tabiki sorun ederim. Hatta sürekli göndermelerde de bulunuluyorsa. Basta onları çok önemsemiştim, çünkü çok iyi insanlar gibilerdi ama her zaman ki gibi maskeler düştü. Burda ifade ettiğim sorun belki de en "masumu". Yoksa daha neler var. Yinede cevabınız için tşekkürler

Kafa dengi bile degilmissin niye sorun ediyorsun ben eltimle hiç görüşmem nerdeyse kuş filan değilim ama yokmuş gibi yaşarım görünümle onlar can ciger kuzu sarması bildiğin. Benim de bı oğlum var onlar doğru düzgün görmez bile ama benim umrumda bile değil ortaya şebek dogurmadim sonuçta onlar sevsin sevmesin çokta tin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…