Ben eşimin Ailesi ile ilgili bir mesafe konusu açmıştım, göz atabilirsin :) aslında pek fark yok. sende bende huzurmuz kaçmasın diye düşünüyoruz.. yüzgöz olmaktansa mesafeli olmak en güzeli..
sana tavsiyem; çok sık bir araya gelmemeniz olablir. yani bırakın yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez modunda olmayın.. yani sabah öğle akşam birlikte olursanız felaket kapıdadır bence..
ışte tam da benim eltilerimin düşüncesi bu tarzda. yeni evimize geçince herkes evlerine çekilmesin hergün birimizde kahvalti yapalım diyorlar ama ben pek öyle düşünmüyorum.arada olur ama sık sık olmaz
ya darbe deil yanli$ bi$ey soylediysem kusura bakmayin , suçlamada yok , ortami gorseniz inanin hak verirdiniz..
var çocugu 1 kizi varda ba$ka çocuk olmuyor
rahatsziklari psikoljik
gecen yaz kaç defa agladi bana herkes kolayca hamile kaliyo ben yapamiyom diye.. elinde deilmi$ bu , içi SIKILIYOMU$ HEP AGLAMAK ISTIYORMU$ FALAN
ve bu yil hastaligi çok artti, intihar edicem deyip duruyirmu$ iki aydir hastanede
dogan çocukda 1 ya$inda falan i$te ..
hasta olmasinin sebebi kuçuk elti deil tabikide tetikleme durumu var bence..
çocuğuda varsa zaten kıskanma durumu olması imkansız bu sebepten bence o duyguyu yaşamış birdaha olmasını isteyip üzülmesi başka bir durum, yanlış anlama sana tepki değil genele tepkim ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman dış kapının dış mandalları bile ne oldu niye olmuyor erkekler bile meraklıinsanı sinirlendirip tepki verdiriyorlar onun dışında öyle bir duruma geldiki ben çocuklara bayılırım birisinin hamilelik haberini versem aa ayşede hamileymiş diye seviniyorum mesela aa canım benim üzülme seninde olur ben şoookyani aklımın ucuna gelmezken herkes laf sokuyor zorla bunalıma girmelisin der gibi çocuk sevemez oluyorsun kıskanıyor diyecekler korkusundan halbuki okadar rahat bir insanımdırki bunalttılar resmen.
Bu arada konu sahibi arkadaşım konun dağıldığı için özür dilerim.
Eltilerinle aynı binada olmak zor bence çat kapı gelebilecek her akraba zordur diye düşünüyorum aslında imkanın olsa biraz uzak olabilsen 1 sokak öte bile daha iyidir. Kendini uzak tutup sadece dinlemeyi ve sır tutmayı bilmelisin ancak böyle canın sıkılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?